benim şikayetlerimde aynı senin gibi başladı ve ne kadar doktora gittiysem aynı senin doktorun gibi kouştu. yani çikolata kistinin hamileliği engelleyn bir durumu varmış rahimi ve yumurtalıkları etkilediğinden. ben de senin gibi çocuk istememiştim ama bu riskten dolayı yinede bıraktım korunmayı. sonra bir türlü hamile kalamadım. eşim dr.a çıktı meğer onda da sperm azlığı varmış. ve şimdi kistim 7cm e ulaştı çok ağrı yapıyo. hatta uykularımdan uyandırıyoe sabaha karşı.öyle bir duyguki bu şimdi ben çocuk istiyorum ama talihsizlik talihsizlik üstüne. tüp bebek merkezine gittik tam süreç başlayacak kist çok büyük ameliyatolman lazım diyorlar.ameliyatta yumuratnın yapısını bozuyormuş. yani o zamanda gebeliği engelliyor. iki ucu çoklu denklem yani...
psikoyaman sen hangi şehirdesin hangi tüp bebek merkezine gidiyorsun kistin içini boşaltma diye bir yöntem varmış bende altı aylık sürede hamile kalamazsam bu yöntemi yaptırıp aşılama yada tüp bebek tedavisi gibi yöntemler düşünüyorum ameliyattan daha iyi sanki ama bu yöntemi uygulayan hastane ve doktorlar hakkında bilgim yok sen gittiğinde doktoruna bir sorsana ben bir süreliğine ara verdim doktora gitmeye