çikolata kisti ile hamile kalan var mı

Haklisin canım bende görüncem . Aslinda tup bebek bile yaptıramam şuanda çünkü rahime girilemiyor malesef
Ya o Zaman şubat da geç olmaz mı bence hemen git. Sonuçta öyle bir durum varda Zaman senin aleyhine işler. Burda bir sürü arkadaş var ben de dahil çikolata kistiyle hamile kalan ama seninki ilerlemiş anladığım kadarıyla umarım bir an önce sen de hamile kalırsın

Ben de cikolata kisti vardı 19 yaşında Laparoskopi ile alınmıştı uzun bi süre doğum kontrol hâpiyla kist olmadı.24 yaşında evlendim ve hemen çocuk istedik ama olmadı.doktora gittik böyle bir durumun da varlığını bildiğim için Nitekim korktuğum olmuştu ben hapı bırakınca kist tekrarlamiş ilk gittiğimde beş cm idi ve doktor direkt ameliyat dedi ama başka doktorlara da gittik ve önce tup bebek deneyin dediler. Neyse denedik olmadı ve ameliyat oldum zaten kistim 7 cm ye ulasmisti ameliyattan hemen sonra dondurulmuslarla ikinciye geçtik.maalesef o da olmadı şu an kist yok ama bebek de olmadı bu sefer tup bebek doktorum histereskopi istedi ama su an yaptiramiyorum çünkü ne maddi ne manevi gücümüz kalmadı.umutsuz değilim belki de mevlam kendiliğinden olmasını nasip edecek yaza kadar bekleyip yeni bir merkezde yaptırmayı düşünüyoruz belki o arada olur dilerim inşallah olur benim ve benim gibi bekleyen herkesin.bu yazdıklarım karamsar oldu belki ama işte benim de Hikayem bu.

Ameliyat olursanız zarar görebiliyor. Olmadan önce bir çocuk tedavisi deneyin bence hem bu kistin en iyi tedavisi o
Sagol elif1310 bende bilmiyorum ne yapacagimi internetten cok baktim Türk doktorlari genelde hamilelik öneriyo cikolata kistinde ama burdaki doktorlarda tam tersi önce ameliyat sonra cocuk dene diyo bende korkuyorum bu ay dogum kontrol ilaci bitince bikac ay gebelik icin korunmayayim diyorum Rabbim isterse olur insallah o zaman ameliyata da gerek kalmaz

Cok gecmis olsun Arkadasim iste böyle seyler duyunca korkuyorum benimde cikolata kisti iste dr.Laparaskopi dedi hem ameliyat dan hemde yumurtaliklarim zarar görür diye cok tedirgin oluyorum bide gebe kalirsam cocuga zarari olurmu hamileyken ameliyat olurmu bu ve bunun gibi bir sürü soru beynimi kemiriyo dr.dogum kontrol ilaci ni birakma dedi offf of Rabbim isteyen herkese versin hayirli saglikli evlatlar sizlere ve bizlerede Amin

İnş Allah gönlüne göre versin. Ben çikolata kistiyle hamile kaldım tabi doktor kontrolünde ve kistimin biri tamamen kayboldu biri 1.5 cm kalmıştı. İkinci gebeliğim kendiliğinden oldu kısaca yaşayan biri olarak tavsiyede bulunuyorum sadece.

Cok tesekkür ederim sorunlarimla ilgilenip bana fikir verdigin icin bunu yasayan birinden duymak ögrenmek benim icin önemliydi tavsiyenide dikkate alicam insallah bikac ay deneyeyim insallah bende senin gibi sansli olabilirim kadin olmak cok zor

Ne demek Canım umarım bir an önce kalırsın da ameliyata falan hiç gerek kalmaz. Ne sorunun olursa olsun önemli olan rahat olmak bunu da unutma lütfen ben rahat olduğum bir ay hamile kaldım ikisine de. Nasibinde varsa tüplerin bağlı olsa bile hamile kalırsın zaten

Benim iki tane evladım var onlardan sonra kasığımdaki ağrıdan yürüyemez hale gelince doktora gittim ve 8 cm kist olduğunu hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktor ve oldum ondan bir kaç ay sonra tekrarladı ve tekrar ameliyat dedi bende netten araştırıp İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım ve kistlerden kurtuldum baya bi zamn rahatsız etmedi ama bu aralar ağrılarım sıklaştı tekrar yapacağım çocuk zaten istemiyorum ve korunuyorum bilmiyorum olurmu ama çocuk isteyen arkadaşlar soğan kürünü ihmal etmeyin..

Cok enteresanbişey oldu bugün istanbulda araştırma yaparken bahceciye de aradım ve doktor bana dedi ki neden laparoskopi oluyorsun önce tup bebek dene dedi şaşırdım dogrusu

Cok enteresanbişey oldu bugün istanbulda araştırma yaparken bahceciye de aradım ve doktor bana dedi ki neden laparoskopi oluyorsun önce tup bebek dene dedi şaşırdım dogrusu
bence doktor da tavsiye ettiyse bir dene derim çikolata kistinin en iyi tedavisi gebelik diye biliyorum

Peki çikolata kistimiydi bir de daha önceden var mıydı

Evet haklisin canim cok kafaya takmamak lazim aslinda senin kistin kac cm di acaba yanlis anlamadiysam senin iki tarafli kistin varmis benim sag tarafda 5 cm bu sekilde gebe kalabilirim insallah

Kızlar benim arkadasım doktorun sende çikolata kisti var hamile kalamazsın dediği ay hamile kaldı allah hepinize hayırlı zamanlarda nasip etsin

Bende 15 gün denedim sogan kürünü ama ne yazikki kistimi eritmedi kücük kistlerde eminimki faydali oluyodur bu ay yine denemek istiyorum bakalim insallah kücültür benim kistimide

Kızlar benim arkadasım doktorun sende çikolata kisti var hamile kalamazsın dediği ay hamile kaldı allah hepinize hayırlı Rab
Kızlar benim arkadasım doktorun sende çikolata kisti var hamile kalamazsın dediği ay hamile kaldı allah hepinize hayırlı zamanlarda nasip etsin
Amin insallah Rabbim isterse olmaz diye bisey yok Arkadasinizada cok sevindim ayrica saglikla kucagina alir insallah bebegini

Evet haklisin canim cok kafaya takmamak lazim aslinda senin kistin kac cm di acaba yanlis anlamadiysam senin iki tarafli kistin varmis benim sag tarafda 5 cm bu sekilde gebe kalabilirim insallah
Bir tarafta 2,5 cm diğer tarafta 3 cm di. Birde basit kistlerim vardı küçük küçük bir sürü sadece biri 5 cm'di. Tedavi oldum klomen falan kullandım Can'ım doktor kontrolünde. İkinciye 6 cm kistle hamile kalmışım o ne kisti bilmiyorum ama tedavisiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…