- 12 Ağustos 2016
- 2
- 13
- 8
- Konu Sahibi papatyaseven84
cevap?=?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yıllarca ugrastim çocuk için 2 çikolata kistiyle. .. Tüp bebek olur dediler 2 kerede tüp bebek yaptım tutmadı en son 3 ay önce inadı bırakıp ameliyat oldum.. çikolata kistiyle hamile kalan arkadaşlar varmış ama bence büyük şans çünkü maalesef tutmuyor
banada kistle tüp bebek tutmama ihtimali yüksek dediler...ameliyat ettiler...3 ay sonra yeniledi kistim eee bebeğimde olmadı..yumurta rezevlerimde düştü üstüne...şimdi yine kist var tüp bebege geçiyorum...Ameliyat olsan dert olmasan dert...valla bu kist çok sıkıntılıallah hepimizin yardımcısı olsun...
Amin valla agrısından sızısından sürekli çogalmasından bıktım valla Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
bende ağrı sızı yok hiççç...zaten bendeki kist öylesine muayene de çıktı sıkıntım yoktu...ama gebeliğe engel oldu 6 ay denedim gebelik oluşmadı malesef..ameliyattan sonra 2 aşılamam var tutmadı...şimdi mecbur tüp bebege geçiyorum...hoş onda da tutar mı artık emin değilim...Rabbim ol dicek olucak artık ona bıraktım...ç.ok aratmasın hiç kimseyi çok zor gerçekten
İnşallah tutar güzelim tüp bebek 2 kere yaptırdım zor bir süreç yaptırmayan bilmez Allah dualarını boşa çıkarması. . Benim o kadar agrım vardıki yataktan hiç çıkamaz sürekli agrıdan bayılır hatta şuurumu kaybederdim((( kadın olmak çok zor ben bunu bilir bunu söylerim yaz bana durumumu dua edicem sana
peki sen tüp bebegi mikroenjeksiyon mu yoksa klasik tüp bebek mi yaptırdın canım...benm ilk olacak ve tecrübeli değilim...dilerim sende diger denemen de bebişine kavuşursun canım...cidden kadın olmak zor
6 senedir çekiyorum bende bu kistten evlendim 2 sene oldu çocuğum olsn diye ağrılara katlandm olmadı tüp bebek yaptırdım tutmadı ameliyat oldum 2. Adetimi oldum yeni hala bebk yok tekrarlıcak diye korkuyorum doktr 6 ay beklicez dedibanada kistle tüp bebek tutmama ihtimali yüksek dediler...ameliyat ettiler...3 ay sonra yeniledi kistim eee bebeğimde olmadı..yumurta rezevlerimde düştü üstüne...şimdi yine kist var tüp bebege geçiyorum...Ameliyat olsan dert olmasan dert...valla bu kist çok sıkıntılıallah hepimizin yardımcısı olsun...
Ah cnm ya bende çok çektim senelerce ağrı çektim bayılırdm en sonunda ameliyat oldm ama oda çözüm değil 2 sene oldu hamile kalamadım hala ameliyat olalı 2 ay oldu cnm ümidimi kaybetmek istemiyorum ama çok yoruldumaİnşallah tutar güzelim tüp bebek 2 kere yaptırdım zor bir süreç yaptırmayan bilmez Allah dualarını boşa çıkarması. . Benim o kadar agrım vardıki yataktan hiç çıkamaz sürekli agrıdan bayılır hatta şuurumu kaybederdim((( kadın olmak çok zor ben bunu bilir bunu söylerim yaz bana durumumu dua edicem sana
Ah cnm ya bende çok çektim senelerce ağrı çektim bayılırdm en sonunda ameliyat oldm ama oda çözüm değil 2 sene oldu hamile kalamadım hala ameliyat olalı 2 ay oldu cnm ümidimi kaybetmek istemiyorum ama çok yorulduma
:-( ağrıların niye geçmedi ya benmde iki ay oldu ağrım oluyo doktr yumurtaliklar açık şuanda zamnla düzelecek dedi ama gecmicekmi yoksa :-(Bende agrılarım geçer diye oldum ameliyatı ama geçmedi geçmiyor bıktım sürekli agrılarım var bi yere davet ediyorlar genelde gidemiyorum ve misafirde alamıyorum millette bıktı artık bahane gibi geliyor insanlara bebekte olmadı yaş gidiyor çok zor canım çookk
Ne kadar oldu ameliyat olalı cnmBende agrılarım geçer diye oldum ameliyatı ama geçmedi geçmiyor bıktım sürekli agrılarım var bi yere davet ediyorlar genelde gidemiyorum ve misafirde alamıyorum millette bıktı artık bahane gibi geliyor insanlara bebekte olmadı yaş gidiyor çok zor canım çookk
Ah cnm ya bende çok çektim senelerce ağrı çektim bayılırdm en sonunda ameliyat oldm ama oda çözüm değil 2 sene oldu hamile kalamadım hala ameliyat olalı 2 ay oldu cnm ümidimi kaybetmek istemiyorum ama çok yorulduma
:-( ağrıların niye geçmedi ya benmde iki ay oldu ağrım oluyo doktr yumurtaliklar açık şuanda zamnla düzelecek dedi ama gecmicekmi yoksa :-(
Hadi ya tekrarladmi cnm tedavi goruyomusun şimdi cnm inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder ya sabır ve dua ile bekliyoruz cnmyorulmıcaz bebişlerimiz bize gelene kadar...Rabbim uğraştırıyor ama en tatlısını da bize nasip edicekkk..o yüzden umudunu kaybetmemelisin...ameliyattan sonra ilk 6 ay çok önemli diyolar...hoş benim gerizekalı doktorum 4 ayında beni menopoza soktu...küçük odakları baskılanamak içinmiş...büyümesin diye eeee ne oldu yeniledi işte..hemde 3 ay gibi kısa sürede. valla yukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal hesabı bizimki...
Çok şükür cnm inşallah benmde geçer hemen tedaviye başlayalm dedim doktora en az 3 ay beklememiz lazım dedi 6 içinde de olmasını beklicez dedi ama 2 ay geçti bilegeçer cnm geçer. ilk zamanlar benimde ağrım oldu ama su an yok...hatta ben ki ilaçsız geçiremeyen biri olarak ilaç bile almıyorum artık...hafif bir ağrı elbette oluyor ama dayanılmıcak birşey değil...
Çok şükür cnm inşallah benmde geçer hemen tedaviye başlayalm dedim doktora en az 3 ay beklememiz lazım dedi 6 içinde de olmasını beklicez dedi ama 2 ay geçti bile
:-( ağrıların niye geçmedi ya benmde iki ay oldu ağrım oluyo doktr yumurtaliklar açık şuanda zamnla düzelecek dedi ama gecmicekmi yoksa :-(
İnşallah cnm bekliyorum mecbur:) sen bi tedavi goruyomsnbekliceksin cnm benim...6 ay içinde hamile kalman için en yüksek zaman...Sabırlı olmak gerek..