çikolata kisti başımızın belası :(

merhaba arkadaşlar. bende de çikolata kisti sorunu var. birkaç aydır sağ karın boşluğumda bir ağrı var. bazen kayboluyor bazen oluşuyor.bunun sebebi çikolata kistinden olabilirmi acaba ? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. bekarken ağrılı adet şikayetiyle dr a gidince ortaya çıkmıştı çikolata kisti. o zaman doğum kontrol hapı vermişti ve 3,5 senedir devam ediyorum hapa. şimdi evlendim ve dr a gitmeye de korkuyorum alttan muayene edecek diye

bence ihmal etme canım bir an önce doktora git. kistinin kaybolduğunu söylediler mi sana?

arkadaşlar ben de bişey sorıyım sizlere.
ben dün kadın doğuma gittim. ultrasonda baktı bayan.
sağ ve sol yumurtalıklarında 43 mm kist var gibi gözüküyor dedi ama
hastalanmama da 1 hafta kaldı. o zamanda folüpler kist görünümü alabilirmiş. yani hastalandıktan sonra gene gidicem doktora.
benden kan tahlili istedi.
yaptırdım dün. bugün sonucu çıkıcak.
eğer kan değerlerim yüksek çıkarsa çikolata kisti olduğu belli oluyor demii?

bence ihmal etme canım bir an önce doktora git. kistinin kaybolduğunu söylediler mi sana?

ilk 6 ay düzenli olarak dr a gittim. ama evlenmemi tavsiye etti. fakat benim evlenmeme daha 2 sene vardı. bende doğum kontrol hapına devam ettim ve gitmedim birdaha dr a. şuanda 10 aylık evliyim ve 3 aydır sağ karın boşluğum ara ara ağrıyor. dr a gittiğim dönemlerde kistlerde kaybolma yoktu. aynen dururyordu ikisi de

kan değerlerinden kistin olup olmadığı belli oluyor. çikolata kisti için birde dopler istiyor. onda belli oluyor ne tür bir kist olduğu

sanırım kullanmaya başladın değil mi sen? bana biraz bilgi verir misin? nasıl bir macun fiyatı nedir nasıl temin ettin? çok teşekkürler şimdiden.

macunu aldım bu ay kullanmaya başlıycam adet olunca kullanılıyomuş.ben bu macuna çok güveniyorum önce rabbimin izniyle tabi..bi gelişme olursa mutlaka yazarım ..internete uğur akyol yazarsan tel numarasına ulşabilirsin bulamazsan özelden msj at ben sana yazayım bi görüş bi şey kaybetmezsin..fiyatı da ben söylemiş olmayayım ama çok paracı biri değil..

bende de var cıkolata kıstı 5 cm dı,sogan suyu ıctım 1 hafta kadar 2 ay sonra doktora gıttım 7 cm olmus ılac verdı ılac verdı 1 ay sonra 5cme gerı dustu sonra 6 ay daha ıılac kullandım 3.5 cm de kaldı daha kuculmuyo bakalım ınsallah hamıle kalmada sorun cıkarmaz gercı 2 cmlıkken hamıle kaldım ama bakalım,,,

hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. bende düşünmeye başladım bakayım biraz daha araştırıcam nette. gelişmeleri yazarsan çok sevinirim canım.

ihmal etme kistlerine baktır canım. ağrı belki ondan olabilir. inşallah ciddi birşey yoktur canım. geçmiş olsunn.
kan değerlerinden kistin olup olmadığı belli oluyor. çikolata kisti için birde dopler istiyor. onda belli oluyor ne tür bir kist olduğu

teşekkür ederim canım kan değerlerim belli oldu bugün.
ca125 im = 24.9
ca 19.9 um= 25,4
0-35 arası normalmiş.
yani şimdi bende yokmudur çikolata kisti?

merhaba arkadaşlar,az önce doktordan geldim hala şoktayım:)) 1,5 cm lik kistim ilk kullanımda yok olmuş.üstelik daha macunum bitmemişti bile..:))
6 yıldır çocuk sahibi olamadık sebep çikolata kisti..daha önce 3 kez tüp bebek ,1 kez aşılama yaptırdık hiç biri tutmadı.kullanılan ilaçlardan dolayı kist 2 ay içinde çok hızlı büyüdü 4,5 cm lik bi kistten ancak ameliyatla kuttuldum.ama tekrar büyüdü..1,5 cm oldu, şimdi bu kadar kolay kurtulduğuma inanamıyorum:))))şaka gibi:)) Rabbim sen ne büyüksün..Allahım bin kere razı olsun Uğur beyden,internete yazıp O'na ulaşmamızı sağlayanlardan binlerce kez razı olsun..
İnanamıyorum kistim yoookkk:)))üstelik sağlıklı yumurtaların var dedi doktor..uzun zamandır duymadığım sözler..anne olabileceğime dair inancım geri geldi..denemediğim bitki,soğan suyu kalmadı ama bu macun Allahın bi mucizesi gerçekten isteyen özel msj atsın uğur beyin telini vereyim..isterseniz ismini arama motoruna yazın..

Son düzenleme:

çok sevindim canım.
inşallah bebeğini bir an önce kucağına alırsınn.

esra özel msj kutunu boşaltırmısın canım. sana msj gönderemiyorum.

Bende sizin gibi endometriyozis mağduruyum. Ameliyat olalı 1 yıl oldu, ameliyattan sonra doktorum doğum kontrol hapı verdi şuan hala kullanmaktayım. Fakat tekrar kontrole gitmedim korkuyorum açıkçası ya büyüdüyse ya tekrar ameliyat derse diye, e ameliyat olmakta çözüm değil tekrarlıyacaksa eğer napçağımı bilmiyorum. internetten bitkisel bir ilaç aldım gelicek bakalım kullanıcam rahimdeki kist oluşumunu önlüyormuş denize düşen yılana sarılır misali ne dyarsak yapıyoruz ne görürsek alıyoruz. Allah yardımcımız olsun bu hastalık ne öldürüyo ne güldürüyor. Hamile kalınırsa geriletiyormuş ama normal hamile kalmak mesele. Zaten evli olmak lazım evliler bekarlara nazaran daha şanslı gibi, insan böyle oluncada evleneside glmiyor. Neyse içimi döktüm iyi oldu Allah hepimize şifa versin. esraberat canım senden o macunu nerden temin edebilirim özelden mesaj atabilirmisin ben atamıyorum 100 msjı geçmem gerekiyormuş. yardımcı olursan çok sevinirim.

Merhaba,

Bnmde sağ yumurtalıkda 4 cm kist çıktı kalın duvarlı anekoik kistlik görünüm diyor sonuçda.
Henüz gitmedim doktora.

Bekarım ve ameliyat felan derse olmam sanırım. İlaç da kullanmak istemiyorum soğan kürü deniycem bakalım faydası olacak mı

CA 19-9 : 51,4 " değer yüksek çıktı kistten sanırım "

normal değerler 0-37

Durumu böyle olan varsa bilgi verirse sevinirim.

Son düzenleme:

merhaba canım, benim çikolata kisti için ca 125 testi yapıldı o da 130 larda çıktı... bekarsan bütün kürleri yap faydası var bence. soğan kürü çok etkili mesela. bir de arkadaşlar burada bir macundan söz ediyorlar, ben de henüz almadım ama düşünüyorum. uğur akyol diye biri hazırlıyor, netten araştır istersen. benim kistim de 2,5 cm civarı...

geçmiş olsun canım. Allah yardımcımız olsun. bitkisel ilaç dediğin nedir acaba?

ca 125 'in yüksekmiş baya kistten sanırım.

Yapıcam canım soğan kürünü deniycem ilk bakalım netice ne olacak.
Bekarım canım, sonbaharda düğün olacak o yüzden biran önce Allahın izniyle bu kistin tedavisini bitirmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…