- Konu Sahibi uzumlukekim19
Morelim o kadar bozuk ki anlatamam, ilk gittiğim doktor sağ yumurtalığımında alınacağını söyledi ankaradaki de sağ yunurtalığımı kurtarabileceğini söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da aynı şeyler söylendi 4yıldır çekiyorum bunu o yüzden anlıyorum seni. Bu formdan birisi bana Ankara'da doktor önermişti ona ameliyat olmuş istersen ona gidebilirsin Prof. Dr. Recai Pabuçcu. Yanlış anlamadıysam Ankara'dasın.Morelim o kadar bozuk ki anlatamam, ilk gittiğim doktor sağ yumurtalığımında alınacağını söyledi ankaradaki de sağ yunurtalığımı kurtarabileceğini söyledi
Evet şuan ankaradayım sağolasın , bakalım yarın bi tahlillerimi yapsınlar yatış dedi doktor ona göre olmazsa giderim bu dediğin doktoraBana da aynı şeyler söylendi 4yıldır çekiyorum bunu o yüzden anlıyorum seni. Bu formdan birisi bana Ankara'da doktor önermişti ona ameliyat olmuş istersen ona gidebilirsin Prof. Dr. Recai Pabuçcu. Yanlış anlamadıysam Ankara'dasın.
Sürekli ağlayasım geliyorEvet şuan ankaradayım sağolasın , bakalım yarın bi tahlillerimi yapsınlar yatış dedi doktor ona göre olmazsa giderim bu dediğin doktora
Yani iyice düşünüp emin olmadan açık ameliyat yaptırma bence. Benimki 15 cmdi sağ yumurtalığımda gerçi ameliyat sırasında sağda değil solda olduğu anlaşıldı:) kapalı ameliyat oldum. Ameliyat sırasında duruma göre açık ameliyata dönecekti ama şükür dönmedi yumurtalığımda alınmadı. Şuan gayet iyiyim son dikişim kaldı düşemeyen. İnşallah senin içinde güzel şeyler olur olumlu düşünEvet şuan ankaradayım sağolasın , bakalım yarın bi tahlillerimi yapsınlar yatış dedi doktor ona göre olmazsa giderim bu dediğin doktora
Ya duphaston verdi kullandım adet aldım şükür dün bugün gittim asıl doktoruma tüp bebeğe başladık gonalf verdi pazartesi tekrar gidicemİnşallah düzene girer bi sıkıntı yoktur doktor belki yine ilac verir rahat adet olman için salı günü haberlerinizi bekliyorum
Merhaba yeni gördüm yazdıgınızı. Nasıl gecti ameliyatınız? Benim ameliyatım güzel geçmişti doktorlar gayet iyi baska hastaneye güvenip gidememiştim iyi ki de gitmemişimMerhaba..yarın randevum var sizin ameliyat olduğunuz hocalara.bende de tüplerde sıvı birikmesi ve kist var.ameliyat hocalar iyimi