ÇİKOLATA KİSTİ MÜCADELE BUYRUNN..

gurbetgurbetgurbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
373
67
48
Bolu
SLM KIZLAR ÇİKOLATA KİSTİ OLANLAR , ÇİKOLATA KİSTİNİ YENENLER , ÇİKOLATA KİSTİNE RAĞMEN HAMİLE KALANLAR, ÇİKOLATA KİSTİ AĞRILARI , ÇİKOLATA KİSTİ LAPAROSKOPİ VS VS..
ÇİKOLATA KİSTİYEL İLGİLİ BİRÇOK ARAŞTIRMA YAPTIM .
1- BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ HASTALIĞI. ( YANİ BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLÜ TUTMALI. GÜZEL BESLENMELİ. KEFİR , ARI SÜTÜ POLEN , EV YOĞURDU , KETEN TOHUMU, SEBZE AĞIRLIKLI BESLENME, SPOR ŞART...)
2-SOĞAN KÜRÜ..( EVET ÇOK ÖRNEK VAR HAMİLE KALAN BU ŞEKİLDE..ŞÖYLEKİ REGLDEN 2 GÜN SONRA YANİ REGLİNİN 7.GÜNÜ SABAH AKSAM AÇ KARNINA 15 GÜN BOYUNCA GÜNDE 2 BARDAK ,TAZE HAZIRLANMIŞ SOĞAN SUYUNUN FAYDASI ÇOK.SOĞAN SUYU ANTİBİYOTİK VE BAĞISIKLIK İÇİN SÜPER . BENCE ETKİLİ) HATTA İBRAHİM SARAÇOĞLU ARKASINDAN CİVANPERÇEMİ ÖENRİYOR. CİVANPERÇEMİ KADIN HASTALIKLARI İÇİN KULLANILAN MÜKEMMEL BİR BİTKİ)
3-İNGİLİZ KARBONATI ( EVET ÇOK ÖRNEK YOK AMA YİNE AÇ KARNINA GÜNDE 2 KEZ , 1 BARDAK SUYA 1 ÇAY KAŞIĞI KARBONAT İÇMEK.ŞÖYLEKİ İÇTİĞİMİZ SUYU ALKALI YAPIYORUZ. VE YEMİŞ OLDUĞUMUZ ASİDİK YİYECEKLER , DİĞER YARARLI YEDİĞİMİZ BESİNLERİN VİTAMİNLERİNİ KIRIYO. KARBONATLI SU BUNU ENGELLİO.)
4- LAPOROSKOPİ..( KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM.YUMURTA REZERVİNİ AZALTTIĞI DOĞRU. HELE KİSTİN ALIMI ÇOK SAKINCALI.BELKİ LAPOROSKOPİDE YAKILABİLİR.AMA O BİLE YUMURTA REZERVİNİ AZALTIO.DR SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ)
5-SİGARA, ALKOL, KAHVE VS VS BUNLARI AZALTMALI, BEYAZLARDAN UZAK DURMALI (UN-ŞEKER..), GÜZEL BESLENİLMELİ, OMEGA 3 , BALIK YAĞI, D VİTAMİNİ.. COOOK COOK ÖENMLİ)

EVET ŞİMDİLİK ARAŞTIRMALARIM BU KADAR. DİCEKSİNİZ Kİ SEN HANGİNİ YAPTIN..HİÇBİRİNİ..
AMA BAŞLAYACAĞIM, REGL BEKLİYORUM. BU AY SADECE 3-4 GÜN SOĞAN SUYU VE HERGÜN 1 BARDAK KARBONATLI SU İÇİYORUM..
ŞİMDİ BU YOLDA BENİMLE OLANLAR GELSİN LÜTFEN..
VEYA DAHA ÖNCE DENEMELER YAPANLAR , NE YAPTI, NASIL YAPTI, SONUÇ NEYDİ YAZALIM..BAŞKA ŞEYLER DENEYEN ÖNERİLERİ OLANLAR BURAYA....

LÜTFEN SADECE KONUMUZ ÇİKOLATA KİSTİ OLSUN..

KIZLAR BAKIOSUNUZ BİŞEY YAZMIYOSUNUZ.. ŞUAN ÇİKOLATA KİSTİYLE MÜCADELE EDEN YOK MU?? YAKIN TARİHTE BU HASTALIKTAN KURTULAN VEYA KİSTLE HAMİLE KALAN.. TECRÜBELER LÜTFEN..
BU KONUYU GÜNCEL OLSUN DİYE AÇTIM..FORUMDA ÇOK VAR BU KONU..
HAYDİ KIZLARR..

benim tedavim sürüyor...5 cm kist ile ameliyat oldum...bana rahatsızlık vermiordu...adetlerim düzenliydi...rutin kontrolde çıkmıstı gebelik düşündüğümüzde...suan gebelik için uğraşıyorum çok zor cidden. doktorum kistler yenilemeden aşılama yapalım dedi bende ilk denememi yaptım beklemedeyim inş tutunmustur.

tutunur. t: 46516951 .!.:
benim tedavim sürüyor...5 cm kist ile ameliyat oldum...bana rahatsızlık vermiordu...adetlerim düzenliydi...rutin kontrolde çıkmıstı gebelik düşündüğümüzde...suan gebelik için uğraşıyorum çok zor cidden. doktorum kistler yenilemeden aşılama yapalım dedi bende ilk denememi yaptım beklemedeyim inş tutunmustur.
Ins cnm tutunmustur. Ameliyat ta kisti aldılar mi

KIZLAR BAKIOSUNUZ BİŞEY YAZMIYOSUNUZ.. ŞUAN ÇİKOLATA KİSTİYLE MÜCADELE EDEN YOK MU?? YAKIN TARİHTE BU HASTALIKTAN KURTULAN VEYA KİSTLE HAMİLE KALAN.. TECRÜBELER LÜTFEN..
BU KONUYU GÜNCEL OLSUN DİYE AÇTIM..FORUMDA ÇOK VAR BU KONU..
HAYDİ KIZLARR..
Yıllarca bu hastalık ile mücadele ettim, ameliyatlar vs herşey geçti başımdan bir sure kayboldu 10 aydır evliyim 4 ay önce bebek istedik bi baktiralim kist vs var mı diye vardı yine ! Ama ben 3cm kist ile ilk denemede tedavisiz sadece klomen ile hamile kaldım. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

[QUOadına çok Cilekli sakiz, post: 46521168, member: 393510"]Yıllarca bu hastalık ile mücadele ettim, ameliyatlar vs herşey geçti başımdan bir sure kayboldu 10 aydır evliyim 4 ay önce bebek istedik bi baktiralim kist vs var mı diye vardı yine ! Ama ben 3cm kist ile ilk denemede tedavisiz sadece klomen ile hamile kaldım. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun[/QUOTE]
Cnm adına çok sevindim. Rabbim kucağına almayi nasip etsin
kist bi ara kayboldu demişsin. Nasıl kayboldu?
Bide ameliyat ta kisti ni almislar miydi

Slm kizlar benimde 2cm normal bi kistim vardi ama beni hic rahatsiz etmiyodu sonra surekli bi agriyla 10 ar gun hastneye yatirdilar rahimde sivi var deyip durdular neyse en son laparaskopi oldum kistimi yktilar sonra gecti tüp bebege krar verdik cocuk olmuyodu ilkkez orda çikolata kistim oldugunu ve 4 cm oldugunu soylediler suan 2 tup bebegimi yaptim sanirim buda tutmadi ne yapacam bende bilmiyorum sogan küru bende fayda etmedi :( care bulan söylesin artik bebegim olsun istiyorum :(

[QUOelbestgevo, post: 46567879, member: 744168"]Slm kizlar benimde 2cm normal bi kistim vardi ama beni hic rahatsiz etmiyodu sonra sürekliliğinigriyla 10 ar gun hastneye yatirdilar rahimde sivi var deyip durdular neyse en son laparaskopi oldum kistimi yktilar sonra gecti tüp bebege krar verdik cocuk olmuyodu ilkkez orda çikolata kistim oldugunu ve 4 cm oldugunu soylediler suan 2 tup bebegimi yaptim sanirim buda tutmadi ne yapacam bende bilmiyorum sogan küru bende fayda etmedi :KK43: care bulan söylesin artik bebegim olsun istiyorum :KK43:[/QUOTE]
Cnm baska sorun varmi sizde? Cikolsta kisti olup normal yolla bile hamile kalan var . O yuzden umutsuz olma
bu kist icin baska bisey denedinmi
sogan suyu nasil ise yaramadi

[QUOelbestgevo, post: 46567879, member: 744168"]Slm kizlar benimde 2cm normal bi kistim vardi ama beni hic rahatsiz etmiyodu sonra sürekliliğinigriyla 10 ar gun hastneye yatirdilar rahimde sivi var deyip durdular neyse en son laparaskopi oldum kistimi yktilar sonra gecti tüp bebege krar verdik cocuk olmuyodu ilkkez orda çikolata kistim oldugunu ve 4 cm oldugunu soylediler suan 2 tup bebegimi yaptim sanirim buda tutmadi ne yapacam bende bilmiyorum sogan küru bende fayda etmedi :KK43: care bulan söylesin artik bebegim olsun istiyorum :KK43:
Cnm baska sorun varmi sizde? Cikolsta kisti olup normal yolla bile hamile kalan var . O yuzden umutsuz olma
bu kist icin baska bisey denedinmi
sogan suyu nasil ise yaramadi[/QUOTE]
Yok canim sogan kürü yarim cm bile kücultmedi saatine bile dikkat ederdim haşimato hastasiyim bide ama onlada hamile kalan var bilmiyorum kafam allak bullak baska birsey yok çunki

G gurbetgurbetgurbet Yok canim sogan kürü yarim cm bile kücultmedi saatine bile dikkat ederdim haşimato hastasiyim bide ama onlada hamile kalan var bilmiyorum kafam allak bullak baska birsey yok çunki
anladım cnm.. sen yinede umutsuzluğa kapılma..güzel beslen..spor yap..bol bol dua et..Rabbim nasip eder inşallah..
karbonatlı suyla kistini yok edip hamile kalan var ama soğan suyuyla daha çok bu oran..
bakalım herşeyin bi zmanı var..

Slm kizlar benimde 2cm normal bi kistim vardi ama beni hic rahatsiz etmiyodu sonra surekli bi agriyla 10 ar gun hastneye yatirdilar rahimde sivi var deyip durdular neyse en son laparaskopi oldum kistimi yktilar sonra gecti tüp bebege krar verdik cocuk olmuyodu ilkkez orda çikolata kistim oldugunu ve 4 cm oldugunu soylediler suan 2 tup bebegimi yaptim sanirim buda tutmadi ne yapacam bende bilmiyorum sogan küru bende fayda etmedi :KK43: care bulan söylesin artik bebegim olsun istiyorum :KK43:
ben soğan kürü sayesinde hamile kalanlardanım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Ağrıları çok şiddetli oluyor. Parçalanıyorum resmen.

Merhaba
Bende bu işe çok kafa yoranlardanım. Hamile kalma kararı verdiğimde doktora gidince öğrendim ben. Bunun beslenmeyle çok ilgili olduğunu okudum ve bu yüzden et ve paketli ürünleri Hayatımdan çıkardım. Sağlıklı besleniyorum. D vitamini balık yağı beta glukan içiyorum. Başladığımda ilk Reglim ağrısız geçti. Sonra gittiğim ilk doktor serophene verdi ancak o ay Hamilelik olmadı. Yalnız Reglim çok ağrılı geçti. Şimdi tavsiyeyle gittiğim doktor serophene gibi ilaçların büyüme yaptığını söyledi ve ölçünce büyüdüğünü anladım. Şöyleki hormon hastalığı ve ilaçla hormon alıyoruz. Şuan soğan kürüne ve aktardan aldığım kürlere başladım. İnşallah herkes bir an önce iyileşir

Ben 4 gün önce Ella ertesi gün hapı kullandım. Adetime 4 gün falan vardı. Bugün ara ara kan geliyor. Bu normal mi sizce? Kimse cevap vermiyor ...

Sseroo1 .!.:
Merhaba
Bende bu işe çok kafa yoranlardanım. Hamile kalma kararı verdiğimde doktora gidince öğrendim ben. Bunun beslenmeyle çok ilgili olduğunu okudum ve bu yüzden et ve paketli ürünleri Hayatımdan çıkardım. Sağlıklı besleniyorum. D vitamini balık yağı beta glukan içiyorum. Başladığımda ilk Reglim ağrısız geçti. Sonra gittiğim ilk doktor serophene verdi ancak o ay Hamilelik olmadı. Yalnız Reglim çok ağrılı geçti. Şimdi tavsiyeyle gittiğim doktor serophene gibi ilaçların büyüme yaptığını söyledi ve ölçünce büyüdüğünü anladım. Şöyleki hormon hastalığı ve ilaçla hormon alıyoruz. Şuan soğan kürüne ve aktardan aldığım kürlere başladım. İnşallah herkes bir an önce iyileşir
Evet cnm.yumurta büyütücü ilaçlar kisti büyütür. Soğan suyu içinde sonuçları yaz lutfen.ayrica aktarda aldığın kürler nedir

Yanlış="Ekim094, post: 46698982, member: 762548"]Ben 4 gün önce Ella ertesi gün hapı kullandım. Adetime 4 gün falan vardı. Bugün ara ara kan geliyor. Bu normal mi sizce? Kimse cevap vermiyor ...[/QUOTE]
Yanlis yere yaziosun cnm .konuya dikkat et lutfen

Back
X