• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ( endometriyozis) olup hamile kalanlar.. nasıl hamile kaldınız ?

çikolata kisti olanlar nasıl hamile kaldınız?

• ameliyat sonrası doğal yok

OY: 0 0,0%
  • ameliyat sonrası aşılama

• ameliyat sonrası zoladex, lucrin vb. kullandıktan sonra

• Ankete Katılan
    6

cycas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
3.097
4.521
248
çikolata kisti olup hamile kalan arkadaşlar nasıl hamile kaldınız?
1- doğal yollarla
2- kist varken aşıla
3- kist varken tüp bebek
4- amelyattan sonra doğal yolla
5- ameliyattan sonra tüp aşılama
6- ameliyattan sonra tüp bebek
7- ameliyattan sonra zoladex, lucrin vb kullandıktan sonra hamile kanlar

çikolata kistini ameliyatla aldırıp 6 ve 10 ay içinde hamile kalan 2 arkadaşım var

çikolata kisti olup hamile kalan arkadaşlar nasıl hamile kaldınız?
1- doğal yollarla
2- kist varken aşıla
3- kist varken tüp bebek
4- amelyattan sonra doğal yolla
5- ameliyattan sonra tüp aşılama
6- ameliyattan sonra tüp bebek
7- ameliyattan sonra zoladex, lucrin vb kullandıktan sonra hamile kanlar

Merhaba cnm, ben 2008 yilinda biri 6 digeri 4 cm capinda 2 adet cikolata kisti ameliyati oldum.Tekrarladi biri 2 cm digeri 3 cmken hamile kaldim hamileyken buyumeleri durdu biri yok olmus digeri hala duruyor.dr'um kistin hamilelikle bir ilgisi yok dedi hamilelik rahim icinde kistler rahim disinda oluyor o yuzden sorun olmaz demisti. Su an cok tatli 9 aylik bebegim var. Sıkıntı yapma herseyin vakti zamani vardir.

Merhaba cnm, ben 2008 yilinda biri 6 digeri 4 cm capinda 2 adet cikolata kisti ameliyati oldum.Tekrarladi biri 2 cm digeri 3 cmken hamile kaldim hamileyken buyumeleri durdu biri yok olmus digeri hala duruyor.dr'um kistin hamilelikle bir ilgisi yok dedi hamilelik rahim icinde kistler rahim disinda oluyor o yuzden sorun olmaz demisti. Su an cok tatli 9 aylik bebegim var. Sıkıntı yapma herseyin vakti zamani vardir.
çok sağol canım ben zaten ameliyat oldum şuan bekliyorum ama genel bir görüş olsun diye burada konu açayım dedim sağolasın dediğin gibi zamanı var biliyorum :34:

Arkadaslar size de ümit olsun diye yazmak istedim. 32 yasinda 8 yildir evli iki düsük yasayan bir arkadasim vardim Cikolata kistinden ameliyat oldu daha sonra tup bebek icin tedavi gordu ve suan hamile Rabbimize sukurler olsun duyunca bizde coook sevindik. İnsaAllah darisi hepinizin basina. Tedavilerinizi aksatmayin onemseyin uzerine dusun. Rabbim kucaginizi bos birakmasin insaAllah. :16:

kızlar çikolata kisti hastasıyım laparoskopi olmuştum.aşılama tutmamıştı bu ay ilk tüp denememiz oldu ve bugün öğrendim hamdolsun milyar kere hamileyim.şaka gibi geliyor ama hamileyim işte :5::5: umudunuzu kesmeyin hemen tüp yaptırın ve sabredin ama acele edin :)))

Benim bir oğlum var fakat ne yazık ki bende de endometriyozis var şu an. 2 defa ameliyat oldum hamile kalamadım. Geçen sene tüp bebek denedik yine olmadı. Bir at önce tekrar denerken bu seferde yumurta gekilişmedi tedavi yarım kaldı. Şimdi kendi kendine olsun dedik bekliyorduk ama bugün adet gördüm. Olmadı yani anlayacağınız. Bu ay da deneyeceğiz ve bu sefer yine olmazsa tekrar tüp bebeği deneyeceğiz. E artık o da olmazsa kaderime razı olacağım napalım. Sormak istediğim şey; kendiliğinden hamile kalanlar varmış, acaba bu şanslı arkadaşlar hiç progestan yada başka bir ilaç kullandı mı? Cevap bulabilirsem çok sevineceğim arkadaşlar. Bana dua edin artık bir çocuğum daha olsun istiyorum çünkü oğlum resmen yalvarıyor bana ama olmuyor. Hoşçakalın.

kızlar çikolata kisti hastasıyım laparoskopi olmuştum.aşılama tutmamıştı bu ay ilk tüp denememiz oldu ve bugün öğrendim hamdolsun milyar kere hamileyim.şaka gibi geliyor ama hamileyim işte :5::5: umudunuzu kesmeyin hemen tüp yaptırın ve sabredin ama acele edin :)))

Tebrik ediyorum, ne mutlu size. Darısı benim başıma inşallah 👼

şuan 53 mm lik çikolata kistim var d.kontrol hapı kullanıyorum 2 ay daha kullanıcam sonrasında bir küçülme olur inşallah ve anne olabilirim çok korkuyorum

üzülme zeytın.. ALLAH ın izniyle gçecek benim bi arkadaşımdada vardı çok şukur atlattı ve simdi bi oğlu var hatta 2.ye hamile :D

şuan 53 mm lik çikolata kistim var d.kontrol hapı kullanıyorum 2 ay daha kullanıcam sonrasında bir küçülme olur inşallah ve anne olabilirim çok korkuyorum

Canım geçmiş olsun.
Benim de 1,5 yıl önce çikolata kistim olduğu ortaya çıktı.
3 cm civarıydı ikiside.
yazın doktora gittiğimde 1 cm civarına düştüklerini söyledi.
yASmin kullanıyorum ben de 1 yılı aşkındır canım.
Ben de evleniceğim için 4 ay sonra hapı bırakıcam kısmetse.
Senin de küçülecektir hep olumlu düşün ve ben sağlıklıyım de.

Canım geçmiş olsun.
Benim de 1,5 yıl önce çikolata kistim olduğu ortaya çıktı.
3 cm civarıydı ikiside.
yazın doktora gittiğimde 1 cm civarına düştüklerini söyledi.
yASmin kullanıyorum ben de 1 yılı aşkındır canım.
Ben de evleniceğim için 4 ay sonra hapı bırakıcam kısmetse.
Senin de küçülecektir hep olumlu düşün ve ben sağlıklıyım de.

cnm çok moralimi bozuyorlar doğum kontrol hapının bir işe yaramadığını küçültmediğini zaman kaybı olduğunu söyleyenler var
ne güzel senin küçülmüş inşallah benimde küçülür

Back