• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikolata kisti olanlar bi bakar mısınız?

ozgeninannesi

Üzgünüm..Ziyadesiyle..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
196
85
28
37
Birkaç aydır sadece kahverengi lekelenme şeklinde düzensiz adet(adet denirse tabi)görüyorum.ped bile kullanmama gerek kalmıyor.Yani kırmızı kan görmeyeli epey oldu.Ayın15inde randevum var.Size sorum şu:Çikolata kisti adet olmayı engeller mi?

Evet engelller hatta bn bu ay ilk defa yaşadım daha önce duzenlj olurdum ama bu 2.ayimda adet gördüm gbi bisi adet denirse ona doktor degismistim pkoslu hastalar yani cikolata kisti olanlar dökülme kanamasi yasarmis yani yumurta catlamadihi icin adet gormezlermis

Evet engelller hatta bn bu ay ilk defa yaşadım daha önce duzenlj olurdum ama bu 2.ayimda adet gördüm gbi bisi adet denirse ona doktor degismistim pkoslu hastalar yani cikolata kisti olanlar dökülme kanamasi yasarmis yani yumurta catlamadihi icin adet gormezlermis
Pko ve cikolata kisti ayni sey degilki

Aynı sey cikolata kisti halk arasinda bilinenen adi normalde polikistik over
Overlerin yani yumurtaliklarin icinde inci gbi dizilen ufak yumurtalar kistik yapi oluşturuyor
Yok canim sen karistiriyosun. Cikolata kisti endometriosiz hastaligi, polikistik over daha baska bir hastalik

Birkaç aydır sadece kahverengi lekelenme şeklinde düzensiz adet(adet denirse tabi)görüyorum.ped bile kullanmama gerek kalmıyor.Yani kırmızı kan görmeyeli epey oldu.Ayın15inde randevum var.Size sorum şu:Çikolata kisti adet olmayı engeller mi?
Duzensiz adet yada daha az adet olan varmis, benim aksine daha sik adet oldum.

Simdi yazdigini yazdim google çikolata kisti diyolarmis ama pkosu arastirirkende oyle diyolardi ayy :)))
Bizimkine cikolata kisti diyolar cunku kahverengi renkte akinti oluyor, cikolata rengi diye oyle demisler, bu ismi koyanda degisik birisi galiba, akintiya gorunce aklina cikolata geldiyse demekkii:kusmuk:

Back