Çikolata kisti (Endometriosis) Sebebiyle Hamile kalamayanlarn paylam alan

:) valla kesinlikle tavsiye ederim hiç bişey bilmemek süper yok yumurtasıymış yok takibiymiş bi kere gittim kist var dedi bi gittim yok dedi o gittiğimde de 3. günü gel dedi bi dahada gitmedim aman napim ya allah ne zaman izin verirse o zaman olucak ama olmazsa da olmaz napalım siz düşünüyorsunuz ve doktorlardan baya bişey öğrenmişşiniz sanırım bende hiç tık yok doktor şaşırdı hatta sen bana hiç bişey sormucak mısın dedi yoo dedim kist gtmişşse tamamdır dedim oda şaşırdı hangi birini sorcam ki nerden başlıcamı bile bilmiyorum doktora soruların o yüzden bıraktım gitti:) hayırlısı hepimiz için sevgiler....

kızlar lütfen yardım edin şimdi geçen ay aşılama için doktora gittim 2 tane kistim olduğunu birininde endo olabilir diye soru işareti koymuş kağıdıma.neyse hasta oldum sonra kontrolde sağdaki tamamen yok olmuş.soldaki endo yazdığı 1.5 olmuş 1cm küçülmüş.doktor pek önemsemedi.küçüldüğüne göre endo olmayabilir dedi.tedavimize engel değilmiş.offf kafam karıştı net bişe söylemedi.aşılamaya başladık ama içimi korku sardı.yani kiste emin olmak başka bişe istemedi.hatta tekrar kisti sordum gayet rahat engel değil dedi.hiç sallamadı yani.tutunmaya engel olup olmadığını sordum değil dedi.öyle işte şimdi ne olacak ??aşılama tutacak mı yada çikolata kistim var mıı offffffffffffffff

Son düzenleme:

sen yokmuş gibi düşün zamanla anlaşılır olup olmadığı çünkü takip gerektirir değilsede yokolur zaten. sen onları düşünme aşılamanın tutacağını düşün sürekli kist olsada aynı yolları izleyeceksin zaten farklı bişey yapılmıyor. inşallah tutar ama moral çok önemli geçmiş olsun.

sağol ya zaten kafam allak bullak iyice karıştı.şimdi soğan kürü denesem yararı olur mu acaba ilk defa yapıcam.aşılamaya engel olur muki??gerçekten bilmediğimden soruyorum

sağol ya zaten kafam allak bullak iyice karıştı.şimdi soğan kürü denesem yararı olur mu acaba ilk defa yapıcam.aşılamaya engel olur muki??gerçekten bilmediğimden soruyorum

bende 4 ay kullandım kürü şimdi ara verdim ibrahim saraçoğlu birilerinin bu konuda ki sorularına cvp vermiş hamileliğe bi zararı yok sadece hamile kaldığınızı öğrendiğinizde bırakın diyo ama bazılarıda yine de tavsiye etmiyo. sen karar ver ben zaten ara verdim. belki bu ay başlarım ama daha bende karar vermedim :) çok yardıımcı olamadım ama.

kızlar merhabalar..20 nisanda laparoskopi ile ameliyat oldum çok şükr bugün işe başladım.ameliyatta hiçbirşey hissetmiyorsunuz önce bunu söylim çok korkaktım ve çok şükürki atlattım.çikolata kistim sol yumurtalığıma yapışık olduğu için tamamen söküp atamadılar.içindeki sıvıyı boşalttılar.sadece küçücük bir zar kaldı içinde.ama tabi üreme ve tekrarlama riski var.eylüle kadar gebe kalmaya çalış olmazsa tüp bebek deneriz dedi doktorum.bu arada ankara başkent hastanesinde ameliyat oldum.2 prof ameliyat etti+özel odada kaldım.çok ilgililer ve toplam 750 tl ödedim çok mutluyum..artık 6 cm lik kistim yok ve bebek için bir umut doğdu.gerisi Allah'a kalmış.öpüyorum sizleri

aaa canm hoşgeldin geçmiş olsun.senin adına çooook sevindim. bende artık bu ay aşılamaya geçicem ama artık ameliyatıda düşünmüyo değilim bakalım doktor değiştirdim onunla konuşucam duruma göre bende kurtulmak istiyorum. bu arada ben ameliyat olursam sonrasında belki tekrarlamasını endeller diye soğan suyunu kullanmayı düşünürüm sanada tavsiye ederim kullan da tekrarlanmasın en azından hamile kalana kadar. hadi bakalım hemen hamile kalda bize de umut ol inşallah. tekrardan geçmiş olsun gözün aydın.

bende bu adetim bitsin önümüzdeki ay soğan kürüne başlicam bir daha olmasın diye :) inşallah canım sana da aşılama iyi gelir ve tutar aminnnnnnnnnnnnnn.dua edelim çok öptüm :)

bende bu adetim bitsin önümüzdeki ay soğan kürüne başlicam bir daha olmasın diye :) inşallah canım sana da aşılama iyi gelir ve tutar aminnnnnnnnnnnnnn.dua edelim çok öptüm :)
canım geçmiş olsun inş.bidaha tekrarlamaz kistin bebeğinde sana gelir yaptğın kürler küçültmedimi kız

Arkadaşlar merhabaa. Ya bende endometriozis hatasiyim daha evelde yazmıştım buraya. Laparoskopi ile temizlendi içim. Ameliyattan sonraki 4. Aydayim. 1 negatif asilamam var. Dün tüp bebek tedavisine başladım inşallah benim için ve hepimiz için güzel sonuçlar aliriz Banada dua edin..

mrb canım inş.canım güzel haberlerini verirsin hayırlısıyla kistin kaç cmlikti tüp bebeği nerde yaptın ne kadar maal oldu kaç embr.transfer edildi bilgi verebilirmisin rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş.bu ay hamileyim deyip bizide mutlu edersin ben de tüp bebeğe yolcuyum

Kistimın tam boyutlarını bilemiyorum da ameliyat ile temizlendi elhamdulilah tekrarı olmasın. Daha transfer yapilmadi 3 gün önce ignelere başladım bakalım bende merakla bekliyorum. Hisar da yapıyoruz inşallah 5500 buluyor

inş canım ameliyala temizlendiğine göre küçk değildr hayırrlı olsun yeni tedavin inş.güzel haberlerinide yazarsın

merhaba kızlar bu sitenin uzun zamandır takipçisiyim. Dua ediyorum herkese. Bende laparoskopi oldum. Bu ayda klomen tedvisi gördüm. Eğer olmazsa aşılma diyor doktor. Allahım herşeyin hayırlısı versin. Adetime 2 gün kaldı fakat 10 gündür sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Adet olmak hem istemiyorum hem de olmazsam ve bebek yoksa bi sorun mu var diye korkuyorum. Bazen ümit ediyorum kendimi hamile gibi hissediyorum bazende korkuyorum. 2 tane test yaptım 2 side negatif tabi ki.. belkide biraz daha beklemeliyim test için .hayırlısı her şey Allahtan. Hepinize dua ediyorum . Bu arada beni de aranıza alın nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…