çikolata kisti ameliyatı olanlar

tabikide bir çok kişi aldırmadan tüp bebek yaptırıyor gerçi senin bir tanesi 7 cm miş ama bence bi kaç doktora daha git bende izmirde tüp bebek tedavisi görüyorum. istersen bi git görüş orayla ondan sonra karar ver sana yapacakları şey bir kaç ay sunni menopoza sokarar kistleri baskılamak olur hatta transfer öncesi kisti içini boşaltabilirler.

Merhaba, ben geçen sene çikolota kisti ameliyatı oldum 8 cmdi. Fakat şimdi tekrar çıktı 7.5 cm olmuş bu kadar süre içinde doktorlar bu hastalığın çok pis bir hastalık olduğunu söylüyorlar ameliyat da bir çözüm değil olup kurtulamıyorsunuz malesef . Ama olmayınca da bağırsaklara yapışıp ölümcül sonuçlara yol açabiliyor. Şimdi yine çok korkuyorum tekrar aynı acıları ağrıları çekmeye başladım Allah kimseyi bu hastalıkla sınamasın

Merhaba ins gorursunuz denizlide hangi dr ameliyat oldunuz ? Bekarim ameliyat olmk istemiyrm ama kuculme olmzsa o sekil diyor dr . Cok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…