• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti ameliyatı sonrası sadece sezeryanlamı doğurulyr??

hemen hamıle kalan bılmez benım 18 kere tup bebek yaptıran tanıdıgım var ve 18 ınde tuttu duşunebılıyormusun.
ne psikolejı kalır ne olabılecegıne ınanma kalır ne maddıyat kalır. ama yılmamışlar başarmıslar

nasıldı çok acıyo dıyolar. benım akraba doğurmaktan beter dedıde. bazen okuyorum okadar kötu degıl adet sancısı gıbı dıyolar. bılmıyorum hem rahım fılmı cektırdıkten sonra hemen hamıle kalan cok oluyormus.. tıkanıklıkları acıyo herhalde yolları ınceden hazırlıyo...

Ben o aciyi goze alamadim ve anestei ile yapturdim zaten muayene olayi rahatsiz edici birde spekulum takili sanci olup kipirdiyamamak kotu olsa gerek uyandiktan sonraki sancinin fazlasi oldugunu dusunursek iyiki anestzli yaptirmisim diyorum

Ben o aciyi goze alamadim ve anestei ile yapturdim zaten muayene olayi rahatsiz edici birde spekulum takili sanci olup kipirdiyamamak kotu olsa gerek uyandiktan sonraki sancinin fazlasi oldugunu dusunursek iyiki anestzli yaptirmisim diyorum

haklısın yaa bende arastıryım barı onu

Back