• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti ile hamile kalan var mı

10 gün önce Hsg çektirdim canım anestezi falan almadım ki gerekte yoktu hepsi 10 dk sürdü ne ağrı ne sızı hiçbir şey hissetmedim, çekindiğim yer son teknolojiyi kullanıyor. İstanbul'da isen Şişli Echomar'ı tavsiye edebilirim ben orada çekildim.
istanbulda değilim ama yakınım gelirim cektireceğim zaman olmazsa aklımda bulunsun saol canım

inşşlh arkadaşım ben 6.5 aydır visanne kullanıyorum 5 cm e 3 cm di kistlerim şimdi 3 cm e 2.5 cm oldular cnm

canım bende visanne kullanıyorum ama bıraktım çocuk için demiştim ya.bıraktıktan 3 gün sonra regl oldum cok agrılı ve cok yoğun.pıhtı şeklinde geliyor.acaba ilaçtan dolayıı mı bilmiyorum.2 yıldır visanne kullandım ve unutmuştum ağrılı dönemleri cok zorlanıyorum:(

canım bende visanne kullanıyorum ama bıraktım çocuk için demiştim ya.bıraktıktan 3 gün sonra regl oldum cok agrılı ve cok yoğun.pıhtı şeklinde geliyor.acaba ilaçtan dolayıı mı bilmiyorum.2 yıldır visanne kullandım ve unutmuştum ağrılı dönemleri cok zorlanıyorum:KK43:
canım adetinin yoğun gelmesi kistlerinin içinin boşalması olabilir bilemiyorum ama inşşlh hemencik hamile kalabilirsin

bursada uludağ Üniversitesinde oluyorum cok araştırm iyi bi doktor ordakide eğer tutmazsa ( inş tutar ) ozamn özelde olucam ameliyat ta özelde olucam ama şuan devlette yaptrym cnm
anladım canım inşşlh tutar hemen ben özelde yaptıracağım 7 bin lira istediler

evet ben özele gidiyorum canım çok pahalı aşılama 2.5 bin lira
Bende ozele gidicektim ama duyduğum doktor cok iyi bende kendim ilk şansımı orda denicem inş olur sen de özelde yaptrcaksan bence aşılamayla zaman kaybtme derim ama senin kistler küçük aşılama da tutabilir doktorun iyise bilemem

inşşlh arkadaşım ben 6.5 aydır visanne kullanıyorum 5 cm e 3 cm di kistlerim şimdi 3 cm e 2.5 cm oldular cnm
Benim de aynı büyüklükteydi yani ilaç kullanımızdan sonraki hali. Klomenle hamile kaldım ilkini. İkinci kendiliğinden oldu. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin

Benim de aynı büyüklükteydi yani ilaç kullanımızdan sonraki hali. Klomenle hamile kaldım ilkini. İkinci kendiliğinden oldu. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin
inşşlh canım kloamen dediğin çatlatma iğnesi mi nasıl yaptı doktor yumurta takibi falan yapıldı mı

inşşlh canım kloamen dediğin çatlatma iğnesi mi nasıl yaptı doktor yumurta takibi falan yapıldı mı
Hayır yumurtların sayısını arttırıyor. Doktor takip ediyor gerekirse çatlatma iğnesi yapılıyor. Bir kaç ay böyle deneyelim olmazsa aşılama ve tüp bebek demişti benim doktorum. Yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesine gerek yok dedi. Zaten o ay da tuttu.

Hayır yumurtların sayısını arttırıyor. Doktor takip ediyor gerekirse çatlatma iğnesi yapılıyor. Bir kaç ay böyle deneyelim olmazsa aşılama ve tüp bebek demişti benim doktorum. Yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesine gerek yok dedi. Zaten o ay da tuttu.
canım bana da aynısını söyledi adet ol gel hormonlarına bakalım sonrasında yumurta takibi yapalım iğne tedavisine başlayalım dedi benim yumurtalarım çatlamıyor kiste dönüşüyor ben çatlatma iğnesi istedim sonrada doğal yolla deneyelim dedim tamam dedi doktor öyle yapacağız bakalım inşşlh

Back