Merhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun , çikolata kistinden kaynaklı transfer öncesi ya da sonrası kiste dair bir prosedürle mi devam edildi? Benim 10 sağlıklı 5. Gün embriyom oluştu fakat ilk denemem negatif . Yeni sürece başlamadan önce sormak istedimMerhaba ben Brüksel tüp bebekte cem çelik gittim çok şükür ilk demede pozitif aldım 5 haftalık , sağlıkla kucağıma almagı nasip etsin Rabbimçikolata kistinden ameliyat olmuştum maalesef 1 yıl olmadan yeniden çıktı artı miyonlarım var ama cem hoca bunlar engel değil demişti. Allah ‘ım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hayrlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah
Benim de çikolata kistim var, tüplerimin önünü tıkayıp hidrosalpenkse yol açtı, tüplerimi aldırmak zorunda kaldım, ameliyattan sonraki adette transfer oldum Allaha şükür şuan pozitif, tüplerine bidaha baktır bence tüplerden rahme sıvı giderse embriyoyu öldürüyorMerhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun , çikolata kistinden kaynaklı transfer öncesi ya da sonrası kiste dair bir prosedürle mi devam edildi? Benim 10 sağlıklı 5. Gün embriyom oluştu fakat ilk denemem negatif . Yeni sürece başlamadan önce sormak istedim
Hayırlı olsunBenim de çikolata kistim var, tüplerimin önünü tıkayıp hidrosalpenkse yol açtı, tüplerimi aldırmak zorunda kaldım, ameliyattan sonraki adette transfer oldum Allaha şükür şuan pozitif, tüplerine bidaha baktır bence tüplerden rahme sıvı giderse embriyoyu öldürüyor
Teşekkür ederimHayırlı olsuntüp ameliyatınızı kim yaptı acaba
Hsg yapmıştım temiz çıktı. Tekrar hsg istersen yapabiliriz ama gerek yok herşey yolunda demişti doktorumBenim de çikolata kistim var, tüplerimin önünü tıkayıp hidrosalpenkse yol açtı, tüplerimi aldırmak zorunda kaldım, ameliyattan sonraki adette transfer oldum Allaha şükür şuan pozitif, tüplerine bidaha baktır bence tüplerden rahme sıvı giderse embriyoyu öldürüyor
Tüplerin temiz olması harikaHsg yapmıştım temiz çıktı. Tekrar hsg istersen yapabiliriz ama gerek yok herşey yolunda demişti doktorum
İlk denemem negatif oldu. Sebebini açıklayamadılar , herşey çok yolunda olmasına rağmen olmuyorsa olmuyor demek .. ben elimden birşey gelir mi diye çikolata kisti var olup pozitif sonuç alanlardan neler yaptıklarını öğrenmek için yazdım sizlere , bir ümit işte ..Tüplerin temiz olması harika
Benim de ilk denemem negatif oldu çikolata kistim var ama tutmamasının sebesi tüplerimdi, şuan ikinci transferim pozitif , kistim hâlâ varİlk denemem negatif oldu. Sebebini açıklayamadılar , herşey çok yolunda olmasına rağmen olmuyorsa olmuyor demek .. ben elimden birşey gelir mi diye çikolata kisti var olup pozitif sonuç alanlardan neler yaptıklarını öğrenmek için yazdım sizlere , bir ümit işte ..
Transfer öncesi sonrası ilaç kullandınız mıİlk denemem negatif oldu. Sebebini açıklayamadılar , herşey çok yolunda olmasına rağmen olmuyorsa olmuyor demek .. ben elimden birşey gelir mi diye çikolata kisti var olup pozitif sonuç alanlardan neler yaptıklarını öğrenmek için yazdım sizlere , bir ümit işte ..
Tabi tabi , estrofem Progestan ımom tarlusal .. bir çok ilaç verildiTransfer öncesi sonrası ilaç kullandınız mı
nasıl fark edildi peki tüplerden kaynaklı olduğu?Benim de ilk denemem negatif oldu çikolata kistim var ama tutmamasının sebesi tüplerimdi, şuan ikinci transferim pozitif , kistim hâlâ var