- Konu Sahibi guldamla90
-
Neden 6 ay bir sene denemek lazim yas musaitse normal yollardanCanim hangi Dr a gittin. Ben şimdilik ameliyat düşünmüyorum 6 ay doğal yollardan hamile kalmayi deneyeceğim ama olmama ihtimali beni endişelendiriyor iyi bir Dr arayisindayim ben de
Ilk gittiğim Dr 1 yıl demişti ama son gittiğim 6 ay dedi. Kist yumurtalik rezervine daha fazla zarar vermesin diye süreyi kısaltti sanırım.Neden 6 ay bir sene denemek lazim yas musaitse normal yollardan
Canım beta hcg yaklaşık 2 kat yükseliyorsa bu sıkıntı yok demek.Değer daha küçük kesenin görünmemesi çok normal . çikolata kistinde öyle pıhtı şeklinde akıntı olduğunu hiç duymadım .Bence 2 gün sonra tekrar tahlil yaptır ve keseye baktır. inşallah hamilesindir.Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar günaydın.cok önemli ve acil Bi sorum var.adetim 1 hafta gecikti.evde test yaptım pozitif cıktı beta hcg 70çıktı doktora gittim kese yok hiç Bişi yok değer düşük dedi kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi evde yine test yaptım çizgi iyice koyulaştı hcg artıyo demekki dedim.ama asıl sorunum kahve kırımızı gibi lekelenme var pıhtılı bişeyler var.bu çikolata kistiyle ilgili olabilir mi sizce.sol yumurtalıkta 3,5cm var 2yıldır.kanama onla mı ilgilidir?böyke Bi durum yasayan var mı
canım dunku kanda 170 çıkyı 2 kat yukselmıyor ve kahve akıntı var dış gebelikten şüphelenıyorum cıkolata kstı neden olabiliyormuş yarın gıtcem doktoraCanım beta hcg yaklaşık 2 kat yükseliyorsa bu sıkıntı yok demek.Değer daha küçük kesenin görünmemesi çok normal . çikolata kistinde öyle pıhtı şeklinde akıntı olduğunu hiç duymadım .Bence 2 gün sonra tekrar tahlil yaptır ve keseye baktır. inşallah hamilesindir.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Canim 70 ve 170 dimi bu güzel bir artış. Kese görmek için daha erken. Akıntı pembe degilse korkmana gerek yok diye biliyorum.canım dunku kanda 170 çıkyı 2 kat yukselmıyor ve kahve akıntı var dış gebelikten şüphelenıyorum cıkolata kstı neden olabiliyormuş yarın gıtcem doktora
Canım tam 2 kat artması gerekmiyormuş.Ayrıca kistin çok büyük değil. Ben 4.7 cm le hamile kalmıştım. Bence içi ferah tut. sıkıntı ,stres yapma . İnşallah doktordan güzel haberler alırısın.canım dunku kanda 170 çıkyı 2 kat yukselmıyor ve kahve akıntı var dış gebelikten şüphelenıyorum cıkolata kstı neden olabiliyormuş yarın gıtcem doktora
Tatlım stres yapma. Akışına bırak . Çünkü stres çikolata kistini büyütüyor. Allahım yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda hamile haberini alırız.Kızlar ben laparoskopi oldum inşallah tekraralmadan hamile kalabilirim .zamanla yarışıyoruz sanki çok stresli
Canim inşallah hamilesindir stres yapma iyi haberlerini bekliyoruz. Bildiğim kadarıyla 5 haftalik olunca kese gorunuyormus senin adetin geçeli ne kadar oldu belki geç döllenme de olabilir.kızlar gecen hafta cuma hcg 70 cıktı 4 gun sonra 170 oldu 170den 2 gun sonra 460 oldu yarın yıne gıdecem kan verecem 2 katından az bi deger cıkarsa dış gebelik ihtimalinde duracaklar.bakalım kızlar merak edıyorum.bu arada vajınal ultrasonda kıst 5.5 cm cıktı
selam canım dış gebelik değilmiş düşük yaptım ne yazıkkiCanim inşallah hamilesindir stres yapma iyi haberlerini bekliyoruz. Bildiğim kadarıyla 5 haftalik olunca kese gorunuyormus senin adetin geçeli ne kadar oldu belki geç döllenme de olabilir.
Canim hiç kendini üzme allah sana bi işaret göndermiş. Hamile kalabildigini gördün demekki vakti zamanı gelince yine olacak. Belki de çok üzüldügun için allah sana hamile kalabildigini göstermek istedi. Sadece vakti gelmemiş henüz. Dualarini hiç eksik etme allahtan istemek tek care cunkuselam canım dış gebelik değilmiş düşük yaptım ne yazıkki
kendiliğinden düştü
3 ay adetın duzene girsin dedi doktor ondan sonra olur yıne dedi bakalım nasip artık
Çikolata kistim var ve 36 haftalık hamileyim. Kisti öğrendikten sonra doktorum 8 -9 ay bekleyin geç olabilir dedi korumayı bıraktığım ilk ay hamile olduğumu öğrendim. ben herşeyin kısmet olduğunu düşünüyorum nasipte varsa olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ..Çikolata kisti ile hamile kalan var mı
merhabalar, size cevap yazmak ve umut olmak icin uye oldum. ben de evlendigim hafta sikayetlerimden dolayi oldugum muayenede cikolata kistimin oldugunu ogrendim. 3.5 cm buyuklugunde. bir ay icinde yurtdisina cikmam gerektigi icin tedavi suresince doktor muayenesine gidemeyecektim. doktor bana 4 aylik visanne denen ilactan kullanmami onerdi. ilk iki kutusunu bitirdikten sonra adet de olamamamin vermis oldugu stres sknti, ve su an icinde bulundugun hayatin bana kattigi zorluk ve problemlerden oturu ilaci daha fazla kullanmak istemedim.Çikolata kisti ile hamile kalan var mı
Hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Bizim gibi çikolata mağdurlarına:)) umut oldunuz...merhabalar, size cevap yazmak ve umut olmak icin uye oldum. ben de evlendigim hafta sikayetlerimden dolayi oldugum muayenede cikolata kistimin oldugunu ogrendim. 3.5 cm buyuklugunde. bir ay icinde yurtdisina cikmam gerektigi icin tedavi suresince doktor muayenesine gidemeyecektim. doktor bana 4 aylik visanne denen ilactan kullanmami onerdi. ilk iki kutusunu bitirdikten sonra adet de olamamamin vermis oldugu stres sknti, ve su an icinde bulundugun hayatin bana kattigi zorluk ve problemlerden oturu ilaci daha fazla kullanmak istemedim.
ilaci ilk biraktigim zamanlar hic bir sekilde kistimin oldugunu dusunmedim, onu yoksaydim. doktorum kesinlikle muayene olmalisin, kistin buyuyebilir, tehlikeli olabilir demesine ragmen muayene olmadim. sadece psikolojik olarak kist yokmus gibi kendi kendime telkinlerde bulundum. ama 3 4 ay kadar denedigimiz halde bebek mujdesini alamadikca, forumlari, internette yazilan yorumlari, bloglari okumaya basladim. okudukca moralimi bozdum, ama hep dua ettim. cok degil, yorumlari okumayi birakip ne gelirse Allah'tan ve ondan gelen herseye amenna demeyi yurekten hissettikten 15 gun sonra hamile oldugumu ogrendim. hep kendi kendime icimden geciriyordum, eger olur da bir gun o mutlu haberi alirsam ayni gun forumlara, insanlara umut olmak icin yazacagim diye. o gun bugunmus, sakin ola umutsuzluga kapilmayin. biliyoruz ki butun hastaliklarimizi hastalik haline getiren beynimiz ve kuruntularimiz. doktorlarin. forumlarin, vekisilerin soyledileri olumsuzluklari kulak ardi edin ve sadece dua edin. Rabbim bana sag salim kucagina alacagim gunu gormeyi nasip etsin, sizin de mujdeli haberlerinizi gormeyi bekliyorum. sakin ola moralinizi bozmayin. cikolata kisti denen sey moral bozan arkadas gibi. siz hayatinizdan cikarirsaniz kusup gider:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?