çikolata kisti endometrioma

burcuyilmzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
87
30
32
merhaba arkadaşlarımmm bende 6 cm lik bir kist var amh değerim 0.8 ama kist çok rahatsız ediyor bu yüzden ameliyat olmayı düşünüyorum ayrıca 2 tane negatif tüp bebek denemem oldu .
ameliyat için doç dr taner ustayı düşünüyorum sizce nasıl bir doktor ameliyat olanlar var mıdır olup hamile kalanlar .
ve ya doktor tavsiye edenler

Merhaba canım geçmiş olsun. Bende de vardı 7 cm , ameliyat oldum bende açık ameliyattı. Ama 3 yıl önce oldum ameliyatı. 15 aydır da evliyim bende henüz çocuk sahibi olamadım maalesef hsg çekildi geçen ay sağ tüpüm kapalı ve kist tekrarlamış ve alakası varmıdır bilmiyorum ama benim ameliyattan sonra sağ kasığımda bacağıma vuran bir ağrı kaldı ve şuan sağ tüp kapalı..
Şimdi ise bir macun kullanmaya başladım inşallah şifa olur. Bence ameliyat olmayın ben im bu kullanfığım macunla çikolata kisti yok olan çok insan varmış, denemekte fayda var diye düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz.
Doktor kısmına gelince dediğiniz doktoru bilmiyorum ama benim ameliyatı übeyt akçin yapmıştı.

Gerçekten çok zor bir hastalık bu sürekli bir ağrı söz konusu ve sanki o kist orda olmazsa herşey düzelecek bebeğim olcak gibi hissediyorum

Geçmiş olsun ben de kist ameliyatı oldum devlette oldum ve cok memnunum devlet hastanesinden ben sakarya devlet te araştırmada oldum araştırma olunca daha iyi oluyorum. Allah acil sifalar versin benim kistim yumurtama yapismis ti alamadilar sadece temizlediler inşallah senin böyle bir sorunun olmaz... veee bir an önce biz de anne oluruz allahın izni ile...

Merhaba, macunun içeriği nedir? Biraz anlatır mısınız? Bir de neden açık ameliyat olmuştunuz? Kistler fazla büyük olduğu için mi?

Ne zaman ameliyat oldun canım

Merhaba, macunun içeriği nedir? Biraz anlatır mısınız? Bir de neden açık ameliyat olmuştunuz? Kistler fazla büyük olduğu için mi?
Merhaba, macun içeriği çam balı, hayıt, civanperçemi,aslanpençesi,çörekotu ve adaçayı. Clifeballıbitkisel macun, instagram sayfasından bakabilirsiniz bende ordan baktım ordakileri okuyunca almaya karar verdim zaten, bi de bi arkadalım tavsiye etmişti. İnşallah şifa olur, etkili olursa burdan yazacağım ve herkese tavsiye edeceğim. Evet kist büyüktü ve kapalı ameliyatta tam temizlenemeyeceği için açık ameliyat oldum.

Teşekkür ederim. İyi haberlerinizi alırız umarım.

Yeni
Ölüyorum ağrıdan şu an.. aşırı ağrılı bağırsak hareketliliği var. Ölüp ölüp diriliyorum her adet. Karın ağrımı ilaç alıyor ama bağırsak ağrısı beni öldürüyor. Dayanamıyorum. Doktorların da yapacağı bi şey yok. Aşılama tüp bebek deniyor. ya bu ağrılar ? Napıcam ben

Merhabalar geçmiş olsun. 1ay önce bende şiddetli kasik ağrısıyla acillik olmuştum.tomografide 4e4.5cm kist çıktı. Devlet hast muayene oldum ca125 :90 cıktı.. şuan visanne kullanıyorum. Adet oldugumdatekrar gideceğim kontrole. devlet hast ameliyat önermiyor hiç kimse.icimi rahatlattiniz.

Bu yazdığınız içerikler kadınlık hormonunu yükseltip düzenliyor bildiğim kadarıyla.adacayi arslanpencesi vs. Dikkatli olun lütfen. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…