çikolata kisti ile hamile kalan var mı

Maşallah ya Rabbim sağlıkla kucagina almayida nasip edr inşallah hic bi tedavi gormedinmi cnm yada kendn biseyler yaptinmi

Canım hiç bir tedavi yapmadım. Sadece kistim olduğunu unutmaya çalıştım.
Ama benm cok agrilarm oluyodu unutmam mümkün değildi ama ameliyattan sonra agrm olmucak oyüzden takmamayi planliyorm hatta bi süre buraya bile girmesem diye düşünüyorum kistin boyutu ne kadrdi cnm

Merhabalar bende bu bölüme hamile kalırsam yazcaktım . Kistim vardı benimde soğan suyuyla erittikten sonra bir kaç ay geçti ve hamile kaldım . Bu arada soğan suyu içitiğim aylarda rahim gerçekten inceliyo ve hamile kalmak zorlaşıyo bunu anladım. Bebegim 6 haftaya kadar gelişti daha da gelişemedi ve düşmeye başladı ve kürtajla alındı malesef. Bir ay normal adet gördüm sonra ise yine kistimin olduğunu öğrendim. Vücudum yine kist yapmış. Nyse işte böyle . Bebeğin neden sağlıksız olduğunu bilmiyorum kistle alakası olduğunu sanmıyorum ama .. Herkese sağlıklı gebelikler dilerim

Cok gecmis olsn cnm cok zor yasadiklarmiz Rabbm once sabir versn hepimize. Kistin boyutu ne kadardi soğan suyu ictiginde bende Laparoskopi oldm ama tekrrlamasndan korkuyorum

benim kist 1.5 cm di. ve doğal yolla hamile kaldım bazı çikolata kistleri hamileliğe engel değil. doktor doğal yolla hamile kalma olasılığın çok çok az dedi. ama allah buyuk işte. soğan suyu içtim 2. ayda hamile olduğumu oğrendim :))

Çok şükür cnm Allah bağışlasın ama 1.5 cm kist çok küçük doktr nasıl doğal yolla hamile kalman zor demiş büyük kistlerle bile kalan çok var

İyiyim cnm düzelmeye başlamış yumurtaliklar ama zamanla kapancak dedi bide amh değerine bakmak için kan aldılar haftaya tekrar gitcem cnm inşallah yumurtalık rezervim çok düşmemistir
Amh bu ay baktirmasaydin keşke yeni ameliyat oldun. Kaçtı önce peki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…