• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ameliyat sonrasi hamile kalanlar

cnm kistin kaç cm di, neden açık ameliyat diyorlar. tam sorunlarından bahseder misin,
ben adanadayım. dr um Bülent HAYDARDEDEOĞLU. Baby Factory olarak kliniği var, istersen araştır. gelme şansın varsa gel derim dr a. ankara ve istanbuldan da çok hastası var.

sağ kist 7 cm, sol kist 4 cm. genel anestezi ile laparoskopi oldum. ayrıca rahimde perde vardı, histereskopi de oldum. ameliyatta göbek deliğinden karbondioksit verdikleri için, ameliyat sonrası , göğüs kafesi, sırt,omuz ve boynumda şiddetli ağrı oldu. dr um derin nefes alıp verirsem ağrımın zamanla azalacağını söylemişti. benim tek sıkıntım bu oldu. dikiş yerleri ve karın,kasık ağrısı da oldu ama çok şiddetli değildi, dayanılacak kadardı yani benim için. ameliyat öncesinde regl dönemim kistlerden dolayı çok ağrılı olduğu için, bu ağrılar devede pire kaldı bende :) inan korkulacak birşey yok. şu an gayet iyiyim çok şükür. bir de 3 delik açıldı sadece, şu an neredeyse iyileştiler. senin durumun nedir?
Çok geçmiş olsun.. Benim de sağ ve sol yumurtalığımda 4 ve 5.5 cm kistlerm var bebek olmuyor ama ameliyattan korkuyorum

cnm kistin kaç cm di, neden açık ameliyat diyorlar. tam sorunlarından bahseder misin,
Cnm onceleri 2.5 cm di simdi 5.5 olmus amh 2.27 di ama utrasyinda bakip yumurtalarin iyi gorun muyo ve artik ameliyat olman gerekiyo diyolar..32 yasindayim yas olarakta endiseliyim malesef🙄3 yil oldu cocuk isteyeli ama olmuyo...ameliyattan sonrada yumurtalar ne olur bilmiyoruz diyolar...ve tup bebek acil ameliyattan sonra ve acik ameliyat...lucrin depot 3.75 verdiler iki adet donemin gecti olamadim olsam ameliyata girecem hormon testi icin adet bekliyorum...ama yok olmuyorum ates basiyo acaba hamile kalirmiyim bunla diyom da iste hayal... xnm hikayem bu iste

Kızlar merhaba,
Doktor kontrolümde doktor 5 cm çikolata kistim olduğunu ve ameliyat olmamı söyledi.. bende başka doktora gittim oda kist göremedi 🙄 kafamda deli sorular 😅 kistim olduğunu anlamak için ne yapmam lazım size test yaptılar mı? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var 🙏

Cnm onceleri 2.5 cm di simdi 5.5 olmus amh 2.27 di ama utrasyinda bakip yumurtalarin iyi gorun muyo ve artik ameliyat olman gerekiyo diyolar..32 yasindayim yas olarakta endiseliyim malesef🙄3 yil oldu cocuk isteyeli ama olmuyo...ameliyattan sonrada yumurtalar ne olur bilmiyoruz diyolar...ve tup bebek acil ameliyattan sonra ve acik ameliyat...lucrin depot 3.75 verdiler iki adet donemin gecti olamadim olsam ameliyata girecem hormon testi icin adet bekliyorum...ama yok olmuyorum ates basiyo acaba hamile kalirmiyim bunla diyom da iste hayal... xnm hikayem bu iste
dr ların neden açık ameliyat dediğini hala anlayamadım. kistin o kadar büyük değil. sana tavsiyem hastane drları değil,dışarda özel muayenehanesi olan bir dr bul, hangi şehirdesin ya da ben kendi dr uma sorayım tanıdığı var mıdır diye, varsa yönlendirelim seni.

Çok geçmiş olsun.. Benim de sağ ve sol yumurtalığımda 4 ve 5.5 cm kistlerm var bebek olmuyor ama ameliyattan korkuyorum
tşk ederim. korkacak hiçbirşey yok. o kadar çok ağrın olmuyor. ben çarşamba ameliyat toldum, 1 gece hastanede yattım, pazartesi de işe başladım. yani zor değil. sadece dikkat etmen gerek hepsi bu. bence ol ve kurtul, ben öyle yaptım, şu an kafam çok rahat keske daha önce ameliyat olsaydım diyorum.

dr ların neden açık ameliyat dediğini hala anlayamadım. kistin o kadar büyük değil. sana tavsiyem hastane drları değil,dışarda özel muayenehanesi olan bir dr bul, hangi şehirdesin ya da ben kendi dr uma sorayım tanıdığı var mıdır diye, varsa yönlendirelim seni.
benim hem bu hastalıktan hem de drlardan cok cnm yandı, zamanım boşa gitti.bu sebeple benim gibi olanlar varsa yardımcı olmak isterim. benim dr um Bülent HAYDARDEDEOĞLU. adanada, onu da araştırabilirsin. onun sayesinde iyiyim ve kendimi güvende hissediyorum ki benim dr um tüp bebek uzmanı aynı zamanda ama ben 35 yasımda olmama rağmen bana tüp bebek demedi, 1 yıl deneyeceksiniz dedi. o yüzden iyi bir dr bulman gerekli. adana yakınlarında oturuyorsan gel muayene ol bülent hocama. ya da sana dr önersin.

Kızlar merhaba,
Doktor kontrolümde doktor 5 cm çikolata kistim olduğunu ve ameliyat olmamı söyledi.. bende başka doktora gittim oda kist göremedi 🙄 kafamda deli sorular 😅 kistim olduğunu anlamak için ne yapmam lazım size test yaptılar mı? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var 🙏
Yardımcı olucak biri var mı acaba :(

ameliyat öncesi ve sonrası amh değeriniz kaçtı? benim zaten düşük ya daha çok düşerse :(

Cnm ist iki doktora gittim ikiside ayni seyi soyledi ki ozel ve baya iyi doktorlardi oyle dedile...bana ameliyat olmaktan baska caren yok dediler yumurtalarinda iyi durumda degil..van da yasiyorum burdaki iki doktorda ozel ikiside acik ameliyat dedi yarin arastirmada bi doktora gidecem bakalim o ne diyecek aşilama derse bende tutma ihtimalide cok az diyolar.allahim yardimcimiz olsun ne olacak şasirdim artik...seninde mi kistin var?

benim hem bu hastalıktan hem de drlardan cok cnm yandı, zamanım boşa gitti.bu sebeple benim gibi olanlar varsa yardımcı olmak isterim. benim dr um Bülent HAYDARDEDEOĞLU. adanada, onu da araştırabilirsin. onun sayesinde iyiyim ve kendimi güvende hissediyorum ki benim dr um tüp bebek uzmanı aynı zamanda ama ben 35 yasımda olmama rağmen bana tüp bebek demedi, 1 yıl deneyeceksiniz dedi. o yüzden iyi bir dr bulman gerekli. adana yakınlarında oturuyorsan gel muayene ol bülent hocama. ya da sana dr önersin.
Valla kime gittiysem ayni benimde yasin 32 ve hasretle bekliyorum cocuk olmasini:((adanaya gelme sansim malesef zor iş falan ama doktor tavsiyesi olursa tabiki cok sevinirim🤗

Ben ameliyat olmadım 5 cm kistim vardi hangi dr gitsem tüp bebek dediler biride ameliyat yapalım dedi yas 34 kilomda var arti tiroid ameliyati oldum dr cok umitsuz konusuyordu bir bakmışım hamileyim ben bile ihtimal vermiyordum kızlar ümitsiz olmayın Allah verdikten sonra tasin içinden bile verir doktorların her dediğine inanmayın yinede tedaviyi ihmal etmeyin

Valla kime gittiysem ayni benimde yasin 32 ve hasretle bekliyorum cocuk olmasini:KK43:(adanaya gelme sansim malesef zor iş falan ama doktor tavsiyesi olursa tabiki cok sevinirim🤗
hangi şehirde yaşıyorsun cnm. dr uma sorucam senin için, tanıdığı olup olmadığını.

Cnm ist iki doktora gittim ikiside ayni seyi soyledi ki ozel ve baya iyi doktorlardi oyle dedile...bana ameliyat olmaktan baska caren yok dediler yumurtalarinda iyi durumda degil..van da yasiyorum burdaki iki doktorda ozel ikiside acik ameliyat dedi yarin arastirmada bi doktora gidecem bakalim o ne diyecek aşilama derse bende tutma ihtimalide cok az diyolar.allahim yardimcimiz olsun ne olacak şasirdim artik...seninde mi kistin var?
benim çikolata kistlerim vardı sağ ve solda, birde rahimde perde vardı. laparoskopi ve histeroskopi oldum. bu ay sonu adetimden sonra çocuk çalışmaları başlayacak , dr 1 ay korunun dedi. 1 yıl deneyin olmazsa ki ben sizden bekliyorum diyor bir bebek, tüp bebek yaparız dedi en son çare. bakalım hayırlısı. bende çok istiyorum bebek, artık çıldırıcam yani bebek diye ama işte allah bilir ne zaman vereceğini. allah isteyen herkese nasip etsin.

Valla kime gittiysem ayni benimde yasin 32 ve hasretle bekliyorum cocuk olmasini:KK43:(adanaya gelme sansim malesef zor iş falan ama doktor tavsiyesi olursa tabiki cok sevinirim🤗
SEDACIM dr umun van'da önerebileceği dr yokmuş, bir de Van bu konuda çok yetersiz dedi, onun için en yakın gidebileceği yer erzurum atatürk üniversitesi olabilir dedi. daha iyi dr bulabilir dedi, bir araştır istersen.

SEDACIM dr umun van'da önerebileceği dr yokmuş, bir de Van bu konuda çok yetersiz dedi, onun için en yakın gidebileceği yer erzurum atatürk üniversitesi olabilir dedi. daha iyi dr bulabilir dedi, bir araştır istersen.
Arastirmda aziz gül var prof. Ona gittim ameliyat icin acele etmek istemiyorum dedi once asilama deneyecek ne kadar olur şansim bilmiyorum ama deneyeyim yani ne yapayim 😶cok tak ederim ilgin icin canim ya🤗sendede vardi dimi c kisti

Back