- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Merhaba Hanımlar, Çikolata kisti illeti yüzünden strese girdik, üzüldük, kimi zaman umudumuz kırıldı ama yılmadan bu yolda ilerleyip bebişlerimizi kucağımıza alacağız .Belki zorlu yollardan geçeğiz, belki hep beraber ağlayacağız ama bu adı kadar tatlı olmayan çikolata kisti ile mücadele edeceğiz.
Çikolata kisti ile savaşımızı ve bebiş için neler yaptıklarımızı birbirimizle paylaşacağız. Topiğimiz hepimize şans getirmesi dileğiyle...
Çikolata kisti ile savaşımızı ve bebiş için neler yaptıklarımızı birbirimizle paylaşacağız. Topiğimiz hepimize şans getirmesi dileğiyle...
Kendimi tanıtayım öncelikle ; 4 ve 2 cm çift taraflı çikolata kistim var. 2015 yılında açık endometriozis ameliyatı ve geçici menepoz tedavisi gördüm. 4 yıl bebek kararı aldım , 4.ay denememde gebelik haberi aldım , 6.haftada düşük yaptım ve çikolata kistim tekrarladı ve boyutu 8 ay içinde 2mm den 4cm e ulaştı. 9 ay boyunca tekrar gebelik çalışmam oldu fakat gebe kalamadım ve hsg sonucu tüpler kapalı çıktı. Sol tüpüm kapalı , sağ tüpüm açıldı. Hemen ardından tüp bebek tedavisine başladım. Doktorum yumurta kalitesi için 4 kutu prowomen ve resveratrol kullanmamı istedi. 3.5 kutu kullanımında kimyasal gebelik geçirdim. Hemen sonraki ay aşılama denemk istedim, o da tutmayınca tüp bebeğe devam ediyorum. Tekrar kalite için vitamin takviyesi kullanacağım 2ay ve yumurta toplama işlemi gerçekleşicek. Hemen ardından geçici menepoz tedavisi uygulanacak 3 ay boyunca. Benim hikayem bu şekilde , inşallah hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz. Bu arada vitamin olarak prowomen ve endovita kullanıyorum. İçeriklerini araştırabilirsiniz oldukça zengin vitaminler . Endovita da yeni çıkan bir ürün, enfeksiyon , ağrı ve kistin büyümesini engelliyor içeriğinde resveratrolde mevcut. Çikolata kistiniz varsa muhakkak takviye kullanmalısınız.
ÜYE ADI | ÇİKOLATA KİSTİ CM | HASTANE | DOKTOR | BEKLENEN ADET TARİHİ | DÜŞÜK | SAVAŞ | TÜP BEBEK |
B balbocegi35 | 4 cm - 2 cm | İrenbe | Ümit inceboz | TÜP BEBEK | var | 16ay | - |
burcusami | 4,5/5 cm | Özel muayenehane | Ziya ÇETİN | DOĞAL GEBELİK | Kimyasal- Dış gebelik | 12ay | |
patiliseker | |||||||
@Remell | TÜP BEBEK | 2 YIL | |||||
Son düzenleme: