Benim ameliyat olmadan önce bakıldı sonrada baktırmadım o zaman 80 diCa125 değerleriniz kaç çıkıyor acaba baktırdınız mı hiç.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile Planlaması Çikolata kisti, gebelik ve kahverengi akıntı
- Konu Sahibi Ayrk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çikoltakisti gebelik yumurtlama
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Teşekkür ederim saolun inceleyeceğim.Endometriozis Dayanışma Grubu
ilk teşhiş aldığımda Ca125 600 lerdeydi sonra 50 lere düştü ama 10 senedir hiç baktırmadım.
Benimle ilk 180 ler de sonra 77 ler de şimdide 220 lerde.. Sanırım boyut arttıkça değer de artıyor
- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Çok yüksek değilBenim ameliyat olmadan önce bakıldı sonrada baktırmadım o zaman 80 di
- 5 Aralık 2017
- 424
- 187
- 103
- 41
Bende iki ay öncesine kadar Çok fazla ara kanama oluyordu iki aydır miktarı azaldı akşamları olmuyor mesela acaba iyileşmeye yönelik bir durum muSol tüpümde sıvı birikmesi var doktor akıntıları ona bağladı operasyondan sonra umarım geçer
- 5 Aralık 2017
- 424
- 187
- 103
- 41
Olabilir sordunuz mu doktorunuza o ne diyor bana tüp ameliyatından sonra o akıntılar durur dediBende iki ay öncesine kadar Çok fazla ara kanama oluyordu iki aydır miktarı azaldı akşamları olmuyor mesela acaba iyileşmeye yönelik bir durum mu
Sormadım eğer bir kaç ay içimde doğal olmaz ise gideceğim kendisi öyle demişti.Olabilir sordunuz mu doktorunuza o ne diyor bana tüp ameliyatından sonra o akıntılar durur dedi
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Benim ağrım olmuyor regl dönemlerinde de olmuyor çok rahat geçiriyorum bir tek ara lekelenmem oluyor oda üç aydır azaldı. İnşallah tez zamanda kurtulalım :)Normal zamanda da kistin varlığını hissedior musunuz, regl dışı sancınız oluyor mu özlelikle kışın. Hepimizin bu iletten kurtulmasını diliyorum inanın
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
maşallah, kaç cm kistlerinizBenim ağrım olmuyor regl dönemlerinde de olmuyor çok rahat geçiriyorum bir tek ara lekelenmem oluyor oda üç aydır azaldı. İnşallah tez zamanda kurtulalım :)
En son başka bir doktora gittim o pek bir şey anlamadı çikolata kisti bile demedi ama dokuz yıl önce ameliyat oldum biri 7 cm biri 10 cm di en son gittiğim doktor 4-5 cm gibi duruyor demişti.maşallah, kaç cm kistleriniz
Sizin kaç cm kistlerinizmaşallah, kaç cm kistleriniz
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
4.5-5 cm arasında oynuyor, doğum kontrol hapı ile 2,5-3 e düşüyor. ama sanırım kışın ağrılar sıklaşıyorSizin kaç cm kistleriniz
Evet soğuk hava da tetikleye bilir benim ağrım olmuyor tek sıkıntım ara lekelenmeler.4.5-5 cm arasında oynuyor, doğum kontrol hapı ile 2,5-3 e düşüyor. ama sanırım kışın ağrılar sıklaşıyor
- 5 Aralık 2017
- 424
- 187
- 103
- 41
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
biraz göz attım instagrama, oradaki bayan sonda ile falan tualete çıkıyormuş, psikolojim daha çok bozulduİnstagramda endometriozis dayanışma grubu var aynı zamanda telegram grubu da var katılmanızı öneririm.
- 5 Aralık 2017
- 424
- 187
- 103
- 41
- 22 Kasım 2017
- 63
- 7
- 36
Kızlar benim de 4 cm çikolata kistim var ve 5 senedir bebek istiyoduk. Çikolata kistimi ilk öğrendiğimde bir senelik evliydim doktor lucrin depot (yalancı menopoz iğnesi) vurdu ve iğneden yaklaşık 3 ay sonra doğal yolla hamile kaldım ama bebek 5.5 haftalıkken düştü. Aradan 4 sene geçti ve ilk kez doğum kontrol hapı kullandım ve yaklaşık 2 ay sonra yine doğal yolla hamile kaldım. Doğum kontrol hapını doktor yazmadı kendim ilk hamileliğim doğum kontrol iğnesinden sonra olduğu için öylesine denemek için kullanmıştım ve aynı şekilde hamile kaldım. Bence doğum kontrol hapı kisti baskıladığı için hamile kalma olasılığını arttırıyo. Şuan 8 haftalık hamileyim elhamdülillah
Ben katılmak istiyorumİnstagramda endometriozis dayanışma grubu var aynı zamanda telegram grubu da var katılmanızı öneririm.
- 5 Aralık 2017
- 424
- 187
- 103
- 41
Gruba dm den mesaj atabilir misiniz?Ben katılmak istiyorum