Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki ameliyat olduktan sonra daha çabuk tekrarlıyor ben öldüm hemde açık ameliyat 2ayda tekrarladı maalesef boşuna oldum şu an yine ağrılarım var visanne kullaniyorumİşte bu yüzden asla ameliyat olmam tekrar olıuşuyo genelde
visanne sana da yan etki yaptı mı , bnde bi ara kullandm 1 hafta arayla adet olmuştm. göğüslerimi katılaştırmıştı o yüzden daha fazla kullanamadımSanki ameliyat olduktan sonra daha çabuk tekrarlıyor ben öldüm hemde açık ameliyat 2ayda tekrarladı maalesef boşuna oldum şu an yine ağrılarım var visanne kullaniyorum
Visanne ne işe yarıyor pekiSanki ameliyat olduktan sonra daha çabuk tekrarlıyor ben öldüm hemde açık ameliyat 2ayda tekrarladı maalesef boşuna oldum şu an yine ağrılarım var visanne kullaniyorum
Endometriozis hastaları için veriliyor genelde. Doğum kontrol hapı o da ama ben kullandığım da yan etki yapmıştı hep kanamam oluyordu kahverengi kum gibi geliyordu bıraktım.Visanne ne işe yarıyor peki
Bazılarında kistte küçültme yapıyomuş snaırımEndometriozis hastaları için veriliyor genelde. Doğum kontrol hapı o da ama ben kullandığım da yan etki yapmıştı hep kanamam oluyordu kahverengi kum gibi geliyordu bıraktım.
Olabilir canım ben kullandığım da kistim yoktu 4 sene geçti aradan bı ameliyat gecirmistim endometriozis başlangıcı var demişti doktor bu ilacı vermiştiBazılarında kistte küçültme yapıyomuş snaırım
Ağrıyı azda olsa gideriyor ostrojeni baskiladigi içinVisanne ne işe yarıyor peki
visanne sana da yan etki yaptı mı , bnde bi ara kullandm 1 hafta arayla adet olmuştm. göğüslerimi katılaştırmıştı o yüzden daha fazla kullanamadım
adı kadar tatlı değil malesfEskiden can atardım çikolata kisti olan varmı yazsalar keske diye şuan çikolata adını görmek dahi istemiyorum o derece bıkmış durumdayım arkadaslar![]()
ağrılarınız ne zaman oluyorSanki ameliyat olduktan sonra daha çabuk tekrarlıyor ben öldüm hemde açık ameliyat 2ayda tekrarladı maalesef boşuna oldum şu an yine ağrılarım var visanne kullaniyorum
Canim normalde kanser icin bu test kullanilr ama kist olanlarda bu test yüksek cikar ve ciko kisti tanisi net konulurKızlar Ca125 testinde çikolata kisti olup olmadığı çıkıyor mu ya da endometriozis ? Ya da bu test niçin yapılıyor bu ve bunun gibi bir kaç test yapıldı bana
Çok teşekkür ederim canım netten baktım emin olamadim. Doktorum geçen ay çikolata kistin görünüyor dedi ama bu ay görmedi bu testlerde normal çıkti bu konuyu ben açmıştım hatta napsam diye.. yani çikolata kistinden emin olmak için mi istedi bu testleriCanim normalde kanser icin bu test kullanilr ama kist olanlarda bu test yüksek cikar ve ciko kisti tanisi net konulur
Evet canim ondan istemiş. Düsk ciktysa cikolata kisti deglmisÇok teşekkür ederim canım netten baktım emin olamadim. Doktorum geçen ay çikolata kistin görünüyor dedi ama bu ay görmedi bu testlerde normal çıkti bu konuyu ben açmıştım hatta napsam diye.. yani çikolata kistinden emin olmak için mi istedi bu testleri
Teşekkür ederim canım çok sağol gönlünden geçen bı an evvel gerçekleşir inşallahEvet canim ondan istemiş. Düsk ciktysa cikolata kisti deglmis
Ameliyattan önce adet donemlerinde ağrım oluyordu bütün vücudum ağrıyordu nerdeyse kasıklarım belim ameliyattan sonrada kasigim çok ağrıdı tekrar doktora gittim ben sanıyorum ki iç dikişlerle ilgili sorun var meğerse tekrarlamış iki tane çikolata kistin var dedi ameliyattan önce tekrarliyacagini soyleselerdi yumurtalık ve rahmi aldirirdim doktor hiç bilgilendirme yapmadı sonuçta ben artık çocuk istemiyordum bunuda söyledim ameliyata giren doktora gittim kistler tekrar etmiş dedim neden herşeyi almadınız çünkü kesin kurtuluş yolu buymuş bana dediği ozamanda organlarim diye tuttururdun biz organ almayız kurtarmaya çalışırız dedi bu kişilerden çoğu kadında var önemli değil sen artık tekrar ameliyat olamazsın riskli olur dedi benim ameliyat karın orta hat kesisiyle yapıldı yani sezaryan biçiminde değil dikine kesik oldu ve çok zorlandım iyilesirken bu ağrılarım nolcak dedim menepoza kadar idare ediceksin dedi biraz uzun oldu ama benim hikayem böyle şu andada ara ara bel ağrılarım oluyorağrılarınız ne zaman oluyor
Aynen bende çikolatadan bile nefret ettimEskiden can atardım çikolata kisti olan varmı yazsalar keske diye şuan çikolata adını görmek dahi istemiyorum o derece bıkmış durumdayım arkadaslar![]()