- 15 Haziran 2015
- 290
- 405
- 23
- 45
- Konu Sahibi guldamla90
-
Maşallah ya Rabbim sağlıkla kucagina almayida nasip edr inşallah hic bi tedavi gormedinmi cnm yada kendn biseyler yaptinmiMerhaba arkadaşlar bende size umut olsun diye yazmak istedim. 5 cm çikolata kistim var ve şuan 7 haftalık hamileyim. Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşarsın. Umudunuzu yitirmeyin. Ve çikolata kistinizi unutun. Bakın ozaman kendiliğinden olacak.
Çok şükür cnm boyutlari ne kadardi doğal yollami oldubendede çikolata kisti vardı. ama şimdi 6 aylık hamileyim :))
Canım hiç bir tedavi yapmadım. Sadece kistim olduğunu unutmaya çalıştım.Maşallah ya Rabbim sağlıkla kucagina almayida nasip edr inşallah hic bi tedavi gormedinmi cnm yada kendn biseyler yaptinmi
Ama benm cok agrilarm oluyodu unutmam mümkün değildi ama ameliyattan sonra agrm olmucak oyüzden takmamayi planliyorm hatta bi süre buraya bile girmesem diye düşünüyorumCanım hiç bir tedavi yapmadım. Sadece kistim olduğunu unutmaya çalıştım.
cok tesekkur ederim. umut etmek tek yolumuz, yolumuzu kaybetmemek dilegiyle:)Hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Bizim gibi çikolata mağdurlarına:)) umut oldunuz...
Cok gecmis olsn cnm cok zor yasadiklarmiz Rabbm once sabir versn hepimize. Kistin boyutu ne kadardi soğan suyu ictiginde bende Laparoskopi oldm ama tekrrlamasndan korkuyorumMerhabalar bende bu bölüme hamile kalırsam yazcaktım . Kistim vardı benimde soğan suyuyla erittikten sonra bir kaç ay geçti ve hamile kaldım . Bu arada soğan suyu içitiğim aylarda rahim gerçekten inceliyo ve hamile kalmak zorlaşıyo bunu anladım. Bebegim 6 haftaya kadar gelişti daha da gelişemedi ve düşmeye başladı ve kürtajla alındı malesef. Bir ay normal adet gördüm sonra ise yine kistimin olduğunu öğrendim. Vücudum yine kist yapmış. Nyse işte böyle . Bebeğin neden sağlıksız olduğunu bilmiyorum kistle alakası olduğunu sanmıyorum ama .. Herkese sağlıklı gebelikler dilerim
Cok büyük değil cnm şuan ne yapmaya karar verdin4,5 cm olmuştu en son canım B bebegim-gel
SuAnki kistim 5 cm bisey yapmiycam cnm takip olcakCok büyük değil cnm şuan ne yapmaya karar verdin
Agrin yoksa bunada şükür cnm inşallah mucizemz en kisa zamanda gerceklesirSuAnki kistim 5 cm bisey yapmiycam cnm takip olcak
Çok şükür cnm Allah bağışlasın ama 1.5 cm kist çok küçük doktr nasıl doğal yolla hamile kalman zor demiş büyük kistlerle bile kalan çok varbenim kist 1.5 cm di. ve doğal yolla hamile kaldım bazı çikolata kistleri hamileliğe engel değil. doktor doğal yolla hamile kalma olasılığın çok çok az dedi. ama allah buyuk işte. soğan suyu içtim 2. ayda hamile olduğumu oğrendim :))
ama benim eşimdede sorun vardı. sperm sayısı azdı çok azÇok şükür cnm Allah bağışlasın ama 1.5 cm kist çok küçük doktr nasıl doğal yolla hamile kalman zor demiş büyük kistlerle bile kalan çok var
Bak işte Rabbim yeterki ol desin hiç bişey engel olmuyo zamanı gelmesi lazım demekkiama benim eşimdede sorun vardı. sperm sayısı azdı çok az
B bebegim-gel canım doktora gidecektin nasıl oldun ne dedi doktorBak işte Rabbim yeterki ol desin hiç bişey engel olmuyo zamanı gelmesi lazım demekki
İyiyim cnm düzelmeye başlamış yumurtaliklar ama zamanla kapancak dedi bide amh değerine bakmak için kan aldılar haftaya tekrar gitcem cnm inşallah yumurtalık rezervim çok düşmemistirB bebegim-gel canım doktora gidecektin nasıl oldun ne dedi doktor
Amh bu ay baktirmasaydin keşke yeni ameliyat oldun. Kaçtı önce peki canimİyiyim cnm düzelmeye başlamış yumurtaliklar ama zamanla kapancak dedi bide amh değerine bakmak için kan aldılar haftaya tekrar gitcem cnm inşallah yumurtalık rezervim çok düşmemistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?