- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi papatyaseven84
İnşallah cnm ya sende doğal yolla hamile kalırsın inşBen 8 Nisan'da ameliyat oldum cnm ne çok ne az geçer inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm ya sende doğal yolla hamile kalırsın inşBen 8 Nisan'da ameliyat oldum cnm ne çok ne az geçer inşallah
İnşallah cnm bekliyorum mecbur:) sen bi tedavi goruyomsn
Hayrli olsn cnm inşallah herşey yolunda gider güzel haberler verirsin uzun protokol herlde ben hiç ilaç kullnmamistim.evet cnm tüp bebek tedavisi görüyorum su an ilaç içiyorum bayramdan sonrada iğnelerime başlanılacak....ben 1,5 yıldır uğraşıyorum
Hayrli olsn cnm inşallah herşey yolunda gider güzel haberler verirsin uzun protokol herlde ben hiç ilaç kullnmamistim.
Anladım cnm geç olsun güç olmasın Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş yumurtalık rezervin kaç cnmyok cnm hemen başlanılacaktı aslında ama bayram girdi araya vs...ilaçlarım vardı zaten önceden başlamıstım...vitaminler vs nirde bende kan pıhtılaşması sorunu var onun için kan sulandırıcı içiyorum....birde yumurta kalite arttırıcı kullanıyorum...bayramdan sonra başlıcaz...
Anladım cnm geç olsun güç olmasın Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş yumurtalık rezervin kaç cnm
İyi gene cnm bal çörekotu tarcin kaliteyi arttiriyomus bende onu deniyorum bu ay cnmamh 0,78 canım....1 den aşağısı düşük kabul ediliyor...4-5 yumurtam oluşuyor allahtan....
İyi gene cnm bal çörekotu tarcin kaliteyi arttiriyomus bende onu deniyorum bu ay cnm
Aynen cnm bende kestane balı vardı biraz onla petek baldaki balı karıştırdımBende duydum onu arısütü bal polen de keza aynı etkiyi yapıyormusss...ama işte iyi bir bal bulmak lazım....balparmakla felan oalcak iş değil diye düşünüyorum
Aynen cnm bende kestane balı vardı biraz onla petek baldaki balı karıştırdım![]()
:) aynen cnm faydası olursa söylerim sana hemen alırsınbizde kahvaltı sadece pazar günleri yapılabiliyor malum çalışıyoruz...öyle balla ada aramız olmayınca evde bulunmuyor pekama almak lazım iyi bir yerden..şart hele bizim gibiler için.
:) aynen cnm faydası olursa söylerim sana hemen alırsın![]()
ben bu konuyla ilgili baya araştırmıdım faydasını görenler olmus ama işte ben az üşengecim bu kürler konusunda...benim eşekliğim yani
![]()
bende üşengecim aslında her seferinde taze hazırlanması lazım diyolar ama ben hepsini karıştırdım bi kase öyle yiyorum
![]()
eff başlamak lazım ama işteben bu konuyu bir düşüneyim ehhehe ( 1 ay sürer artık karar vermek, başlamak )
eheheh
valla öyle oluyo cnm sen kaç yıllık evlisin
Bende 2 yıl oldu ya doktor ovulasyon testi aldinmi dedi bugün yo dedim sen takip et2 yıl canımmm![]()