• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti çatlatma iğnesi

emir91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
540
2.146
63
34
Yaklaşık bir buçuk senedir her ay bir umutla bekleyip sonu hüsranla bitiyor. Önce bir yıl korunmadan deneyip sonra kan tahlilleri sperm testi ultrasonla bakılıp herşeyin temiz çıkması hatta rahim filmi her şey temiz çıkmıştı sonra birden başka bir hastanede birden 2,5 cm lik çikolata kisti olduğunu öğrenmem. Bir neden bulunca hem rahatlayıp hem de aşırı üzülmek.. sonra doktorun klomen vermesi ve iki tane olması gerektiği kadar gelişen 2 yumurta ve ardından çatlatma iğnesi. İğnenin onuncu gününe kadar göğüs ağrısı kasıktaki sancı derken bu sefer oldu galiba deyip kan testinin negatif çıkması. Çikolata kisti olup hamile kalanların hikayelerini duyup biraz umut olsun istiyorum :(

Yaklaşık bir buçuk senedir her ay bir umutla bekleyip sonu hüsranla bitiyor. Önce bir yıl korunmadan deneyip sonra kan tahlilleri sperm testi ultrasonla bakılıp herşeyin temiz çıkması hatta rahim filmi her şey temiz çıkmıştı sonra birden başka bir hastanede birden 2,5 cm lik çikolata kisti olduğunu öğrenmem. Bir neden bulunca hem rahatlayıp hem de aşırı üzülmek.. sonra doktorun klomen vermesi ve iki tane olması gerektiği kadar gelişen 2 yumurta ve ardından çatlatma iğnesi. İğnenin onuncu gününe kadar göğüs ağrısı kasıktaki sancı derken bu sefer oldu galiba deyip kan testinin negatif çıkması. Çikolata kisti olup hamile kalanların hikayelerini duyup biraz umut olsun istiyorum :(
Bende de var maalesef :( aylardır bir umut deyip her ay hüsranla karşılaşanlardanım ben de..nasip diyorum hayırlısı diyorum yine bir umut bekliyorum işte çünkü bende öğrendikten sonra sanırım algıda seçicilik mi desem yoksa merakımdan çok sorup soruşturduğum için mi desem kendi çevremde de sağdan soldan duyduklarımdan da normal yolla gebe kalan o kadar çok insan var ki çikolata kisti olup ben de sizin gibi umut arayışı içindeyim duydukça içim ferahlıyo sanki.. hatta ben de bi kez gebelik yaşadım gelişemedi kürtaj olmak zorunda kaldım ayrı :( velhasıl bu kistle normal yolla hamile kalan o kadar çok insan varmış ki cidden azımsanmayacak kadar kimi çeşitli kürler yapmış kimi spor kimi multivitamin desteği almış kimi sülük tedavisi görmüş yani genel olarak herkes çareyi alternatif tıpta bulmuş..ben bi ayda hepsini birden yapmak istiyorum :) yani nasipten öte köy yok tabi çıkmadık candan umut kesilmez derler ya ben de her ay bi umut bekliyorum işte Allah GERÇEKTEN İSTEYENE EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUŞAN HERKESE sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Mevlam 🤲🏻

2 senedir bu illetle uğrasıyorm 1 kızım var 7 yaşında kardeş yapalım dedık ama olmuyo gecen sene 7cmlik çikolata kistle ameliyat oldum amelıyt dan cıkınca doktorm 9 cmmiş kistin dedi baskılara tedavısı falan uyguladı fakat bu sene tekrar yeniledi bu seferde 5 cm 2 senedir korumasız ilşkye gırıyoruz fakat elımız hep boş yoruldm artık hüsrana uğramaktan şimdide 3nu çatlatma iğnemi oldum ayın 10unda beklıyorum iste bakalım rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasn😔

Vitamin desteği alın eger tek sıkıntı kistse çünkü yumurtalar kaliteli olmuyo malesef cikolata kisti olan hastalarda

Yaklaşık bir buçuk senedir her ay bir umutla bekleyip sonu hüsranla bitiyor. Önce bir yıl korunmadan deneyip sonra kan tahlilleri sperm testi ultrasonla bakılıp herşeyin temiz çıkması hatta rahim filmi her şey temiz çıkmıştı sonra birden başka bir hastanede birden 2,5 cm lik çikolata kisti olduğunu öğrenmem. Bir neden bulunca hem rahatlayıp hem de aşırı üzülmek.. sonra doktorun klomen vermesi ve iki tane olması gerektiği kadar gelişen 2 yumurta ve ardından çatlatma iğnesi. İğnenin onuncu gününe kadar göğüs ağrısı kasıktaki sancı derken bu sefer oldu galiba deyip kan testinin negatif çıkması. Çikolata kisti olup hamile kalanların hikayelerini duyup biraz umut olsun istiyorum :KK43:
Canım hayıt suyu kullanmanı tavsiye ederim kistler için birebir ben söktürücü niyetine kullandım 2.kullanımda regl oldum hemen, kistim var 4 cm kullanacam gidene kadar adet düzensizliği için bide

Kızlar selam :) bende cikolata kisti degil ama pcos vardı. Kendinizi boşuna yıpratmayın, en ummadıgım, düşünmediğim ayda hamile kaldım. Rabbim sizlerede nasip etsin ❤

Merhabalar çatlama ıgnesı nasıl oluyor bende de kıst var ama doktor bana prolaktın yukseklıgınden dedı ılac verdı 2 aya yakındır kullanıyorum bende çocuk ıstıyorum

Merhabalar çatlama ıgnesı nasıl oluyor bende de kıst var ama doktor bana prolaktın yukseklıgınden dedı ılac verdı 2 aya yakındır kullanıyorum bende çocuk ıstıyorum
Çatlatma iğnesi olunca doktor direkt ilişki saati veriyor bunları takip edince de kesin olacak diyor insan. Bir de üstüne o iğne bir sürü hamilelik belirtisi yaşatınca nasıl bir umut kaplıyor insanın içini. Ama sonra yine tam gününde adet geliyor. Benim hiç umudum kalmadı bu ay ne ilaç ne iğne ne gün takibi yapmıcam hem vücudum yoruldu hem beynim yoruldu. Hayatımda ilk kez bir şeyi başarmak kendi elimde olmuyor. Önümüzdeki ay başka bir doktora görünüp ne uygulamam gerektiğini söylerse onu uygulayacağım. Belki kisti baskılamak için doğum kontrol hapı vs vericek belki de tüp bebek önerecek bakalım..

Canım hayıt suyu kullanmanı tavsiye ederim kistler için birebir ben söktürücü niyetine kullandım 2.kullanımda regl oldum hemen, kistim var 4 cm kullanacam gidene kadar adet düzensizliği için bide
Benim adetim her ay tam gününde geliyor fakat ortalama 9 gün sürüyor ve aşırı yoğun geçiyor. Dr a soracağım bir dahaki ay bitkisel ne gibi destek alabilirim diye. İlk bir sene bebek olmamasına hiçbir neden bulunamamıştı ki bir senenin sonunda çikolata kistini gördü doktor

Bende de var maalesef :KK43: aylardır bir umut deyip her ay hüsranla karşılaşanlardanım ben de..nasip diyorum hayırlısı diyorum yine bir umut bekliyorum işte çünkü bende öğrendikten sonra sanırım algıda seçicilik mi desem yoksa merakımdan çok sorup soruşturduğum için mi desem kendi çevremde de sağdan soldan duyduklarımdan da normal yolla gebe kalan o kadar çok insan var ki çikolata kisti olup ben de sizin gibi umut arayışı içindeyim duydukça içim ferahlıyo sanki.. hatta ben de bi kez gebelik yaşadım gelişemedi kürtaj olmak zorunda kaldım ayrı :KK43: velhasıl bu kistle normal yolla hamile kalan o kadar çok insan varmış ki cidden azımsanmayacak kadar kimi çeşitli kürler yapmış kimi spor kimi multivitamin desteği almış kimi sülük tedavisi görmüş yani genel olarak herkes çareyi alternatif tıpta bulmuş..ben bi ayda hepsini birden yapmak istiyorum :) yani nasipten öte köy yok tabi çıkmadık candan umut kesilmez derler ya ben de her ay bi umut bekliyorum işte Allah GERÇEKTEN İSTEYENE EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUŞAN HERKESE sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Mevlam 🤲🏻
Bana artık inan mucize gibi geliyor hiç böyle bir sınavım olacağını düşünmezdim. Dizi izlerken otobüslerde yolda yürürken bile ağlamam geliyo artık. Ama vardır Allah ın bir bildiği hayırlı zamanda hayırlı şekilde bizlerde anne olacağız inşallah

Bana artık inan mucize gibi geliyor hiç böyle bir sınavım olacağını düşünmezdim. Dizi izlerken otobüslerde yolda yürürken bile ağlamam geliyo artık. Ama vardır Allah ın bir bildiği hayırlı zamanda hayırlı şekilde bizlerde anne olacağız inşallah
Sakın öyle düşünme canım Allah dermansız dert vermesin Allah’ın izniyle olacağız tabii ki de çikolata kisti gebeliğe tam olarak engel bişey değil ki doğal yolla hamile kalan o kadar çok insan var ki hatta benim de oldu bi tane de nasibi yokmuş miniğimin 2 aylıkken aldırmak zorunda kaldım :( ama umudumu hiç yitirmedim farklı topikler var zaten görürsün normal yolla gebe kalan çook sadece biraz zorlaştırıyo uğraştırıyo şöyle düşün Allah bizi anneliğe hazırlıyor evladın ne kadar kıymetli olduğunu anlamamızı sağlıyo normal yolla olmazsa ki inşallah olur tedavi yöntemleri var lütfen umudunu kaybetme umut yoksa hayat yok 🤗

Sakın öyle düşünme canım Allah dermansız dert vermesin Allah’ın izniyle olacağız tabii ki de çikolata kisti gebeliğe tam olarak engel bişey değil ki doğal yolla hamile kalan o kadar çok insan var ki hatta benim de oldu bi tane de nasibi yokmuş miniğimin 2 aylıkken aldırmak zorunda kaldım :KK43: ama umudumu hiç yitirmedim farklı topikler var zaten görürsün normal yolla gebe kalan çook sadece biraz zorlaştırıyo uğraştırıyo şöyle düşün Allah bizi anneliğe hazırlıyor evladın ne kadar kıymetli olduğunu anlamamızı sağlıyo normal yolla olmazsa ki inşallah olur tedavi yöntemleri var lütfen umudunu kaybetme umut yoksa hayat yok 🤗
Doğru söylüyorsun canım dediklerini ara ara açıp okuyacağım ☺️ Sadece bazen tek başıma sadece ben bunu yaşıyorum da herkes istediği zaman hamile kalabiliyor gibi geliyor ama dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin 😔

Sonu kötü bitti kizimi 4 aylıkken kaybettim ben ama clife macun ve impryl kullanarak hamile kaldim solda 5 cm çikolata kistiyle. Umudunuzu kaybetmeyin kızlar Rabbim istedikten sonra hic bisey engel olmaz

Çatlatma iğnesi olunca doktor direkt ilişki saati veriyor bunları takip edince de kesin olacak diyor insan. Bir de üstüne o iğne bir sürü hamilelik belirtisi yaşatınca nasıl bir umut kaplıyor insanın içini. Ama sonra yine tam gününde adet geliyor. Benim hiç umudum kalmadı bu ay ne ilaç ne iğne ne gün takibi yapmıcam hem vücudum yoruldu hem beynim yoruldu. Hayatımda ilk kez bir şeyi başarmak kendi elimde olmuyor. Önümüzdeki ay başka bir doktora görünüp ne uygulamam gerektiğini söylerse onu uygulayacağım. Belki kisti baskılamak için doğum kontrol hapı vs vericek belki de tüp bebek önerecek bakalım..
Anladım. Allah ınsallah gönlünüze göre verır. Hem her şeyin bır zamanı vardır. Hem belkı de hıc beklemedıgınız bır anda bir bakmışsınız güzel haber almışsınız. Yıne de umudunuzu kaybetmeyelim. Bız de böyle sınanıyoruz. Soruma cvp verdıgınız ıcın de teşekkür ederım 🙏🙏

Sonu kötü bitti kizimi 4 aylıkken kaybettim ben ama clife macun ve impryl kullanarak hamile kaldim solda 5 cm çikolata kistiyle. Umudunuzu kaybetmeyin kızlar Rabbim istedikten sonra hic bisey engel olmaz
Üzüldüm canım nasibi yokmuş diyoruz işte daha sağlıklı hayırlıları bizim olsun 🤲🏻

Doğru söylüyorsun canım dediklerini ara ara açıp okuyacağım ☺️ Sadece bazen tek başıma sadece ben bunu yaşıyorum da herkes istediği zaman hamile kalabiliyor gibi geliyor ama dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin 😔
Aminn öyle tabi olsun yine de öyle düşünme isyana giriyor sen de ben de isteyenler de Allahım izin verirse anne olacağız tek başına da yaşamıyorsun bizim gibi olup binlerce insan anne oluyo gerek doğal yolla gerek tedaviyle inşallah tedaviye gerek kalmadan alırız biz de yavrularımızı bizim sorunumuz genellikle çikolata kistinin yumurtayı kalitesizleştirmesi yumurta kalitesini arttırmak için kürler takviyeler var onları dene 🤗

Bende iki yıldır uğraşıyorum çikolata kisti İle hamile kalamadım

Back
X