çikolata kisti ameliyatı sonrası klomenle hamile kalan var mı?

ersen

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
104
1
316
İstanbul
selam arkadaşlar ben 6 senelik evli 28 yaşındayım.Bundan 1,5 sene önce çikolata kistinden açık ameliyat oldum allaha şükür tekrar da etmedi bu sürede. Şimdi 4 5 aylık deneme sonucunda hamile kalamayınca dr gittim.Dr yumurtlama tedavisi önerdi ilk ay klomen kullanıp 16. günden itibaren duphastona başladım ve sonuç malesef hüsran bundan sonraki ayda denemelere devam ediceğim.Hormonlarım çok iyi ama kilom çok fazla (95 kg) eşimede banada henüz tam bir tetkik yapılmadı bu arada adetlerim 37 günde bir olur bazen geçer de onu düzene koyucaz işallah doktorumla benim gibi olupta meleğine kavuşan var mı aranızda desteklerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler...

geçmiş olsun canım bende acık kist amelıyatı oldum 4 ay önce...

bu ay basladık calısmalara bakalım bebek olacakmı bende cok korkuyorum ya olmazsa diye

bendede kilo var rejime başladım,kilo veriyorum...

sende rejime başlamayı ihmal etme azda olsa kilo ver

geçmiş olsun canım bende acık kist amelıyatı oldum 4 ay önce...

bu ay basladık calısmalara bakalım bebek olacakmı bende cok korkuyorum ya olmazsa diye

bendede kilo var rejime başladım,kilo veriyorum...

sende rejime başlamayı ihmal etme azda olsa kilo ver

canım işallah olur sorun ne anlamadım allah nasip etmedi ya da vakti var bu ay 2 klomen tedavisine başlıcam bakalım gün doğmadan neler doğar demişler sanada bol şans

Merhaba arkadaşlar, bende bir çikolata kisti hastasıyım..uzun süreden beri bu siteyi takip ediyorum..yazılanları okuduğumda zaman zaman moralim bozuluyor, bazende umut verici hikayeler ile mutlu oluyorum..4 sene önce laporoskopi ameliyatı oldum. henuz tekrarlamadı..6 aylık evliyim ve 32 yasındayım..tabi ki basından beri çocuk yapmak istiyoruz..bu ay klomen'e basladım..regl olmama 12 gün var, birazda olsun bu ay sonucunu merak ediyorum..biliyorum ki bu yol uzun, meşakkatli ve sabır gerektiren zor bir yol olacak..umarım bebek isteyen herkese Allah bu yolda yardımcı olur..

Back
X