hatibulut canım oğlum :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 7.770 1.539 448 41 26 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cycas #21 Carmens .!.: Tebrik ediyorum, ne mutlu size. Darısı benim başıma inşallah 👼 Genişletmek için tıkla... maalesef kimyasal gebelik oluştu benimkide olmadı
Carmens .!.: Tebrik ediyorum, ne mutlu size. Darısı benim başıma inşallah 👼 Genişletmek için tıkla... maalesef kimyasal gebelik oluştu benimkide olmadı
Z _zeytin_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2012 1.638 84 93 Edirne 26 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cycas #22 hatibulut .!.: maalesef kimyasal gebelik oluştu benimkide olmadı Genişletmek için tıkla... canım geçmiş olsun boş gebelik gibi birşey mi oluyor Rabbim diğer aya nasp etsin üzme kendini
hatibulut .!.: maalesef kimyasal gebelik oluştu benimkide olmadı Genişletmek için tıkla... canım geçmiş olsun boş gebelik gibi birşey mi oluyor Rabbim diğer aya nasp etsin üzme kendini
hatibulut canım oğlum :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 7.770 1.539 448 41 26 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cycas #23 _zeytin_ .!.: canım geçmiş olsun boş gebelik gibi birşey mi oluyor Rabbim diğer aya nasp etsin üzme kendini Genişletmek için tıkla... tüp bebek denemiştik zaten kanda hamile olduğumu öğrendim sonra 2 günde bir değerlerim düştü.buna kimyasal gebelik deniyormuş..başka aylara inşallah
_zeytin_ .!.: canım geçmiş olsun boş gebelik gibi birşey mi oluyor Rabbim diğer aya nasp etsin üzme kendini Genişletmek için tıkla... tüp bebek denemiştik zaten kanda hamile olduğumu öğrendim sonra 2 günde bir değerlerim düştü.buna kimyasal gebelik deniyormuş..başka aylara inşallah
PembePuantiyeli Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 1.250 1.188 208 9 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cycas #24 Açık ameliyat oldum 5 ay sonra kendişiğindn hamile olduğumu öğrendim
cycas Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2013 3.097 4.521 248 19 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cycas #25 konuyu açmışım sonucumu yazayım ben ameliyat oldum sonra iki kez aşılama oldum olmadı tüp bebek yaptırdık çok şükür Rabbim nasip etti tüp bebek ile hamile kaldım.
konuyu açmışım sonucumu yazayım ben ameliyat oldum sonra iki kez aşılama oldum olmadı tüp bebek yaptırdık çok şükür Rabbim nasip etti tüp bebek ile hamile kaldım.