çikolata kisti başımızın belası :(

canım hayırlı olsun kucağınada alırsın inşallah.. ameliyatı açıkmı oldun? ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldın? ve ameliyattan sonra nasıl bir süreç geçirdin mesela hemen aşılamamı oldun biraz anlatırmısın canım

2 yıl önce açık oldum çok fazlaydı ve büyüklerdi ..ve sonra sık sık tekrarladı 6 ay sonra aşılamalara başladım 2 side olmadı sonra histoskopi oldum 2 ayda öyle geçti tüp bebek yapıldım tutmadı yumurta rezervelerim çok düştü malesef bana dr 4 ay biesteron ve arginmax women kullandırdı sonra tekrar tüp bebek yaptırdık 2 yumurtam olmustu çok üzülmüştüm az die ama 1 tane yumurtam tutundu şükür bana diğeri donduruldu aslında bunlar özeti 5 yılın ömrümden ömürler gitti ama mevlam güldürdü sonunda

2 yıl önce açık oldum çok fazlaydı ve büyüklerdi ..ve sonra sık sık tekrarladı 6 ay sonra aşılamalara başladım 2 side olmadı sonra histoskopi oldum 2 ayda öyle geçti tüp bebek yapıldım tutmadı yumurta rezervelerim çok düştü malesef bana dr 4 ay biesteron ve arginmax women kullandırdı sonra tekrar tüp bebek yaptırdık 2 yumurtam olmustu çok üzülmüştüm az die ama 1 tane yumurtam tutundu şükür bana diğeri donduruldu aslında bunlar özeti 5 yılın ömrümden ömürler gitti ama mevlam güldürdü sonunda

teşekkürler cevapların için peki öneriyomusun açık ameliyatı, evet senelerimiz geçiyo böyle malesef:50: sen nerde yaptırdın tüp bebeği canım

canım doğum kontrol haplarını süreklimi kullandın? banada doktor böyle bir tedavi şekli söyledi ama ben bebek istiyorum. sana neden böyle bir tedavi verdi açıkladımı? evet canım tekrarlıyomuş malesef:50:

evet sürekli kullandım ama ara da verdim diye hatırlıyorum. tekrarlamaz denmişti bana ama ben bi doktorumla konuşayım o halde.

Arkadaşlar bu kadın hastalıklarını tedavi edici önleyici doğal hiç bi zararı olmayan türkiyeye yeni gelmiş bi ürün var ben faydasını gördüm denemenizi tavsiye ederim doğal bi ürün bişi kaybetmezsiniz özelden yazarsanız yönlendiririm

Merhaba bende 11 haftalık gebeyim,ilk ultrasonda (6 haftalık iken) sağ yumurtalıkta 1,80 cm lik miyom var dedi,8.hafta tekrar kontrole gittiğimde miyom kaybolmuştu,kendi kendi boğarmış gebelikte miyomlar,gerçekten gebe kalmak iyi geliyor,eğer evliyseniz tabii.:))

benim de sol tarafımda 4,5 cm lik kistim var.. adetimin bitmesine yakın gidicem o zaman cinsini öğrenicem umarım çikolata kisti değildir..

Arkadaşlar bu kadın hastalıklarını tedavi edici önleyici doğal hiç bi zararı olmayan türkiyeye yeni gelmiş bi ürün var ben faydasını gördüm denemenizi tavsiye ederim doğal bi ürün bişi kaybetmezsiniz özelden yazarsanız yönlendiririm

Özelden yazmamadım nasıl yazıldığını bulamadım yardımcı olurmusunuz

merhaba, belki birilerine faydası olur diye yazıyorum. benimde 7.5 ve 4 cm iki yumurtalııgımdada kıstler vardı. bi kez lap. oldugum ıcın (o zaman 7 ve 8.5 cmdi) ve bekar oldugum ıcın ıkıncı op. uygun görülmedi visanne ve ginera (hiç ara vermeden) başladım 4 ay kullandım bugün dr a gittim ve küçük olan kaybolmus dıgerı 3 cm e düşmüş. cok sasırdım dr işe yaramıs devam dedi. birilerine umut olur dıye yazmak ıstedım. Allah herkese acil şifalar versin.

ice_tea kullanıcısından alıntı
Sayın ice-tea ben size mesaj gönderemiyormuşum bu ilacı nasıl nerden bulabilirim özel mesaj gönderirseniz sevinirim

Arkadaşlar merhaba;

Aşırı stresliyim yardımlarınıza ihtiyacım var :( Sancılı adet dışında bi sorunum yokken bir ay önce kıvranarak acillik oldum ve sol overde 7 cm lik çikolata kistim, sağ over'de de 3 cm lik normal bir kist olduğunu öğrendim. Kist içinde kanadığı için aşırı sancı yapmış. Bu durum tekrarladı kendini ve üç doktorla görüştüm üçü de hemen ameliyat olman lazım dediler.

25 yaşındayım ve salı günü İstanbul Samatya Devlet Hastanesi'nde laparoskopi ameliyatı olacağım. Daha önce hiç ameliyat olmadım, bu ayrı bir stres sebebi. Doktorun söyledikleri ayrı... Ameliyat sırasında yumurtalıklar kalitesini kaybedecekmiş ve hatta alınma riski de varmış.

Bir aydır tüm tahlillerimi ultrasonlarımı mr ımı yaptırdım. 0-30 aralığında olması gereken ca125 değerim 260 çıktı. Ve RI değeri de 0,60 ölçüldü. Bunların yüksek çıkması beni çok korkuttu. Tümör vb. bir şey bulunursa ameliyatta her iki yumurtalığımı da alabileceğini söyledi doktor.

Ameliyatta yumurtalıkların alınmasa bile ameliyattan hemen sonra hamile kalmalısın dedi. Ki erkek arkadaşımla bir yıldan önce evlenmeyi bile düşünmezken hamilelik bile söz konusu şu an :( Bir anda bütün planlarımız, hayatımız alt üst oluyor... Bu hastalıktan bir sürü insanın şikayetçi olduğunu okudum. Yine de çok şükür halimize.

Ben şu an için ameliyattan, narkozdan, laparoskopiden çok korkuyorum. Umarım her şey yolunda gider :(
Ameliyattan sonra da yazıp aynı derdi çeken arkadaşlarıma fikir veririm ...

Cumartesi anneleri için...

Arkadaşlar merhaba;

Aşırı stresliyim yardımlarınıza ihtiyacım var :( Sancılı adet dışında bi sorunum yokken bir ay önce kıvranarak acillik oldum ve sol overde 7 cm lik çikolata kistim, sağ over'de de 3 cm lik normal bir kist olduğunu öğrendim. Kist içinde kanadığı için aşırı sancı yapmış. Bu durum tekrarladı kendini ve üç doktorla görüştüm üçü de hemen ameliyat olman lazım dediler.

25 yaşındayım ve salı günü İstanbul Samatya Devlet Hastanesi'nde laparoskopi ameliyatı olacağım. Daha önce hiç ameliyat olmadım, bu ayrı bir stres sebebi. Doktorun söyledikleri ayrı... Ameliyat sırasında yumurtalıklar kalitesini kaybedecekmiş ve hatta alınma riski de varmış.

Bir aydır tüm tahlillerimi ultrasonlarımı mr ımı yaptırdım. 0-30 aralığında olması gereken ca125 değerim 260 çıktı. Ve RI değeri de 0,60 ölçüldü. Bunların yüksek çıkması beni çok korkuttu. Tümör vb. bir şey bulunursa ameliyatta her iki yumurtalığımı da alabileceğini söyledi doktor.

Ameliyatta yumurtalıkların alınmasa bile ameliyattan hemen sonra hamile kalmalısın dedi. Ki erkek arkadaşımla bir yıldan önce evlenmeyi bile düşünmezken hamilelik bile söz konusu şu an :( Bir anda bütün planlarımız, hayatımız alt üst oluyor... Bu hastalıktan bir sürü insanın şikayetçi olduğunu okudum. Yine de çok şükür halimize.

Ben şu an için ameliyattan, narkozdan, laparoskopiden çok korkuyorum. Umarım her şey yolunda gider :(
Ameliyattan sonra da yazıp aynı derdi çeken arkadaşlarıma fikir veririm ...

cnm bu kadar stres yapma
çikolata kistinin en çok sevdiği şey stres zaten
ilk öğrendiğimde bende şok oldum
sana tavsiyem çok iyi bir doktor bulman
eğer bir doktor sana güven vermiyorsa tekrar araştır.
değerin yüksek soğan suyu ile düşürebilirsin ben kullandım işe yaradı
hala kullanıyorum 2 3 ay boyunca 15 gün yapıcam
bundan 3 4 ay evvel kullanmıştım çok az küçülmüştü fkt tam 15 gün kullanmamıştım.
bozma moralini birde prof ya da doçent bul onunla görüş özellikle üniversite hastaneleri bu konuda daha yardımcı olur sana
ameliyattan hemen sonra hamile kalmalısın 6 ay içinde.ameliyattanda korkma yumurta rezervini azalttığı doğru ama Allahın hikmetinden sual olunmaz o isterse herşey olur

cnm bu kadar stres yapma
çikolata kistinin en çok sevdiği şey stres zaten
ilk öğrendiğimde bende şok oldum
sana tavsiyem çok iyi bir doktor bulman
eğer bir doktor sana güven vermiyorsa tekrar araştır.
değerin yüksek soğan suyu ile düşürebilirsin ben kullandım işe yaradı
hala kullanıyorum 2 3 ay boyunca 15 gün yapıcam
bundan 3 4 ay evvel kullanmıştım çok az küçülmüştü fkt tam 15 gün kullanmamıştım.
bozma moralini birde prof ya da doçent bul onunla görüş özellikle üniversite hastaneleri bu konuda daha yardımcı olur sana
ameliyattan hemen sonra hamile kalmalısın 6 ay içinde.ameliyattanda korkma yumurta rezervini azalttığı doğru ama Allahın hikmetinden sual olunmaz o isterse herşey olur

Açıkçası doktor çok fazla ilgilenmedi devlet hastanesi olduğundan mıdır nedir bilmiyorum. Bugün gidip konuşacağım tekrar. Çikolata kisti olmayan diğer yumurtalığımdaki kisti almamasının sakıncası olur mu, ilaçla tedavisi olur mı diye. Onu da riske atmak iste iyorum çünkü.

Sen de olmuş muydun bu kistten ameliyat canım ?

Merhaba arkadaslar bende sag tarafta 4 cm kist vardi. Bende cok sıkıntı yaptim. Tedaviye basladik dogum kontrol hapi içtim falan derken 2.6 cm kadar düştü daha sonra doktor bana klomen verdi ancak bu ilaci verdiginde prolaktin degerim 60 dı ve doktorum bunu atlamisti. Neyse tekrar gittigimde ise dr bana yeni bir kist var dedi ve sol tarafimdaydi baya moralim bozulmustu tekrardan test yaptik yine prolaktin degerim yuksekti ve 83 dü doktor yine bana klomen verdi ve ben sordum prolaktin degerim cok yuksek diye aaa dedi ve hemen prolaktin degerimi kucultmek icin ilac verdi cok kötü olmustum doktor hatasi yuzunden 2. Kistim olmustu. Daha sonra 15 sonra gittim normale dondu prolaktin ve adet olunca gel dedi bir dahada hastaneye gitmedim. Ve 2. Ayimda hamile kalddimmmmmmm. Üzerine düşmedim ve günleri falan hesaplamadim. Adet olayim dr gidecem derken hamiş oldugumu ogrendim. Rabbim cok şükürler olsun. Allah her isteyene versin

macunu aldım bu ay kullanmaya başlıycam adet olunca kullanılıyomuş.ben bu macuna çok güveniyorum önce rabbimin izniyle tabi..bi gelişme olursa mutlaka yazarım ..internete uğur akyol yazarsan tel numarasına ulşabilirsin bulamazsan özelden msj at ben sana yazayım bi görüş bi şey kaybetmezsin..fiyatı da ben söylemiş olmayayım ama çok paracı biri değil..
mrb lar şimdi yazınızı okudum kullanmış olduğunuz macun bir işe yaradımı acaba bende almayı düşünüyorumda cvp yazarsnz sevinirm

Arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olsun lütfen :110: ben iki sene önce sağ yumurtadan derimod kistten ameliyat oldum sonra 2. Cocugum yani kızım oldu 1 sene sonra sag yumurtama sanci girdi gittim dr cikolata kisti var dedi ayni yumurtada ayrıca enfeksiyonun da var dedi ilaç kullandım enfeksiyon geçti adetliyken büyük devlet hastanesinde prof. özel olarak gittim ve bana tertemiz hiç birşey yok dedi eve yolladı tekrar kontrole gel filan demedi simdide adetime 15 gün var karın bobrek bel rahim agrisiyla acile gittim idrar testi yaptı enfeksiyonun var dedi ilaç yazdı kadın doğum olmadığı için yumurtaliklara bakmadı sormak istediğim acaba kistim tekrarladımi yoksa adetliyken mi belli etmedi ??:KK43::110:

Lütfen bu konuda bilgisi olan paylasabilir miki?? Çok kotuyum belime kasiklarim rahimim ağrıyor ayrıca üşüyorum sizce kist enfeksiyon yapıyor mu?

Back