• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti embriyo tutunmasına engel midir?

erlensee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
98
58
8
Merhaba arkadaşlar, çok merak ettiğim bir soru var günlerdir araştırıyorum . Çikolata kistinden mağdur biri olarak küçük çikolata kistleri tüp bebekte embriyo transferinde embriyonun tutunmasına engel mi sizce?

Benim doktorum engel olduğunu çünkü içlerinde biriken sıvılar akarak embriyonun tutunmasına zarar verebildiğini risk almayacağını ve uzun protokol uygulayacağını söyledi ben ısrarla hemen olsun istedim transfer yapıldı ve tutmadı malesef şimdi uzun protokole başlayacağım.

Bende çikolata kisti hastasiyim ve tüplerim alındı o hastalık yüzünden.transferimin 20.cu günü bugün ama ben ameliyat olmuştum ve kiat oluşumu yoktu ozaman çok şükür şimdi sonucumu bekliyorum Allah yardımcınız olsun çok kötü bir hastalık😢

Çikolata kistim var uzun protokolde de kisadada pozitif sonuc aldim embriyonun tutunmasına engel midir bilgim yok hamileliğe engel onu net şekilde anladim 6 yilda 😀

Merhaba arkadaşlar, çok merak ettiğim bir soru var günlerdir araştırıyorum . Çikolata kistinden mağdur biri olarak küçük çikolata kistleri tüp bebekte embriyo transferinde embriyonun tutunmasına engel mi sizce?
2tup bebek denedik biri tuttu oglum 7 yasinda .ve ardindan 2 kez kendiliginden gebe kaldim . doktorlar ne dediler bana bilsen.ama doktorlarin doktoru Yuce Allah isterse hicbir sey engel degil unutma :)

Back