çikolata kisti olan arkadaslar bana yardım edebilirmisiniz?? cocuk olmama riski yüzde kac acaba?

çikolata kisti olan arkadaslar bana yardım edebilirmisiniz?? cocuk olmama riski yüzde kac acaba?

• yazı şeklinde

OY: 1 100,0%
  • cevap

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
Cikolata kisti icin ibrahim saracoglunun sitesinde sogan kuru var istersen dene canm ben suan iciyorum kist icin degil ama iltihap icin iciyorum.ve cok memnunum insallah hepimiz hamile kalabiliriz

Hayrli olsn cnm inşallah herşey yolunda gider güzel haberler verirsin uzun protokol herlde ben hiç ilaç kullnmamistim.

yok cnm hemen başlanılacaktı aslında ama bayram girdi araya vs...ilaçlarım vardı zaten önceden başlamıstım...vitaminler vs nirde bende kan pıhtılaşması sorunu var onun için kan sulandırıcı içiyorum....birde yumurta kalite arttırıcı kullanıyorum...bayramdan sonra başlıcaz...

Anladım cnm geç olsun güç olmasın Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş yumurtalık rezervin kaç cnm

Aynen cnm bende kestane balı vardı biraz onla petek baldaki balı karıştırdım

bizde kahvaltı sadece pazar günleri yapılabiliyor malum çalışıyoruz...öyle balla ada aramız olmayınca evde bulunmuyor pek ama almak lazım iyi bir yerden..şart hele bizim gibiler için.

ben bu konuyla ilgili baya araştırmıdım faydasını görenler olmus ama işte ben az üşengecim bu kürler konusunda... benim eşekliğim yani
bende üşengecim aslında her seferinde taze hazırlanması lazım diyolar ama ben hepsini karıştırdım bi kase öyle yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…