- 9 Ocak 2013
- 448
- 57
- 123
- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.201
arkadaşım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için allahım isteyen herkezin gönlüne göre versin inşllh seninde gönlünce olur herşey ama benim eşim bile bilmiyo yani bu kadar cahil olduğumu onunla bile çok fazla konuşamıyorum biraz kafamda kpss gibi sorunlar vra o yüzden çok üzerine düşmedim bebek olaylarının doktorada gitmedim hiç düzenli bi şekilde ama evli kadınlarla falan oturuncada hiç çaktırmıyorum bu kadar cahil olduğumu en iisi burda sizlerle paylaşmaktı teşekkür ederim diğer arkadaşım açıkladı olayı sağolsun yüreğime su serpti valla iiki varsınız ankaradan sevgiler....
valla ben zamanında doktora gitmiş olsaydım belkide kistim çok küçükten bitirebilecektim. ama hep ihmal ediyoruz. bilmemek ayıp değil. bende başıma gelmeden bilmiyrdum. hatta yumurta takibi yapıcaz dedi doktorum adetin 2. günü gittim birden alttan ultrason bakacağını söyledi şok oldum. ama kaçacak halim yoktu o aşamada. :) ama aklıma geldi yaniii :) öylece öğrendim işte. sen bir an evvel bi daha git burdan da ne olduğunu bizlerle paylaş bakalım nolcak :)
::::::) çok teşekkür ederim hem çok mutlu oldum hemdde çok güldüm cahilliğin gözü körsün olsun işte hemen doktora gidicem en kısa zaman da sevgiler...
arkadaşım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için allahım isteyen herkezin gönlüne göre versin inşllh seninde gönlünce olur herşey ama benim eşim bile bilmiyo yani bu kadar cahil olduğumu onunla bile çok fazla konuşamıyorum biraz kafamda kpss gibi sorunlar vra o yüzden çok üzerine düşmedim bebek olaylarının doktorada gitmedim hiç düzenli bi şekilde ama evli kadınlarla falan oturuncada hiç çaktırmıyorum bu kadar cahil olduğumu en iisi burda sizlerle paylaşmaktı teşekkür ederim diğer arkadaşım açıkladı olayı sağolsun yüreğime su serpti valla iiki varsınız ankaradan sevgiler....
kız allah canını almasın emiii cahil kal hiç bilme daha iyi öğrenmede hepimiz herşeyi biliyoruzda ne oluyo öğrenmeden inş.tutar burakiler nerdeyse ben jinekolog olacaz keşke bende çoğu şeyi bilmemiş olsammm
kız allah canını almasın emiii cahil kal hiç bilme daha iyi öğrenmede hepimiz herşeyi biliyoruzda ne oluyo öğrenmeden inş.tutar burakiler nerdeyse ben jinekolog olacaz keşke bende çoğu şeyi bilmemiş olsammm
valla yaaa keşke hiç öğrenmemiş olsaydık çoğu insan gibi hemencecik bebeğimiz olsaydı.
valla yaaa keşke hiç öğrenmemiş olsaydık çoğu insan gibi hemencecik bebeğimiz olsaydı.
oyuzden ne yapacaz yeni tedavilere girersek araştrmayalım cahil kalalım kız daha güzel bilmeyelimm
kızlar lütfen yardım edinşimdi geçen ay aşılama için doktora gittim 2 tane kistim olduğunu birininde endo olabilir diye soru işareti koymuş kağıdıma.neyse hasta oldum sonra kontrolde sağdaki tamamen yok olmuş.soldaki endo yazdığı 2.5 olmuş 1cm küçülmüş.doktor pek önemsemedi.küçüldüğüne göre endo olmayabilir dedi.tedavimize engel değilmiş.offf kafam karıştı net bişe söylemedi.aşılamaya başladık ama içimi korku sardı.yani kiste emin olmak başka bişe istemedi.hatta tekrar kisti sordum gayet rahat engel değil dedi.hiç sallamadı yani.tutunmaya engel olup olmadığını sordum değil dedi.öyle işte şimdi ne olacak ??aşılama tutacak mı yada çikolata kistim var mıı offffffffffffffff
sen yokmuş gibi düşün zamanla anlaşılır olup olmadığı çünkü takip gerektirir değilsede yokolur zaten. sen onları düşünme aşılamanın tutacağını düşün sürekli kist olsada aynı yolları izleyeceksin zaten farklı bişey yapılmıyor. inşallah tutar ama moral çok önemli geçmiş olsun.
sağol ya zaten kafam allak bullak iyice karıştı.şimdi soğan kürü denesem yararı olur mu acaba ilk defa yapıcam.aşılamaya engel olur muki??gerçekten bilmediğimden soruyorum
kızlar merhabalar..20 nisanda laparoskopi ile ameliyat oldum çok şükr bugün işe başladım.ameliyatta hiçbirşey hissetmiyorsunuz önce bunu söylimçok korkaktım ve çok şükürki atlattım.çikolata kistim sol yumurtalığıma yapışık olduğu için tamamen söküp atamadılar.içindeki sıvıyı boşalttılar.sadece küçücük bir zar kaldı içinde.ama tabi üreme ve tekrarlama riski var.eylüle kadar gebe kalmaya çalış olmazsa tüp bebek deneriz dedi doktorum.bu arada ankara başkent hastanesinde ameliyat oldum.2 prof ameliyat etti+özel odada kaldım.çok ilgililer ve toplam 750 tl ödedim çok mutluyum..artık 6 cm lik kistim yok ve bebek için bir umut doğdu.gerisi Allah'a kalmış.öpüyorum sizleri
aaa canm hoşgeldin geçmiş olsun.senin adına çooook sevindim. bende artık bu ay aşılamaya geçicem ama artık ameliyatıda düşünmüyo değilim bakalım doktor değiştirdim onunla konuşucam duruma göre bende kurtulmak istiyorum. bu arada ben ameliyat olursam sonrasında belki tekrarlamasını endeller diye soğan suyunu kullanmayı düşünürüm sanada tavsiye ederim kullan da tekrarlanmasın en azından hamile kalana kadar. hadi bakalım hemen hamile kalda bize de umut ol inşallah. tekrardan geçmiş olsun gözün aydın.
canım geçmiş olsun inş.bidaha tekrarlamaz kistin bebeğinde sana gelir yaptğın kürler küçültmedimi kızbende bu adetim bitsin önümüzdeki ay soğan kürüne başlicam bir daha olmasın diye :) inşallah canım sana da aşılama iyi gelir ve tutar aminnnnnnnnnnnnnn.dua edelim çok öptüm :)
[ı]canım geçmiş olsun inş.bidaha tekrarlamaz kistin bebeğinde sana gelir yaptğın kürler küçültmedimi kız
[/ı]
ben soğan kürü yaptım sonra başka kürlerde yaptım benimki 2cmlikten 2,5cm olduuuuuusağol canım benim :)) yok kürler küçültmedi ya
Arkadaşlar merhabaa. Ya bende endometriozis hatasiyim daha evelde yazmıştım buraya. Laparoskopi ile temizlendi içim. Ameliyattan sonraki 4. Aydayim. 1 negatif asilamam var. Dün tüp bebek tedavisine başladım inşallah benim için ve hepimiz için güzel sonuçlar aliriz Banada dua edin..
mrb canım inş.canım güzel haberlerini verirsin hayırlısıyla kistin kaç cmlikti tüp bebeği nerde yaptın ne kadar maal oldu kaç embr.transfer edildi bilgi verebilirmisin rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş.bu ay hamileyim deyip bizide mutlu edersin ben de tüp bebeğe yolcuyum
Kistimın tam boyutlarını bilemiyorum da ameliyat ile temizlendi elhamdulilah tekrarı olmasın. Daha transfer yapilmadi 3 gün önce ignelere başladım bakalım bende merakla bekliyorum. Hisar da yapıyoruz inşallah 5500 buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?