Çikolata kisti doğal yollarla nasıl yok edilir? Kür vs sonrası hamile kalanlar

pptyakiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
53
10
32
Merhaba kızlar
Sağ ve sol yumurtalıklarımda çikolata kistim var uzun zamandır. 2 kere aşılama yaptım olmadı. Bir sorun yok diyor doktorlar normal yolla hamile kalabilirsin. En sonki doktorum bu çikolata kistlerinden dolayı olmuyor olabilir dedi. Şimdiye kadar takılan olmamıştı.soğan kürü bs. Gibi şeylerle çikolata kistlerinden kurtulanlar var mı? Nasıl gider ameliyatmı olmak gerekiyor illa. Sonrasında doğal yolla hamile kalan oldumu?

Benimde var çikolata kistim 3 çocuğum oldu sıkıntı yaşamadım şimdi 4 cu deniyorum🥰 yıllardır var benimde

Merhaba kızlar
Sağ ve sol yumurtalıklarımda çikolata kistim var uzun zamandır. 2 kere aşılama yaptım olmadı. Bir sorun yok diyor doktorlar normal yolla hamile kalabilirsin. En sonki doktorum bu çikolata kistlerinden dolayı olmuyor olabilir dedi. Şimdiye kadar takılan olmamıştı.soğan kürü bs. Gibi şeylerle çikolata kistlerinden kurtulanlar var mı? Nasıl gider ameliyatmı olmak gerekiyor illa. Sonrasında doğal yolla hamile kalan oldumu?
Ayy çok geçmiş olsun öncelikle. Bende temmuz Ağustos Eylül aylarında düzensiz adet yaşadım, her ay hamileyim diye umutlandim ve adet oluyordum sonrasında, 50 günde 1 olmaya başladım. En sonunda Eylül ayında gittim doktora sağ kasığımda 4 cm büyüklüğünde kist varmış, hemen araştırmalara daldım ve hayıt tohumu varmış öğrenmiş oldum.

Merhaba kızlar
Hayıt tohumu aldım bi aktardan, tane karabiber formunda, onları ezdim iyice toza döndü, sonra günde iki kere tok karna bir çay bardağına bir çay kaşığı olacak şekilde iki üç dakika kaynatıp içiyordum, yaklaşık 1 ay kullandım, 30 Ekim'de gittim doktora kistim 16 mm olmuş, çok mutlu oldum. Ben hayıt tohumundsn şifa bulduğum düşünüyorum, ondan başka hiçbir kullanmadım çünkü. Kadın otu diye bilinir zaten

Benimde var çikolata kistim 3 çocuğum oldu sıkıntı yaşamadım şimdi 4 cu deniyorum🥰 yıllardır var benimde
Umarım olur 4. De😍 bende öyle dedim doktora zaten herkeste yok mu bir sorun olmuyor diye biliyorum dedim aama yok dedi oluyor o yuzden sormak istedim teşekkür ederim😘

Hayıt tohumu aldım bi aktardan, tane karabiber formunda, onları ezdim iyice toza döndü, sonra günde iki kere tok karna bir çay bardağına bir çay kaşığı olacak şekilde iki üç dakika kaynatıp içiyordum, yaklaşık 1 ay kullandım, 30 Ekim'de gittim doktora kistim 16 mm olmuş, çok mutlu oldum. Ben hayıt tohumundsn şifa bulduğum düşünüyorum, ondan başka hiçbir kullanmadım çünkü. Kadın otu diye bilinir zaten
Açıklamanız için çok çok teşekkür ederim. Evet hayıt otunu bnde duydum geçen kış bnde tohum olarak alarak kaynatıp içmişti ama bir etki yapmamıştı bana sanırım. 5-6 ay öncesinde de sıvı iksir formunda alıp içmiştim bir ay boyunca. Acaba yine alıp kaynatıp içsem mi? Doktor hiç böyle bir şey demedi bu ay bir tedavide yapmıyoruz zaten içsem bir şey olma diye düşünüyorum. Soğan kürü çok duydum ama denemedim çoğu kişide yok etmiş çikolata kistlerini kullananların

Merhaba kızlar
Endometriozis tanısı aldım 6 ay önce çok ağrılı adet dönemlerim geçiyordu 3 doktora gittim 3.doktor kesin olarak bu tanıyı koydu 2.doktorum acil çocuk yapman lazım doğurganlığın azalacak dedi. Böyle sözler araştırmalar olmayanların hikayesini dinlemek strese sokuyor ve daha da olmasını engelliyor 6 cm kist var denildi dışa kanıyordu sonra 3 oldu sonra 2 çok araştırma yaptım. Hayıt macununa başladım 2 ay kullandım adetin 1.gününden yumurtlama gününe kadar ovülasyon testiyle yumurtlama günümü tespit ettim her ay düzenli adet görüyordum. 6 ay çocuk denedik 6.ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Doktor 2 ayda 4 cm olmuş kistin 2 ay önce 2 cm di şaşırdım dedi şu an hamileyim Allaha şükür bir sorun yok Bol bol dua ettim meryem suresi dinledim bu süreçte her şeyin başı stres artık olmuyor bu gidişle rahim filmi çekilecek diye boş vermiştim ovülasyon testini bırakmıştım ki hamile kaldım. Doğal yolla olmaz diye çok düşündüm duyduğum hikayelerden sonra ama oluyormuş

Son düzenleme:
X