Benim ameliyat olmadan önce bakıldı sonrada baktırmadım o zaman 80 diCa125 değerleriniz kaç çıkıyor acaba baktırdınız mı hiç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ameliyat olmadan önce bakıldı sonrada baktırmadım o zaman 80 diCa125 değerleriniz kaç çıkıyor acaba baktırdınız mı hiç.
Teşekkür ederim saolun inceleyeceğim.Endometriozis Dayanışma Grubu
ilk teşhiş aldığımda Ca125 600 lerdeydi sonra 50 lere düştü ama 10 senedir hiç baktırmadım.
Çok yüksek değilBenim ameliyat olmadan önce bakıldı sonrada baktırmadım o zaman 80 di
Bende iki ay öncesine kadar Çok fazla ara kanama oluyordu iki aydır miktarı azaldı akşamları olmuyor mesela acaba iyileşmeye yönelik bir durum muSol tüpümde sıvı birikmesi var doktor akıntıları ona bağladı operasyondan sonra umarım geçer
Olabilir sordunuz mu doktorunuza o ne diyor bana tüp ameliyatından sonra o akıntılar durur dediBende iki ay öncesine kadar Çok fazla ara kanama oluyordu iki aydır miktarı azaldı akşamları olmuyor mesela acaba iyileşmeye yönelik bir durum mu
Sormadım eğer bir kaç ay içimde doğal olmaz ise gideceğim kendisi öyle demişti.Olabilir sordunuz mu doktorunuza o ne diyor bana tüp ameliyatından sonra o akıntılar durur dedi
Benim ağrım olmuyor regl dönemlerinde de olmuyor çok rahat geçiriyorum bir tek ara lekelenmem oluyor oda üç aydır azaldı. İnşallah tez zamanda kurtulalım :)Normal zamanda da kistin varlığını hissedior musunuz, regl dışı sancınız oluyor mu özlelikle kışın. Hepimizin bu iletten kurtulmasını diliyorum inanın
maşallah, kaç cm kistlerinizBenim ağrım olmuyor regl dönemlerinde de olmuyor çok rahat geçiriyorum bir tek ara lekelenmem oluyor oda üç aydır azaldı. İnşallah tez zamanda kurtulalım :)
En son başka bir doktora gittim o pek bir şey anlamadı çikolata kisti bile demedi ama dokuz yıl önce ameliyat oldum biri 7 cm biri 10 cm di en son gittiğim doktor 4-5 cm gibi duruyor demişti.maşallah, kaç cm kistleriniz
Sizin kaç cm kistlerinizmaşallah, kaç cm kistleriniz
4.5-5 cm arasında oynuyor, doğum kontrol hapı ile 2,5-3 e düşüyor. ama sanırım kışın ağrılar sıklaşıyorSizin kaç cm kistleriniz
Evet soğuk hava da tetikleye bilir benim ağrım olmuyor tek sıkıntım ara lekelenmeler.4.5-5 cm arasında oynuyor, doğum kontrol hapı ile 2,5-3 e düşüyor. ama sanırım kışın ağrılar sıklaşıyor
biraz göz attım instagrama, oradaki bayan sonda ile falan tualete çıkıyormuş, psikolojim daha çok bozulduİnstagramda endometriozis dayanışma grubu var aynı zamanda telegram grubu da var katılmanızı öneririm.
Ben katılmak istiyorumİnstagramda endometriozis dayanışma grubu var aynı zamanda telegram grubu da var katılmanızı öneririm.
Gruba dm den mesaj atabilir misiniz?Ben katılmak istiyorum