Çikolata kisti için karbonat

Ben de içiyorum iki gündür ama ishal falan olmadım, acaba ben de etki etmedi mi şimdi kafama takıldı ya. Allah'ım sen büyüksün.
Herkes ishal olmuyormuş sanırım da bende neden kabızlık yaptı, ona takıldım sadece. Belki ishal olmak da çok iyi olmayabilir sonuçta.

Sanki bu Kemal Miller mı, yanlış yazmadıysam adını... Orada yazıyordu, ishal vücuttaki asidin atıldığını gösterir falan diye.
Evet Kemal Milar da sanırım yanlış ifade ettim, acaba senin kabız olmanın başka bir sebebi olabilir mi demek istedim aslında?

Evet Kemal Milar da sanırım yanlış ifade ettim, acaba senin kabız olmanın başka bir sebebi olabilir mi demek istedim aslında?
Olabilir tabi, sonuçta bilemeyiz; ama normal rutinimi bozdu. Kabızlık gibi değil; ama 2-3 günde bire dönüştü ve bu 10 gün içinde tekrarladı. O yüzden anlayamadım.

Neden sadece 15 gün kullandın ki fazlası zarar mı yoksa? Ben de beta glukan aldım onu da içeceğim. Şifa Rabbimden sebep de bunlar olur inşallah. Âmiiiiiiinnnnn

yok canım zararı olur diye değil.soğan kürü ,karbonat beta glukan ,balık yağı,folik asit demir ilacı derken çok fazlaydı.normalde ilaç kullanan biri değilim ama doğumdan sonra demir ilacını kullanmaya devam etmeme gerekti.ikinci bebeği düşündüğüm içinde folik kullanıyordum.o yüzden 15 gün kadar kullandım.yumurtlama dönemi bıraktım.hala adet olmadım galiba hamileyim:))pazartesi günü test yapacam öyle çıkarsa bilinki karbonat sayesinde oldu.dr da gelecek hafta gidecem.

yok canım zararı olur diye değil.soğan kürü ,karbonat beta glukan ,balık yağı,folik asit demir ilacı derken çok fazlaydı.normalde ilaç kullanan biri değilim ama doğumdan sonra demir ilacını kullanmaya devam etmeme gerekti.ikinci bebeği düşündüğüm içinde folik kullanıyordum.o yüzden 15 gün kadar kullandım.yumurtlama dönemi bıraktım.hala adet olmadım galiba hamileyim:))pazartesi günü test yapacam öyle çıkarsa bilinki karbonat sayesinde oldu.dr da gelecek hafta gidecem.
Canimmm inşallah öyledir ve bizede umut olursun hayırlı haberini bekliyorum

Hadi inşallah canım ya Rabbim nu duyguyu tattirsin hepimize inşallah. Doktor bana da inofolic diye bir şey verdi de ben de omega3 beta glukan ve karbonat aldığım için içmedim bi de doğum kontrol hapı kullanıyorum içsem mi acaba bilemedim şimdi?

Canim sadece sabah akşam aç karna hazır 8.22 pH olan 1 su bardagi suya 1 tatlı kaşığı koyup iciyorum gün içinde normal şu içiyorum fazla da dikkat edemiyorum açıkçası

Canim sadece sabah akşam aç karna hazır 8.22 pH olan 1 su bardagi suya 1 tatlı kaşığı koyup iciyorum gün içinde normal şu içiyorum fazla da dikkat edemiyorum açıkçası
Benim içtiğim suyun ph 7.24 bir de 1 çay kaşığı koyuyorum acaba bu yüzden mi çok etki etmedi? Senin kist durumun nedir tam olarak?

Bilmiyorum canim neden olduğunu. Benim sağda 5 cm solda 2 cm seninki
Ben 45 gün önce ameliyat oldum 10 cm sen fazla kist alındı fakat tekrar etti hemen :’-( şuan kaç cm bilmiyorum çünkü 4 doktora muayene oldum 2 si 5 ve 6cm dedi diğer ikisi de 5 cm olan.boş kist çikolata kisti ise 3 cm dedi :’-( anlayacağın ben de bilmiyorum şuan ne durumda.

Allah im şifa versin bu çikolata kisti bizi mahvediyo bebek dusunuyo musun canim var mı yoksa sadece kist icin mi ugrasiyorsun

Hadi inşallah canım ya Rabbim nu duyguyu tattirsin hepimize inşallah. Doktor bana da inofolic diye bir şey verdi de ben de omega3 beta glukan ve karbonat aldığım için içmedim bi de doğum kontrol hapı kullanıyorum içsem mi acaba bilemedim şimdi?

iç iç sorun olmaz bebek düşündüğün için folik vermiş.rahat ol aç karnına korbonatını sabah akşam iç.adet gününden başla beta glukan ve balık yağını kullanmaya.bağışıklığımızı güçlendiriyor.kistle mücadelede bence kisti baskıladı.ben adet olsam bile kasıklarda bi rahatlama olduğu gerçek

Ben 45 gün önce ameliyat oldum 10 cm sen fazla kist alındı fakat tekrar etti hemen :’-( şuan kaç cm bilmiyorum çünkü 4 doktora muayene oldum 2 si 5 ve 6cm dedi diğer ikisi de 5 cm olan.boş kist çikolata kisti ise 3 cm dedi :’-( anlayacağın ben de bilmiyorum şuan ne durumda.

soğan kürünü de dene.gerçekten etkilikistleri geçirmeyebilir ama büyümesini engelliyor.

X