Çikolata kisti (Endometriosis) Sebebiyle Hamile kalamayanlarn paylam alan

Can'ım kistin çikolata kisti miydi bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği var bu ay öğrendim ikisinide 4 ağustos son regl tarihim klomen başladık bitirdim aynı gün prolaktin düşürücü ilaç olan dostinex e de başladım ama moralim çok bozuk hiç umudum yok 6 yıldır bebek hasreti çekiyorum seni çok tebrik ederim gözün aydın Rabbim tamamına erdirir inşallah

Merhaba benimde çikolata kistim var ve 2 yıldır bi çok şey denememe ragmen bende hamile kalamadım bazı dönemler tamamen aklımdan çıkardım uğraşmadım 5 ay kadar klomen de kullandım artık çözümsüz olmak her heveslenilen ay negatif görmek uğraşma gücü bırakmadı sizler neler yapıyorsunuz doğru beslenme de çok önemliymiş özellikle dikkat ettiğiniz seyler var mı rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın inş

Arkadaslar umut olsun diye yaziyorum annemin arkadasi 5 cm cikolata kistiyle ( ki yillardir vardi sadece buyuyo mu diye takip ediliyodu ilac kullanmiuordu ) 40 yasindan sonra hamile kaldi surpriz bi sekilde ve cok saglikli oglu oldu rabbim ol deyince hersey olur herseyin vakti var tatli caninizi sikmayin

Arkadaşlar merhaba bebek tedavisi için Ankara’ya gitmeyi düşünüyorum bahçeci tüp bebek merkezi nasıl yada Prof dr Bülent Berker hakkında bileğisin olan varmı yada Ankara’da bana Önerebileceğiniz iyi bir doktor ve hastane varmı lütfen hemen cevap yazarsanız çok sevinirim çok acilde

Hayıt ve Civan Perçemini ikisi bir arada da kullanabilirsiniz. Ama benim size önerim ekstre ya da ekstrakt olarak tüketmeniz yönünde. Zira kaynatınca da bazen bitkilerin içinde bulunan etken maddeyi tam alamayabilirsiniz. Ekstrakt ürünlerde etken madde tam olarak çıkartılıyor. Ben Ankara'da üretim yerine de gittim gördüm. .... Ekstrakt ürünlerini deneyebilirsin. Google yaz çıkıyor. Hamile kalmak bazen sıkıntılı bir süreç olabiliyor. Allah şifa versin. Benim bir arkadaşımın böyle bir sorunu vardı.. En sonunda sorunun iş stresi olduğu ortaya çıktı.. Adam işten çıkınca kadın hamile kaldı. İlginç gerçekten..

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki faydası olur ben kullanmıyor

Belki faydası olur ben kullanıyorm konyadan bi tane kür getirttim Sina baharat Konya recep Ergun bey var ama daha hamile değilim 4,5 cm kist vardı doktora da gitmedim hiç ağrım yok ama normal de bütün organlarım ağrıyordu bu bitkiler çok iyi geldi

Tavuk yeme doğal yoğurt mevsimi olmayan gıda yeme ve peynir süt kullanma

Baya olmuş yazalı ama ne ürünler yolladı size kist için

Yasmin agrilarinizi rahatlatıyor muydu size ve bu formdaki tum arkadaslarima soruyorum ve herkesin bu mubarek gunde bu hastaliktan kurtulmasini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…