Canım benim aynı sorun malesef bendede var iki kez ameliyat oldum benim esimdede sorun var çok istiyoruz bir bebisimiz olmasini
Allah yardımcımız olsun canım çok zor bir durum yine kasık ağrılarım var ben doktora gitmeye korkuyorum 3. Ameliyati kaldiramam benim adetim duzensiz on gün önce veya birhafta önce oluyorum bizimde tüp bebek yapmamız gerekiyor malasef maddi sorunlar yüzünden erteliyoruz.
Evet canım benim de aynısı oldu soğan kuru ile ilk ameliyattan kurtulmustum doktor şok olmuştu ama malesef iki ameliyattan kurtaramadı beni devlet hastahanesinin karsildiğini bilmiyordum canım araştırmak gerekiyor biz altı yıllık evliyiz canım senin hamile kalma şansın benden çok yüksek eşin sağlıklı en azından ben ameliyat oldugumda doktorun bana dediği herhangi sağlıklı bir bayan kadar hamile kalma şansın yüksek demişti ne yazıkki esimde sorun çıktı gerçekten çok uzucu bir durum allah kimseyi caresiz bırakmasın
Öyle canım tabiki allah bizlerede nasip eder inşallah dediğin gibi belkide bir zamanı vardır allah hayirliysa nasip etsin bence canım sen soğan kurunu ve incir kürünü uygula çok faydasi oluyormuş
Inşallah güzel sonuçlar alırsın ben altı ayda bir yabilabilindigini biliyorum bende denicem bbelki faydasi olur
Canım benim aynı sorun malesef bendede var iki kez ameliyat oldum benim esimdede sorun var çok istiyoruz bir bebisimiz olmasini
sağan kürü birde incir kürü. denemek lazım. bugun doktordan randevu aldım kist tekrarlamışmı baktırmaya geldım. sol kasıgımda bır batma var bacagıma vuruyo agrısı. korkuyorummmmm kist tekrarlamış derse ne yaparım bılmıyorum. birbucuk gıbı gıdıcem ultroson cekıcek. normalde hep alttan cekerlerdı bu sefer su iç gel dedı üstten bakcak nedense
Merhaba,
Soğan kürünü denemiştim öyle yan etkisi yok hatta kanı bile temizliyor, daha hafif hissettim hep.
Ancak incir kürünü denerken bir ilaç almadığınıza emin olun , almayın çünkü bana çok dokundu sanki karnımda atlılar tepişir gibi kramplar oluştu 2-3 haftada uzun süreli ishal yaşadım üstelik yarım doz incir kullanmama rağmen.. Kürde 15-16 incir deniyordu ben 7-8 incirle az suyla yaptım ve benim bağırsaklar iflas etti kardeşim günlerce halsiz gezdim önce yaz günü mikrop kapmışıdır ya da yediklerim mi dokundu dedim herşeyime dikkat etim.O ara sabahları hep incir suyu tükettim ve tkettiğim süeçte hep kramp, gaz sancısı, aşıı dereced yumurtalık ağısı çektim. Artk dayanılmaz olunca ve incirin aynı zamanda tüm kabızlık vakalarında en çok önerilen yiyecek olduğunu hatırlayınca incir kürünü kestim yoksa ölüyordum 2-3 hafta ishal oldum 10 gün uygulamayla...Daha yeni attım bıraktığım gün ağrı ve gazım azaldı.
Yani incir kürü kuvvetli bir kür ve uygularken bağırsaklarını kötü etkileyip etkilemediğine de bak, çok fenaydı ölüyordum, artık iki büklüm yürüyordum yolda yürüyemez olmuştum bilginiz olsun çok rahatsızlık verdi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?