-
- Konu Sahibi burcuyilmzz
Canm moralini bozma.neden olamayalim.Allah isterse hersey olur.hem hicbir sorunu olmayip cocugu olmayan dolu insan var.senin kist gecmisin nedir kac yasinda cikti kac cm agrilarin varmi.nekadar sure korunmadiniz vsKızlar yapmayıntransferime 15gün kaldı biz anne olamicakmiyiz
26 yasindayım 4cm kistim adette yerlerde sürünüyrm gecsin agrılar diye. 1bucuk seneye yakin oldu korunmuyoruz transferim var ayın 2sinde cok korkuyrm sizde durumlar nedirCanm moralini bozma.neden olamayalim.Allah isterse hersey olur.hem hicbir sorunu olmayip cocugu olmayan dolu insan var.senin kist gecmisin nedir kac yasinda cikti kac cm agrilarin varmi.nekadar sure korunmadiniz vs
Biz 4 aydir korunmuyoruz.gecen ay ogrendim kistimi 3 cm.ama bende agri vs yapmiyor cok sukur26 yasindayım 4cm kistim adette yerlerde sürünüyrm gecsin agrılar diye. 1bucuk seneye yakin oldu korunmuyoruz transferim var ayın 2sinde cok korkuyrm sizde durumlar nedir
26 yasindayım 4cm kistim adette yerlerde sürünüyrm gecsin agrılar diye. 1bucuk seneye yakin oldu korunmuyoruz transferim var ayın 2sinde cok korkuyrm sizde durumlar nedir
1sene olmaynca basladık kist dişında hersey cok iyi herayda yumurtlmayi yakalyrm ama kist engel oluyo iste geç kalmak istemedim sizn yaşiniz kactıDirek tup bebek tedavisine mi basladiniz
Ben 25 yasindayim1sene olmaynca basladık kist dişında hersey cok iyi herayda yumurtlmayi yakalyrm ama kist engel oluyo iste geç kalmak istemedim sizn yaşiniz kactı
Umarım tedavisiz olur bebgnizBen 25 yasindayim
Evet hormonları düzeltiyor. SağolunBu yazdığınız içerikler kadınlık hormonunu yükseltip düzenliyor bildiğim kadarıyla.adacayi arslanpencesi vs. Dikkatli olun lütfen. Geçmiş olsun
inşallah çok teşekkürler.inşalllah sizinde tüp bebeğiniz sorunsuz tutunurUmarım tedavisiz olur bebgniz
Adet dışında da ağrı yapıyor mu bu kist sizde26 yasindayım 4cm kistim adette yerlerde sürünüyrm gecsin agrılar diye. 1bucuk seneye yakin oldu korunmuyoruz transferim var ayın 2sinde cok korkuyrm sizde durumlar nedir
Nerden geldgni anlayamadgm pelvik agrılarim oluyo bazen uyaniyorum karnim dökülüyo gibi sancili sıkmışım gibi sizde?Adet dışında da ağrı yapıyor mu bu kist sizde
Ağrı kesici etki etmiyor mu ağrınıza?26 yasindayım 4cm kistim adette yerlerde sürünüyrm gecsin agrılar diye. 1bucuk seneye yakin oldu korunmuyoruz transferim var ayın 2sinde cok korkuyrm sizde durumlar nedir
2defa fayda etmedgi zaman oldu yani 1saat snra gecti. Ama cokta ilac icme taraftari degilim hep dayanmaya calisiyrumAğrı kesici etki etmiyor mu ağrınıza?