- 6 Eylül 2015
- 553
- 236
Ay maşallah ya gerçekten mi, başka bir set yaptınız mı? Rabbim bebekte nasip etsin inşallah.2 ay oncesinde olan 6 cm olan kistimden çok şükür bu karbonatli sü i ve soğan kürü kullanarak kurtuldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah ya gerçekten mi, başka bir set yaptınız mı? Rabbim bebekte nasip etsin inşallah.2 ay oncesinde olan 6 cm olan kistimden çok şükür bu karbonatli sü i ve soğan kürü kullanarak kurtuldum.
Ya o kadar çok şey okuyorum ki unutuyorum kim kimdi kusura bakma tekrar soracağım sen de ameliyat olmuştun ama tekrar etmemişti kist değil mi yani şuan kistin var mı?iç iç sorun olmaz bebek düşündüğün için folik vermiş.rahat ol aç karnına korbonatını sabah akşam iç.adet gününden başla beta glukan ve balık yağını kullanmaya.bağışıklığımızı güçlendiriyor.kistle mücadelede bence kisti baskıladı.ben adet olsam bile kasıklarda bi rahatlama olduğu gerçek
Bebek düşünüyorum canım 1 yıllık evliyim 4 ay korunmadik olmadı kist yüzünden olmaz dediler ve kistler çok büyüktü ameliyat oldum ama işte kurtulamadım çok kısa sürede tekrar etti nasip işte Mevlâ teâlâ ne dilerse o oluyor. Çok dua ediyorum Rabbim şifamızı bunlarda gizlemiş olsun inşallah. ÂmiiiiiiinnnnnAllah im şifa versin bu çikolata kisti bizi mahvediyo bebek dusunuyo musun canim var mı yoksa sadece kist icin mi ugrasiyorsun
Aminn inşallah canım bende 10 aylık evliyim 2 ay korundum sonra dr a gittiğimde kisti öğrendim o zamandan beri de uğraşıyorum ama olmuyo 2 klomen çatlatma iğnesi yaptirdim negatif yakinda hsg istycekler ama korkuyorum ondan yapisiklik büyük ihtimalle vardr dye maydonoz sut bugusu yapicam adet bitiminde artık bunlara yonelmeye başladım başka bişey düşünemiyorum bebekten baskaBebek düşünüyorum canım 1 yıllık evliyim 4 ay korunmadik olmadı kist yüzünden olmaz dediler ve kistler çok büyüktü ameliyat oldum ama işte kurtulamadım çok kısa sürede tekrar etti nasip işte Mevlâ teâlâ ne dilerse o oluyor. Çok dua ediyorum Rabbim şifamızı bunlarda gizlemiş olsun inşallah. Âmiiiiiiinnnnn
Ben de bu çarşamba hsg çektireceğim inşallah, açıkçası ben de korkuyorum ama gideceğim yere gidenler çok memnun hiç acımıyor diyorlar ama bilmiyorum artık yaşayıp göreceğim. Rabbim Şafi ismini tecelli ettirsin hepimize inşallah. ÂmiiiiiiinnnnnAminn inşallah canım bende 10 aylık evliyim 2 ay korundum sonra dr a gittiğimde kisti öğrendim o zamandan beri de uğraşıyorum ama olmuyo 2 klomen çatlatma iğnesi yaptirdim negatif yakinda hsg istycekler ama korkuyorum ondan yapisiklik büyük ihtimalle vardr dye maydonoz sut bugusu yapicam adet bitiminde artık bunlara yonelmeye başladım başka bişey düşünemiyorum bebekten baska
Aminnn inşallah beni bi bilgilendirir misin canim ondan sonraBen de bu çarşamba hsg çektireceğim inşallah, açıkçası ben de korkuyorum ama gideceğim yere gidenler çok memnun hiç acımıyor diyorlar ama bilmiyorum artık yaşayıp göreceğim. Rabbim Şafi ismini tecelli ettirsin hepimize inşallah. Âmiiiiiiinnnnn
Tabi yazarım detayları, hangi şehirde yaşıyorsun?Aminnn inşallah beni bi bilgilendirir misin canim ondan sonra
İstanbulKayseri sen
Ya o kadar çok şey okuyorum ki unutuyorum kim kimdi kusura bakma tekrar soracağım sen de ameliyat olmuştun ama tekrar etmemişti kist değil mi yani şuan kistin var mı?
İnşallah hamilesindir bu da bize umut olur. Rabbim evladını bağışlasın ikinci de sağlıkla gelsin inşallah. Hangi ildesin sen?hayır ben hiç ameliyat olmadım.7 cm lik kistim vardı.diğeri de 3 cm.biri sağda biri solda soğan kürü vs derken biri 5 e diğperi 2 cm indi .iki yıl önce tabi bunlar.sonra tüp bebek yapmaya karar verdik 1 yıl çocuk olmayınca.dr gittiğimde 4,5 cm olmuştu.dr kistin içindeki kanı şırınga ile boşalttı 2cm yaklaştı.o şekilde tüp bebeğe başladım ve hamile kaldım.doğumdan 40 gün sonra tek kist görünüyordu ve 3 cm yakındı.karbonatı da 2 ekim de kullanmaya başladım.hem de 2 kür soğan suyu içtim.ve adet olunca dr gidecektim.eğer bedenim beni yanıltmıyorsa hamileyim.henüz test yapmadım.çünkü ilk bebek denemelerinde eşim de çok hayal kırıklığı yaşamıştı.şimdi bir kaçgün daha geçsin diyor.geçsin de sabır kalmadı.biliyorum sizlerde merak içindesiniz.dr gidince kistime de baktıracam ya kistle hamile kaldım ya kist yok.yada bebek de yokmuş diyecem ama sizlere haber verecem.bu hastalığı yenmeye kararlıyım.ameliyatta yumurtalık rezervinin zarar görebileceğini dr um söylemişti o yüzden hiç ameliyat olmadım .istemedim.
merhaba ben ağrı dayım.İnşallah hamilesindir bu da bize umut olur. Rabbim evladını bağışlasın ikinci de sağlıkla gelsin inşallah. Hangi ildesin sen?
karbonatı ve soğan suyunu birlikte yap.acelede etme.bebeğin de olur.kistinin büyüklüğü ne kadarAminn inşallah canım bende 10 aylık evliyim 2 ay korundum sonra dr a gittiğimde kisti öğrendim o zamandan beri de uğraşıyorum ama olmuyo 2 klomen çatlatma iğnesi yaptirdim negatif yakinda hsg istycekler ama korkuyorum ondan yapisiklik büyük ihtimalle vardr dye maydonoz sut bugusu yapicam adet bitiminde artık bunlara yonelmeye başladım başka bişey düşünemiyorum bebekten baska
bak bende de ishal yapmadı herkes ishal olacak diye bişey yok.eşime içirdim o olmuştu:))Benim de üçüncü günüm ama ishal olmadım işe yaramadı mı acaba? Sen nasıl kullanıyorsun ki?
Benim içtiğim suyun ph 7.24 bir de 1 çay kaşığı koyuyorum acaba bu yüzden mi çok etki etmedi? Senin kist durumun nedir tam olarak?
1 tatlı kaşığı çok değil mi? Üstelik de sabah 1 akşam 1 O_OCanim sadece sabah akşam aç karna hazır 8.22 pH olan 1 su bardagi suya 1 tatlı kaşığı koyup iciyorum gün içinde normal şu içiyorum fazla da dikkat edemiyorum açıkçası
2 ay oncesinde olan 6 cm olan kistimden çok şükür bu karbonatli sü i ve soğan kürü kullanarak kurtuldum.
Süpersinizkızlar hamileyim....Allah herkese nasip etsin.karbonatı bırakmayın.
Ayyy canim Allah hayirla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bizde kurtulur ve hamile kaliriz inşallah çok sevindim bize de büyük umutkızlar hamileyim....Allah herkese nasip etsin.karbonatı bırakmayın.