teşekkürler peki ilaç kullanmışlarmıydı?çikolata kistini ameliyatla aldırıp 6 ve 10 ay içinde hamile kalan 2 arkadaşım var
teşekkürler peki ilaç kullanmışlarmıydı?
kullanmamışlar ve çok ara vermeden ikisinin de 2. çocukları oldu
teşekkürler canımBenim de yakın arkadaşım ameliyat sonrası hamile kaldı canım.
çok teşekkğr ederim yalnız birşey fakettim herkesin tanıdıpında varmış bu dert Allah yardımcımız olsunBen değil ama ablamda vardı tedaviden sonra normal yollarla hamile kaldı oda
çikolata kisti olup hamile kalan arkadaşlar nasıl hamile kaldınız?
1- doğal yollarla
2- kist varken aşıla
3- kist varken tüp bebek
4- amelyattan sonra doğal yolla
5- ameliyattan sonra tüp aşılama
6- ameliyattan sonra tüp bebek
7- ameliyattan sonra zoladex, lucrin vb kullandıktan sonra hamile kanlar
çok sağol canım ben zaten ameliyat oldum şuan bekliyorum ama genel bir görüş olsun diye burada konu açayım dedim sağolasın dediğin gibi zamanı var biliyorumMerhaba cnm, ben 2008 yilinda biri 6 digeri 4 cm capinda 2 adet cikolata kisti ameliyati oldum.Tekrarladi biri 2 cm digeri 3 cmken hamile kaldim hamileyken buyumeleri durdu biri yok olmus digeri hala duruyor.dr'um kistin hamilelikle bir ilgisi yok dedi hamilelik rahim icinde kistler rahim disinda oluyor o yuzden sorun olmaz demisti. Su an cok tatli 9 aylik bebegim var. Sıkıntı yapma herseyin vakti zamani vardir.
kızlar çikolata kisti hastasıyım laparoskopi olmuştum.aşılama tutmamıştı bu ay ilk tüp denememiz oldu ve bugün öğrendim hamdolsun milyar kere hamileyim.şaka gibi geliyor ama hamileyim işteumudunuzu kesmeyin hemen tüp yaptırın ve sabredin ama acele edin :)))
üzülme zeytın.. ALLAH ın izniyle gçecek benim bi arkadaşımdada vardı çok şukur atlattı ve simdi bi oğlu var hatta 2.ye hamile
şuan 53 mm lik çikolata kistim var d.kontrol hapı kullanıyorum 2 ay daha kullanıcam sonrasında bir küçülme olur inşallah ve anne olabilirim çok korkuyorum
Canım geçmiş olsun.
Benim de 1,5 yıl önce çikolata kistim olduğu ortaya çıktı.
3 cm civarıydı ikiside.
yazın doktora gittiğimde 1 cm civarına düştüklerini söyledi.
yASmin kullanıyorum ben de 1 yılı aşkındır canım.
Ben de evleniceğim için 4 ay sonra hapı bırakıcam kısmetse.
Senin de küçülecektir hep olumlu düşün ve ben sağlıklıyım de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?