- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 53
- Konu Sahibi uzumlukekim19
-
Merhaba oldunuz mu, ameliyat Hngı doktor yaptı, acaba, bende duşünuyorum cocugun varmıMerhaba arkadaşlar, yakın zamanda İstanbul Zeynep Kamil'de çikolata kisti ameliyatı olan var mı? 10 Kasım'da ameliyat olacağım ve hastane sürecini merak ediyorum birde bu ameliyattan sonra kanama oluyor mu acaba?
Merhaba evet oldum Resul Karakuş ve Sultan Seren Karakuş ameliyatımı yapan doktorlar. Çocugum yok 2defa düşük yaptımMerhaba oldunuz mu, ameliyat Hngı doktor yaptı, acaba, bende duşünuyorum cocugun varmı
Merhaba ameliyat sonrası durumunuz nasıl kendinizi nasıl hissediyorsunuz kistinizin boyutu ne kadardı? ☺pek soru sordum amaMerhaba evet oldum Resul Karakuş ve Sultan Seren Karakuş ameliyatımı yapan doktorlar. Çocugum yok 2defa düşük yaptım
Merhaba ameliyatım güzel geçti 15cm kist alındı. Rahatladım hafifledim:) Bagırsakta da oldugunu düşündükleri için 2gün önceden hastaneye yattım bagırsak temizlendi o yüzden direncim çok düştü ben ameliyat sürecini biraz ağır geçirdim 5gün hastanedeydim. Şükür bagırsagımda bişey çıkmadı yoksa kesilecekti. Şuan gayet iyiyim toparlandım.Merhaba ameliyat sonrası durumunuz nasıl kendinizi nasıl hissediyorsunuz kistinizin boyutu ne kadardı? ☺pek soru sordum ama
Maşallah iyi olmanıza sevindim Allah bi daha göstermesin tez zamanda da sağlıklı evlat nasip etsin bende de var kist benim de doktorum seren hanım sürecinizi merak ettimMerhaba ameliyatım güzel geçti 15cm kist alındı. Rahatladım hafifledim:) Bagırsakta da oldugunu düşündükleri için 2gün önceden hastaneye yattım bagırsak temizlendi o yüzden direncim çok düştü ben ameliyat sürecini biraz ağır geçirdim 5gün hastanedeydim. Şükür bagırsagımda bişey çıkmadı yoksa kesilecekti. Şuan gayet iyiyim toparlandım.
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olsunMaşallah iyi olmanıza sevindim Allah bi daha göstermesin tez zamanda da sağlıklı evlat nasip etsin bende de var kist benim de doktorum seren hanım sürecinizi merak ettim
Çok geçmiş olsun peki laparoskopi sonrası düzensiz adet yaşadınız mı doktorum o ay hap vermişti olsun diye oldu ameliyat sonrasındaki ay da ve bidaha olamadım pozitif i de goremedimTeşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olsunSultan Seren Hanım beni 6 ay kendi halime bıraktı bu süreçte gebe kalamazsam tüp bebek yapılacak. Sizin kistinizin boyutu nedir?
Teşekkür ederim. Ameliyattan 9-10 gün sonra adet zamanımdı ve zamanında adet oldum normal şekilde hatta seneler sonra ilk defa hafif ağrılı oldu. Normali böyleymiş demekki dedimÇok geçmiş olsun peki laparoskopi sonrası düzensiz adet yaşadınız mı doktorum o ay hap vermişti olsun diye oldu ameliyat sonrasındaki ay da ve bidaha olamadım pozitif i de goremedim
Benim 3,5 cm civarında benim kistimi çok önemsiz görüyo her gidişimde daha gebe kalamamış olmama şaşırıyor zatenTeşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olsunSultan Seren Hanım beni 6 ay kendi halime bıraktı bu süreçte gebe kalamazsam tüp bebek yapılacak. Sizin kistinizin boyutu nedir?
Evet öyle herşey nasip. Benim kistim 2 yıl önce 9 cm di muayeneye gittiğimde doktor bu kistle hamile kalamazsın İMKANSIZ demişti çok üzülmüştüm Visanne yazmıştı bana daha fazla büyümesin diye ama ilacı kullanırken hamile kalınmadıgı için ben kullanmadım ve o ay gebe olduğumu öğrenmiştim büyük bir şaşkınlıkla Allahın mucizesi. Kalp atışını duyurana kadar yaşadı 2,5 ay sonra kalbi durdu kısmet değilmiş.Benim 3,5 cm civarında benim kistimi çok önemsiz görüyo her gidişimde daha gebe kalamamış olmama şaşırıyor zatennasip herşey
Benim de bir düşüğüm oldu genel anlamda kisti olanların düşük geçmişi olabiliyormuş duyduklarımın çoğunluğunda da var bu gebe kalınıyo Doğum yapan da var ama düşükle sonuçlanan da çok var sanırım kistin salgıladığı hormon bebeğin yerleşmesinde sıkıntı yaratıyormuş veya yine kistin salgıladığı hormon neticesinde yumurta kalitesi bozuluyormuş gibi gibi o yüzden kist boyutu küçük olanlara ameliyat değil yumurta kalitesini arttırıcı takviyeler öneriliyorEvet öyle herşey nasip. Benim kistim 2 yıl önce 9 cm di muayeneye gittiğimde doktor bu kistle hamile kalamazsın İMKANSIZ demişti çok üzülmüştüm Visanne yazmıştı bana daha fazla büyümesin diye ama ilacı kullanırken hamile kalınmadıgı için ben kullanmadım ve o ay gebe olduğumu öğrenmiştim büyük bir şaşkınlıkla Allahın mucizesi. Kalp atışını duyurana kadar yaşadı 2,5 ay sonra kalbi durdu kısmet değilmiş.
Aynen bende aynı şeyleri duydum. Ben geçen sene 2. kez kürtaj oldum. Devlet hastanesinde en az 2 kürtajdan sonra genetik testi ve pıhtı testi yapıyolar. Bize yaptılar genetikte bir sıkıntı çıkmadı ama bende kan pıhtışlaşması çıktı düşükler ondan olabilir dediler. Şimdi gebe kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlıcam.Benim de bir düşüğüm oldu genel anlamda kisti olanların düşük geçmişi olabiliyormuş duyduklarımın çoğunluğunda da var bu gebe kalınıyo Doğum yapan da var ama düşükle sonuçlanan da çok var sanırım kistin salgıladığı hormon bebeğin yerleşmesinde sıkıntı yaratıyormuş veya yine kistin salgıladığı hormon neticesinde yumurta kalitesi bozuluyormuş gibi gibi o yüzden kist boyutu küçük olanlara ameliyat değil yumurta kalitesini arttırıcı takviyeler öneriliyor
Bana yapmadılar bi kez olduğu için innnşallaahh tez zamanda sağlıkla gebe kalıp hayırlısıyla doğururuz:)) öyle çok dua ediyorum ki Rabbim bize de tattırsın anneliği hak edene isteyeneAynen bende aynı şeyleri duydum. Ben geçen sene 2. kez kürtaj oldum. Devlet hastanesinde en az 2 kürtajdan sonra genetik testi ve pıhtı testi yapıyolar. Bize yaptılar genetikte bir sıkıntı çıkmadı ama bende kan pıhtışlaşması çıktı düşükler ondan olabilir dediler. Şimdi gebe kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlıcam.
İnşallah bundan sonra güzel haberler alırız yada veririz:) Önce sağlık olsun sonra en kısa zamanda sizede banada isteyen herkese nasip olsun kucağımız dolsun inşallah dualarımız kabul olsun Allah yardımcımız olsun:))Bana yapmadılar bi kez olduğu için innnşallaahh tez zamanda sağlıkla gebe kalıp hayırlısıyla doğururuz:)) öyle çok dua ediyorum ki Rabbim bize de tattırsın anneliği hak edene isteyene
Merabalar, benimde 13 cm çikolata kistim olduğu söylendi sağ yumurtalığımın içerisinde denildi açık ameliyat olacağım , ve çok korkuyorum ne dersiniz bu duruma, ağlıyorum sürekliMerhaba ameliyatım güzel geçti 15cm kist alındı. Rahatladım hafifledim:) Bagırsakta da oldugunu düşündükleri için 2gün önceden hastaneye yattım bagırsak temizlendi o yüzden direncim çok düştü ben ameliyat sürecini biraz ağır geçirdim 5gün hastanedeydim. Şükür bagırsagımda bişey çıkmadı yoksa kesilecekti. Şuan gayet iyiyim toparlandım.
Evet ben ilk gün pert oluyorum nerdeyse hiç halim kalmiyodu megersem ondanmis demekki hiç ağrım olmadı ameliyat sonrası ilk adette Ağustos 15 de oldum ameliyat Eylül başı adet oldum bidaha olmadım teste negatif bekledim gelir diye geleecgi yok anca da randevu aldım salı doktora gidicem neden yine düzensiz ve 4 senedir ilk defa bu kadar zaman geçti olmayışınınTeşekkür ederim. Ameliyattan 9-10 gün sonra adet zamanımdı ve zamanında adet oldum normal şekilde hatta seneler sonra ilk defa hafif ağrılı oldu. Normali böyleymiş demekki dedim(kistli dönemdeki dayanılmaz anormal agrılardan sonra normali unutmuşum) Siz ne zaman ameliyat oldunuz?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Öykünüzü tam bilmiyorum ama tek doktora bağlı kalmayın farklı doktorlara muayene olun ve içinize sinen güvendiğiniz bir doktora ameliyat olun ben kapalı ameliyat oldum size neden açık ameliyat yapılacak? Kapalı ameliyatta daha hızlı iyileşme oluyor ve enfeksiyon riski daha az oluyor diye biliyorum. Sakin olun korkulacak bişey yok lütfen kendimizi strese soktukça vücudumuz daha kötü tepki veriyor bunu idare edebiliriz:)Merabalar, benimde 13 cm çikolata kistim olduğu söylendi sağ yumurtalığımın içerisinde denildi açık ameliyat olacağım , ve çok korkuyorum ne dersiniz bu duruma, ağlıyorum sürekli
İnşallah düzene girer bi sıkıntı yoktur doktor belki yine ilac verir rahat adet olman için salı günü haberlerinizi bekliyorumEvet ben ilk gün pert oluyorum nerdeyse hiç halim kalmiyodu megersem ondanmis demekki hiç ağrım olmadı ameliyat sonrası ilk adette Ağustos 15 de oldum ameliyat Eylül başı adet oldum bidaha olmadım teste negatif bekledim gelir diye geleecgi yok anca da randevu aldım salı doktora gidicem neden yine düzensiz ve 4 senedir ilk defa bu kadar zaman geçti olmayışının
13 cm yumurtalığımın içerisinde bir adet çikolata kistim var, bununda açık ameliyatla alınması gerektiğini söyledi doktorum. Morelim o kadar bozuk ki canım , iyi düşünmeye çalışıyorum hep ama maf oldum. 1 haftadır, 4 gün önce acillik oldum öyle bir sancı ki bu tarif edemem. Serum takdılar fayda etmedi yürümedim vs bir devlet hastanesinde kadın doğum doktoru kistin alınması gerektiğini hapla küçülmeyeceğini söyledi, bende ertesi gün Ankaraya özel jinekolog onkolga muayene oldum. Aynılarını söyledi. Yarında yatış verdi ama dedi salı ya da çarşambaya anca ameliyat ederiz dedi anestezi için hazırlık edecez vs dediMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Öykünüzü tam bilmiyorum ama tek doktora bağlı kalmayın farklı doktorlara muayene olun ve içinize sinen güvendiğiniz bir doktora ameliyat olun ben kapalı ameliyat oldum size neden açık ameliyat yapılacak? Kapalı ameliyatta daha hızlı iyileşme oluyor ve enfeksiyon riski daha az oluyor diye biliyorum. Sakin olun korkulacak bişey yok lütfen kendimizi strese soktukça vücudumuz daha kötü tepki veriyor bunu idare edebiliriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?