• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ameliyat sonrasi hamile kalanlar

benim çikolata kistlerim vardı sağ ve solda, birde rahimde perde vardı. laparoskopi ve histeroskopi oldum. bu ay sonu adetimden sonra çocuk çalışmaları başlayacak , dr 1 ay korunun dedi. 1 yıl deneyin olmazsa ki ben sizden bekliyorum diyor bir bebek, tüp bebek yaparız dedi en son çare. bakalım hayırlısı. bende çok istiyorum bebek, artık çıldırıcam yani bebek diye ama işte allah bilir ne zaman vereceğini. allah isteyen herkese nasip etsin.
Ranbim.insallah sanada banada iateyen herkesede nasip etsin en kissa zamanda hatirlisitla insallah zor ya valla o alttan muayene hele benim korkulu ruyam 🙈

Arastirmda aziz gül var prof. Ona gittim ameliyat icin acele etmek istemiyorum dedi once asilama deneyecek ne kadar olur şansim bilmiyorum ama deneyeyim yani ne yapayim 😶cok tak ederim ilgin icin canim ya🤗sendede vardi dimi c kisti
EVET CNM VARDI AMA GİTTİ ARTIK :) ÇOK SEVİNDİM CNM İNŞ AŞILAMA TUTAR, ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

Ranbim.insallah sanada banada iateyen herkesede nasip etsin en kissa zamanda hatirlisitla insallah zor ya valla o alttan muayene hele benim korkulu ruyam 🙈
inan bende bıktım muayene olmaktan, artık irkiliyorum dr u görünce :) hakkımızda hayırlısı olsun, Allahın takdiri, vardır vermiyorsa bir bildiği.

inan bende bıktım muayene olmaktan, artık irkiliyorum dr u görünce :) hakkımızda hayırlısı olsun, Allahın takdiri, vardır vermiyorsa bir bildiği.
[/QUOTE
Rabbim belkide bizi bununla imtahan ediyo insallah imanla rabbimin rızasiyla bu imtahandan geceriz...rabbim insallahimizi sükre döndürsün insallah...

Merhaba.2 ay önce 8 cm lik iki yumurtaliktaki kistlerimi aldırdım.Doktor normal yolla 1 yıl içinde gebelik olabilir dedi.Bu şekilde hamile olan var mı.Ayrica ameliyat sonrası adet döngüsü kısalan var mı
MERHABA, GEBELİK OLDU MU ŞU ANDA, NE DURUMDASIN KÜBRACIM?

hayırlı olsun hayatım, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.doğal yolla mı oldu? ameliyattan kaç ay sonra oldu? ben de ameliyat oldum da merakımdan soruyorum cnm :)
Doğal yolla oldu canım 30 temmuz da ameliyat oldum🤗tek yediğim şey c life ve incirdi valla hangisi vesile oldu bilmiom.aminnn ınsallah rabbim sana da en hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin inşallah olunca haber ver ama🤗

Doğal yolla oldu canım 30 temmuz da ameliyat oldum🤗tek yediğim şey c life ve incirdi valla hangisi vesile oldu bilmiom.aminnn ınsallah rabbim sana da en hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin inşallah olunca haber ver ama🤗
Inciri nasil yediniz.c life hala elinizde varmi

bende 18 eylülde ameliyat oldum. dr um 6-9 ay bekleyelim dedi doğal yolla gebelik için. bakalım 2 ay bitti daha bebiş yok. hayırlısı olsun cnm. allah isteyen herkese nasip etsin :)

bende 18 eylülde ameliyat oldum. dr um 6-9 ay bekleyelim dedi doğal yolla gebelik için. bakalım 2 ay bitti daha bebiş yok. hayırlısı olsun cnm. allah isteyen herkese nasip etsin :)
Amin canım...1 yıl bekle demişti benim doktorum da.kistiniz kaç cm di.bide amh degeriniz kac

Amin canım...1 yıl bekle demişti benim doktorum da.kistiniz kaç cm di.bide amh degeriniz kac
benim solda 7, sağda 4 cm kist vardı, bir de rahimde perde vardı , hepsini aldı laparoskopi ile. amh değerim ameliyat öncesi 3,59 du. dr um ameliyattan sonra 2 küsürlere iner demişti. amh yüksek sorun yok dedi. ameliyattan sonra 1 ay korunun dedi, sonra da 6-9 ay bkleyelim dedi, 35 yasımdayım bu arada. 18 eylülde de ameliyat oldum.

benim solda 7, sağda 4 cm kist vardı, bir de rahimde perde vardı , hepsini aldı laparoskopi ile. amh değerim ameliyat öncesi 3,59 du. dr um ameliyattan sonra 2 küsürlere iner demişti. amh yüksek sorun yok dedi. ameliyattan sonra 1 ay korunun dedi, sonra da 6-9 ay bkleyelim dedi, 35 yasımdayım bu arada. 18 eylülde de ameliyat oldum.
Evet amh in iyi gerçekten maşallah.Olur inşallah canım hiç stres yapma senin kiler gerçekten kucukmus

sen neler yaşadın, nasıl geçti bu sürecin kısaca bahsedebilir misin merak ettim, amh değerin kaçtı kaç tane kistin vardı vs.
Benim 10 ar cm e ulaşmıştı iki yumurtaliktakide.amh değerim ameliyat öncesi 0.5 di .ve hiç bir doktor Bana umur verici konuşmadı.Turkiyede en iyi olanlara gittik istanbul ankara konya.Ben ankarada polat dursun a ameliyat oldum bana tek umut veren doktor oydu.Ve diğer doktorlara nazaran ameliyat ücreti 3 te 1 i gibi bi fiyata ayarladı.Ben herkese tavsiye ediyorum polat hocaya verdiğim ameliyat parasını ben 1 ayda doktorları araştırıp giderken bitti

Benim 10 ar cm e ulaşmıştı iki yumurtaliktakide.amh değerim ameliyat öncesi 0.5 di .ve hiç bir doktor Bana umur verici konuşmadı.Turkiyede en iyi olanlara gittik istanbul ankara konya.Ben ankarada polat dursun a ameliyat oldum bana tek umut veren doktor oydu.Ve diğer doktorlara nazaran ameliyat ücreti 3 te 1 i gibi bi fiyata ayarladı.Ben herkese tavsiye ediyorum polat hocaya verdiğim ameliyat parasını ben 1 ayda doktorları araştırıp giderken bitti
ameliyattan hemen sonra normal yolla gebe mi kaldın? amh çok düşükmüş çünkü.

Back