Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çikolata kisti ameliyat sonrasi hamile kalanlar
- Konu Sahibi Kubra6725
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çikolata kisti hastalığı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
Canim ben en son 7 sene önce ameliyat oldum 2 yumurtaliktan da. Şimdi hamileyim ama o zaman ameliyat oldugumda bekardım. Adetim hep düzenliydi bana igne vermisti gobekten vurulan adet olmamistim 6 ay. Sonra normal duzende devam etti. O zaman evli olsaydim hemen hamile kalmak isterdim cunku doktor hamile olursan tekrarlamaz demişti
Insallah sende hamile kalirsin.
Insallah sende hamile kalirsin.
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Mrb benim iki yumurtaligimdada cikolata kisti var 5 bucuk ben 2 bucuk cm acik ameliyat yaomamiz gerekli dediler yumurtalarin iyi durumda gozukmuyo.ama amh 2.27 cikmis iyi normalde ama doktorlar yanlistir bu sinuc diyolar 31 yasindayim 3 yildir cocugum olmuyo zarar vericez yumurtana sonra hemen beklemeden tüp bebek yapman lazim diyolar oyle allak bullagim kilunrin depot verdi 3.75 lik niyeyse artik vurduktan bi hafta sonra leke gordum sonra hafif kanama ve 5 gundur de geciktim ates basiyo ha bire hamilemiyim diyom.sonra imkansiz dedi senin hamile kalman bunlari yasayan var mi arkadaslar bana yardimci olun acik ameliyat olan yada lucrinle hamile.kalan litfen
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Ayni seyleri banada soyluyorlar. Benimde ameliyat olmam gerekiyormus boyle tup bile tutmazmis. Cok uzuluyormMrb benim iki yumurtaligimdada cikolata kisti var 5 bucuk ben 2 bucuk cm acik ameliyat yaomamiz gerekli dediler yumurtalarin iyi durumda gozukmuyo.ama amh 2.27 cikmis iyi normalde ama doktorlar yanlistir bu sinuc diyolar 31 yasindayim 3 yildir cocugum olmuyo zarar vericez yumurtana sonra hemen beklemeden tüp bebek yapman lazim diyolar oyle allak bullagim kilunrin depot verdi 3.75 lik niyeyse artik vurduktan bi hafta sonra leke gordum sonra hafif kanama ve 5 gundur de geciktim ates basiyo ha bire hamilemiyim diyom.sonra imkansiz dedi senin hamile kalman bunlari yasayan var mi arkadaslar bana yardimci olun acik ameliyat olan yada lucrinle hamile.kalan litfen
- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
Üzülmeyin bana da demislerdi ben doğal yolla hamile kaldım. Ama ameliyat oldum 8 ve 7 cm olmak uzere iki yumurtalikta da kist vardi aldilar. Sonrasi evlendim ve hamile kaldim. Ameliyattan sonra igne vurmuslardi 3 ay adet gormedim kist yenilemesin diye. Kizlar Allah büyüktür inancinizi yitirmeyin herşey Rabbimden.. O ol der ve olur buna da doktorlar bile şaşırır.. sizde üzülmeyin nolur ameliyatinizi olun ama iyi bir doktor seçin. Doktor secimi cok önemli. Bu gibi durumlarda docent doktorlara görünün.arastirma hastanelerine gidin. Tıp o kadar cok ilerledi ki bana göre şansınız daha yüksek. Ben 10 sene oncesi ameliyat oldum o zamana gore şimdiki zaman tıp daha ilerledi.
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Hamile kaldiginda kistin var miydiÜzülmeyin bana da demislerdi ben doğal yolla hamile kaldım. Ama ameliyat oldum 8 ve 7 cm olmak uzere iki yumurtalikta da kist vardi aldilar. Sonrasi evlendim ve hamile kaldim. Ameliyattan sonra igne vurmuslardi 3 ay adet gormedim kist yenilemesin diye. Kizlar Allah büyüktür inancinizi yitirmeyin herşey Rabbimden.. O ol der ve olur buna da doktorlar bile şaşırır.. sizde üzülmeyin nolur ameliyatinizi olun ama iyi bir doktor seçin. Doktor secimi cok önemli. Bu gibi durumlarda docent doktorlara görünün.arastirma hastanelerine gidin. Tıp o kadar cok ilerledi ki bana göre şansınız daha yüksek. Ben 10 sene oncesi ameliyat oldum o zamana gore şimdiki zaman tıp daha ilerledi.
- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
Canim hamile kalmadan 2 ay oncesi yine kistim.vardi ama adet zamani kontrole gittigimde kayboldugunu soylemisti doktorum. Bu arada enfeksiyon da hamile kalmayi engelliyor. Hamilelikten 1 ay oncesi enfeksiyon vardi fitil kullandim sonraki ay hamile kalmistimHamile kaldiginda kistin var miydi
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Zor mu kist ameliyati. Ben korkudan hep kactim ama artk sanirim mecburumCanim hamile kalmadan 2 ay oncesi yine kistim.vardi ama adet zamani kontrole gittigimde kayboldugunu soylemisti doktorum. Bu arada enfeksiyon da hamile kalmayi engelliyor. Hamilelikten 1 ay oncesi enfeksiyon vardi fitil kullandim sonraki ay hamile kalmistim
- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
Hic zor değil. Zaten hic bir sey bilmiyorsun görmüyorsun sadece ameliyat odasina yatisini hatirliyorsun bir de uyandiktan sonrasini.. uyandiginda sana zaten serum takili agri kesiciler veriliyor. 1 yada 2 gu yatiyor çıkıyorsun. Hic korkma. Hatta kendin diyeceksin niye korktuysam diye. Sonucu saglik olacak emin ol.Zor mu kist ameliyati. Ben korkudan hep kactim ama artk sanirim mecburum
Malesef bende ayni durumdayim simdi licrin depot diye bi igle yapmislar 6 gundur adetim gecmis...adetin ikinci gunu hormon testleri falan yapilacak sonrada ameliyat gunubelirlenecek ben ameliyattan degil sonra hamile kalamamaktan cok korkuyom zor bi sürec ya bu kist bi bela resmenAyni seyleri banada soyluyorlar. Benimde ameliyat olmam gerekiyormus boyle tup bile tutmazmis. Cok uzuluyorm
Banada bekarken var dedilerde cok takilmadim nerden bileyim boyle olacakbenim.2.5 cm den jirden buyudü bu zaman kadar ameliyat yapmiyolardi...masallah sen dogal yolla kalmissin peki senin yumurtalik rezervin nasildi kacti?Üzülmeyin bana da demislerdi ben doğal yolla hamile kaldım. Ama ameliyat oldum 8 ve 7 cm olmak uzere iki yumurtalikta da kist vardi aldilar. Sonrasi evlendim ve hamile kaldim. Ameliyattan sonra igne vurmuslardi 3 ay adet gormedim kist yenilemesin diye. Kizlar Allah büyüktür inancinizi yitirmeyin herşey Rabbimden.. O ol der ve olur buna da doktorlar bile şaşırır.. sizde üzülmeyin nolur ameliyatinizi olun ama iyi bir doktor seçin. Doktor secimi cok önemli. Bu gibi durumlarda docent doktorlara görünün.arastirma hastanelerine gidin. Tıp o kadar cok ilerledi ki bana göre şansınız daha yüksek. Ben 10 sene oncesi ameliyat oldum o zamana gore şimdiki zaman tıp daha ilerledi.
- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
Canim ameliyat olduğumda bekardim yumurta rezervi filan bir sey demediler o dönem. Şimdi tıp daha da ilerledi korkmayin. Allah yar yardimciniz olsun. Inanmak basarmanin yarisi derler ya inanin olacağına. Rabbim sizlere de saglikli gebelik nasip etsin inşallahBanada bekarken var dedilerde cok takilmadim nerden bileyim boyle olacakbenim.2.5 cm den jirden buyudü bu zaman kadar ameliyat yapmiyolardi...masallah sen dogal yolla kalmissin peki senin yumurtalik rezervin nasildi kacti?
Amin insallahCanim ameliyat olduğumda bekardim yumurta rezervi filan bir sey demediler o dönem. Şimdi tıp daha da ilerledi korkmayin. Allah yar yardimciniz olsun. Inanmak basarmanin yarisi derler ya inanin olacağına. Rabbim sizlere de saglikli gebelik nasip etsin inşallah
Sedacım, 9 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ve çok fazla dr a gittim, sağ ve solda 2 kistim vardı, 18 eylülde laparoskopi oldum. en son ki dr um konusunda profesyonel. deneyimlerim doğrultusunda sana yazıyorum.*** AÇIK ameliyat önerilmiyor, laparoskopi olman gerekir. ancak amh değeri düşük olduğu zaman ameliyat yapmayabiliyorlar, sebebi ameliyattan sonra amh değerinin daha çok düşecek olması (en iyi dr yapsa dahi). amh düşük olunca kist varsa eğer, yumurta toplama yapıp sonra ameliyat edip arkasından tüp bebek yapılabiliyor. ANCAK SANA ÖNERİM; benim dr lardan çok cnm yandı 9 ayım boşa gitti ta ki en son Bülent hocamı tanıyana kadar. bu sebeple lütfen araştır bulunduğun yerde laparoskopide, çikolata kistinde uzman, işine ticari yaklaşmayan bir dr bul. ben de çok umutsuzdum Bülent hocayı tanıdıktan sonra ki 2 kistin üzerine bir de bende rahimde perde cıktı, diğer drlar bunu görmemişlerdi. normalde hündür hüngür ağlardım ama dr o kadar güven verince inan önemsemedim bile. herşeyin bir çözümü var bir ölüme çare yok cnm. sakın üzülme. sadece iyi bir dr bul lütfen. açık ameliyat olma.sevgiler...Mrb benim iki yumurtaligimdada cikolata kisti var 5 bucuk ben 2 bucuk cm acik ameliyat yaomamiz gerekli dediler yumurtalarin iyi durumda gozukmuyo.ama amh 2.27 cikmis iyi normalde ama doktorlar yanlistir bu sinuc diyolar 31 yasindayim 3 yildir cocugum olmuyo zarar vericez yumurtana sonra hemen beklemeden tüp bebek yapman lazim diyolar oyle allak bullagim kilunrin depot verdi 3.75 lik niyeyse artik vurduktan bi hafta sonra leke gordum sonra hafif kanama ve 5 gundur de geciktim ates basiyo ha bire hamilemiyim diyom.sonra imkansiz dedi senin hamile kalman bunlari yasayan var mi arkadaslar bana yardimci olun acik ameliyat olan yada lucrinle hamile.kalan litfen
Önerilerin icin cok tsk ediyorum...ist vanda birsürü doktora gittim hepside aynı seyi soyledi acik ameliyat olmak zorundasin diyene yapicam kime inanicam bilmiyorum cocuk cok istiyoruz 3 yil oldu evneleli 2.5 yildir cocuk iatiyoz ama olmuyo malesef biomiyorum ya cok gicik bi hastalik allahim yardimcimiz olsun ne diyimSedacım, 9 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ve çok fazla dr a gittim, sağ ve solda 2 kistim vardı, 18 eylülde laparoskopi oldum. en son ki dr um konusunda profesyonel. deneyimlerim doğrultusunda sana yazıyorum.*** AÇIK ameliyat önerilmiyor, laparoskopi olman gerekir. ancak amh değeri düşük olduğu zaman ameliyat yapmayabiliyorlar, sebebi ameliyattan sonra amh değerinin daha çok düşecek olması (en iyi dr yapsa dahi). amh düşük olunca kist varsa eğer, yumurta toplama yapıp sonra ameliyat edip arkasından tüp bebek yapılabiliyor. ANCAK SANA ÖNERİM; benim dr lardan çok cnm yandı 9 ayım boşa gitti ta ki en son Bülent hocamı tanıyana kadar. bu sebeple lütfen araştır bulunduğun yerde laparoskopide, çikolata kistinde uzman, işine ticari yaklaşmayan bir dr bul. ben de çok umutsuzdum Bülent hocayı tanıdıktan sonra ki 2 kistin üzerine bir de bende rahimde perde cıktı, diğer drlar bunu görmemişlerdi. normalde hündür hüngür ağlardım ama dr o kadar güven verince inan önemsemedim bile. herşeyin bir çözümü var bir ölüme çare yok cnm. sakın üzülme. sadece iyi bir dr bul lütfen. açık ameliyat olma.sevgiler...
cnm kistin kaç cm di, neden açık ameliyat diyorlar. tam sorunlarından bahseder misin,Önerilerin icin cok tsk ediyorum...ist vanda birsürü doktora gittim hepside aynı seyi soyledi acik ameliyat olmak zorundasin diyene yapicam kime inanicam bilmiyorum cocuk cok istiyoruz 3 yil oldu evneleli 2.5 yildir cocuk iatiyoz ama olmuyo malesef biomiyorum ya cok gicik bi hastalik allahim yardimcimiz olsun ne diyim
merhaba,Merhaba.2 ay önce 8 cm lik iki yumurtaliktaki kistlerimi aldırdım.Doktor normal yolla 1 yıl içinde gebelik olabilir dedi.Bu şekilde hamile olan var mı.Ayrica ameliyat sonrası adet döngüsü kısalan var mı
ben de 18 eylülde ameliyat oldum, dr um bana da 1 yıl süre verdi gebelik için. var mı sende gebelik?
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
kaç cm di kistlerin. zor mu ameliyatmerhaba,
ben de 18 eylülde ameliyat oldum, dr um bana da 1 yıl süre verdi gebelik için. var mı sende gebelik?
sağ kist 7 cm, sol kist 4 cm. genel anestezi ile laparoskopi oldum. ayrıca rahimde perde vardı, histereskopi de oldum. ameliyatta göbek deliğinden karbondioksit verdikleri için, ameliyat sonrası , göğüs kafesi, sırt,omuz ve boynumda şiddetli ağrı oldu. dr um derin nefes alıp verirsem ağrımın zamanla azalacağını söylemişti. benim tek sıkıntım bu oldu. dikiş yerleri ve karın,kasık ağrısı da oldu ama çok şiddetli değildi, dayanılacak kadardı yani benim için. ameliyat öncesinde regl dönemim kistlerden dolayı çok ağrılı olduğu için, bu ağrılar devede pire kaldı bende :) inan korkulacak birşey yok. şu an gayet iyiyim çok şükür. bir de 3 delik açıldı sadece, şu an neredeyse iyileştiler. senin durumun nedir?kaç cm di kistlerin. zor mu ameliyat