amlyat sırasında yumurtalıklar zarar gördüğü iiçin mi tavsiye etmiyorsunuz? ama dr dioki bu kist alınmadan ne aşılama ne de tüp bebek yapabilirz.yani şart dio.izmirde yaşıyorum burda tınaztepe hastanesinde doç.dr erdal aktan var ona gidiyorum.bu kisti almadan tüp bebek yapılabilrmi ki acaba.hayırlısı olur inşallah senin için canım inşallah Aallahın izniyle güzel haberini aırım burdan
tabikide bir çok kişi aldırmadan tüp bebek yaptırıyor gerçi senin bir tanesi 7 cm miş ama bence bi kaç doktora daha git bende izmirde tüp bebek tedavisi görüyorum. istersen bi git görüş orayla ondan sonra karar ver sana yapacakları şey bir kaç ay sunni menopoza sokarar kistleri baskılamak olur hatta transfer öncesi kisti içini boşaltabilirler.
Merhaba, ben geçen sene çikolota kisti ameliyatı oldum 8 cmdi. Fakat şimdi tekrar çıktı 7.5 cm olmuş bu kadar süre içinde doktorlar bu hastalığın çok pis bir hastalık olduğunu söylüyorlar ameliyat da bir çözüm değil olup kurtulamıyorsunuz malesef . Ama olmayınca da bağırsaklara yapışıp ölümcül sonuçlara yol açabiliyor. Şimdi yine çok korkuyorum tekrar aynı acıları ağrıları çekmeye başladım Allah kimseyi bu hastalıkla sınamasın