• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti ile hamile kalan var mı

benim her iki yumurtalığımda da vardı doktor çocuğun olmaz şu durmda demişti..korunmuyorduk ..18 ay sonra hamile kaldım..doktora alın kistleri demiştim ''almak çare değil yine oluşur ''demişti..ben de ara ara soğan kürü yaptım...sağ yumurtalığımdaki kist gitmiş öyle hamile kalmışım..artık soğan kürnden mi yoksa patlayıp yokolacağımıtuttu bilmiyorum çok şükür hamile kaldım..darısı isteyenlerin başına
bnde su sogan kurunu ıcemıyorum ya mıgdemı bulandırıyor.

mrb cok gecmıs olsun,ıns hersey guzel olur.
bnımde dermohıt kısttım var ogrendım ve sag yumurtalık alısmıyor artık,hemen korunmayı bıraktım bır aya hamıle kaldım ve bebegım 3,5aylık kalbı durdu kurdas oldum.kurdasdan sonra 2ay dınlendım 5aydır korunmuyorum hala bısey yok.doktorlar hep amelıyat dedıler korkuyorum,ilk gebe kaldıgımda doktorum sasırmıstı bu sekılde nasıl oldu mucıze dıye.ama tek yumurtalıkla kalanlar cok.sımdı yıne gıdıcem bakalım ne dıyecekelr,

Sanada çok geçmiş olsun Bende Bülent beye sordum burdan hormon tahlillerimi sonuç canımı sıktı yumurtlama hormonum baya düşükmüş :( çok üzüldüm :( moralim sıfır.

mrb eğer çok kötü durumda değilseniz hele hele hamile kalabilmek içinse sakın çikolata kistinden ameliyat olmayın ben oldum ve hayatımı kararttılar onla da olmadı onsuz da çünkü ameliyat esnasında tüpü mü de almışlar tek çare tüp bebek oldugunu söylüyorlar bakalım bekliyoruz

meraba okuduklarım beni biraz tedirgin etti bende de 7 cm boyutunda çikolata kisti saptandı.
daha 3 aylık evliyim 2 doktora gittim biri ameliyat dedi diğeride ilaç tedavisini önerdi.
bebek konusunda kimse net birşey söylemiyor.Bu kiste sahip olup hamile kalanlar lütfen bizimle paylaşşınki tedirginliğimiz kaybolsun..Allah herkese şifalar versin.

meraba okuduklarım beni biraz tedirgin etti bende de 7 cm boyutunda çikolata kisti saptandı.
daha 3 aylık evliyim 2 doktora gittim biri ameliyat dedi diğeride ilaç tedavisini önerdi.
bebek konusunda kimse net birşey söylemiyor.Bu kiste sahip olup hamile kalanlar lütfen bizimle paylaşşınki tedirginliğimiz kaybolsun..Allah herkese şifalar versin.

mrb,bnıdme dermohıt kısttım var ve yumurtalııgm calısmıyor kısten dolayı ılk bebegım kalbı durdu aldılar,ıkınıc ıcın 5ay denedık sımdı hamıleyım,hatta bnde amelıyata karar vermıstım,bnce ılk deneye een son care amelıyat dusun.tek yumurtalıklada oluyor.kıstlede hamıle kalanlar var mesela ben

Merhabalar kızlar benimde over kislerim var ama doktor 2 yıldan beri ilaç tedavisi uyguluyor. Bebek konusunda da tam net bilgi veremiyor. işallah olur
bendede polıkıstık over var gecen ay klomen kullandım hamıle kalmak ıcın olmadı :( suan reglıyım yarın hastaneye gıtcem yenıden ılacın dozunu arttırcak inş olur. sen ıkı senedır cocuk ıcınmı tedavı görüyosun :S

benim her iki yumurtalığımda da vardı doktor çocuğun olmaz şu durmda demişti..korunmuyorduk ..18 ay sonra hamile kaldım..doktora alın kistleri demiştim ''almak çare değil yine oluşur ''demişti..ben de ara ara soğan kürü yaptım...sağ yumurtalığımdaki kist gitmiş öyle hamile kalmışım..artık soğan kürnden mi yoksa patlayıp yokolacağımıtuttu bilmiyorum çok şükür hamile kaldım..darısı isteyenlerin başına
ya bende soğan kürü yapmak ıstıyorum ama nasıl ıcıcem dıye dusunuyorum. sen nasıl yaptın

Tünaydınlar.
Hayırlı olsun sağsalim kucagına alırsın inş.
şuanda ilaç tedavisi olmayı düşünüyorum biraz uzunca bi süre olcağı için
bebek olur mu olmaz mı diye deneme şansım yok malesef çünkü doktorum bu ilaçlar kullanırken çocuk yapmaktan kaçınacaksınız dedi.Paylaşımın için teşşekkür ederiz. :):)

Tünaydınlar.
Hayırlı olsun sağsalim kucagına alırsın inş.
şuanda ilaç tedavisi olmayı düşünüyorum biraz uzunca bi süre olcağı için
bebek olur mu olmaz mı diye deneme şansım yok malesef çünkü doktorum bu ilaçlar kullanırken çocuk yapmaktan kaçınacaksınız dedi.Paylaşımın için teşşekkür ederiz. :):)
tşk ederım ıns hayırlısı olur.bır doktorlada baglı kanma bnce.
bana neler demıslerdı.allah korusun kansersın oleceksın bıle dedıelr ya nerdeyse

ya bende soğan kürü yapmak ıstıyorum ama nasıl ıcıcem dıye dusunuyorum. sen nasıl yaptın
ben tiksinmedim içtim ama yedinci günden sonra bi itici geliyor..yılmadım burnumu tıkayıp 3 seferde hızla bitirdim..o kadar da iğrenç değil bence mutlaka denemelisin

ben tiksinmedim içtim ama yedinci günden sonra bi itici geliyor..yılmadım burnumu tıkayıp 3 seferde hızla bitirdim..o kadar da iğrenç değil bence mutlaka denemelisin
bende gastrıt var mıdemde acayıp gaz var bi şişiyo sanki balon ibrahım saracoğlunun ofısını aradım gastrıt oldugu ıcın sen soğan kuru yapamazsın dedı testere dıslı aslan pencesı cayı ıc dedı ıcıyorum bıkac gundur bakalım inş şifa bulucam. sen sogan kurunun faydasını gördünmü bide çocugun varmı?

Canım bende de çikolata kist var 5 yıldır 4cm ile başladı şuanda 2 cm civarı sujkur büyümüyor ..
Bebek için sıkıntı olacak dedi doktor bakalım deneyince anlarız yakında denemek istiyorum
Nasıl küçülttün kisti arkadaşım? Bendede var çikolata kisti. Rahim filmi istedi, tüplerde tıkanıklık ya da yapışıklık falan varmı diye bakacakmış

Nasıl küçülttün kisti arkadaşım? Bendede var çikolata kisti. Rahim filmi istedi, tüplerde tıkanıklık ya da yapışıklık falan varmı diye bakacakmış

canım ben birşey yapmadım.
zaten 20 ay kadar korunma amaçlı doğum kontrol hapı kullandım.
sanırım d.k. hapı kistin kurumasına neden oldu ... ama tabi ben hata etmişim hap kullanrak (doktor tavsiye etmişti)
çünkü benim yumurtalık rezervim AMH değerim çok azmış :(

canım ben birşey yapmadım.
zaten 20 ay kadar korunma amaçlı doğum kontrol hapı kullandım.
sanırım d.k. hapı kistin kurumasına neden oldu ... ama tabi ben hata etmişim hap kullanrak (doktor tavsiye etmişti)
çünkü benim yumurtalık rezervim AMH değerim çok azmış :KK43:
Canım bende 5 sene kullandım dkh. Benimde ilk gittiğimde kist yok dediler. Bıraktım hapı. 9 ay sonra tekrar gittim yeniden oluşmuş sanırım. Kist var dedi. Çikolata kistine benziyor dedi. Yarın Detaylı ultrasonla daha iyi anlaşılacak sanırım. Hsg istedi. Tüplerde tıkanıklık, yapışıklık falan yapmışmı diye

Çikolata kisti ile hamile kalan var mı
Merhaba arkadaşım ben değil ama görümcem hamile kaldı, dr 2 yılı bulur gebe kalman demişti hatta bebek düşünmüyorlardı madem uzun süre olmayacak diyerek korunmadılar hamile kaldı :)

Back