• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti Ameliyatı Sonrası Gebelik

ZehraBjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
159
47
28
34
Arkadaşlar Merhaba
Temmuz ayinda cikolata kisti acik ameliyat oldum .5 cm kist alindi.Doktorum 4 ay icinde hamile kalmazsan tüp bebek tedavisine gececegimizi soyledi.Tüplerim acik yumurtaligim iyi ve herhangi bir gebeligi etkileyecek bir durumum olmadigina soyledi.Sorum su benim gibi olup ta hamile kalabilen varmi acaba?Ayrintili bilgi verebilirmisiniZ🥺

Bnde yumurtalık kisti ameliyatı oldum doktor 6 ay çocuk yapmayacaksın dedi 6 aydan sonra dedi. Bnm ablam ebe hemşire o da 6 ay diyor. Rahmin kendini toparlaması lazım dikişlerin geçmesi lazım dedi

Bnde yumurtalık kisti ameliyatı oldum doktor 6 ay çocuk yapmayacaksın dedi 6 aydan sonra dedi. Bnm ablam ebe hemşire o da 6 ay diyor. Rahmin kendini toparlaması lazım dikişlerin geçmesi lazım dedi
Bende sol overde yumurtalık kistiydi kitle olmuştu sağda çikolata kistiydi doktorlar her ikisine çikolata kisti demişti doktor ameliyatta şok oldu patoloji sonucum temiz çıktı açık ameliyat ama estetik yaptılar bilgi için Teşekkürler 🙏kafam karışık bu durumdan🤔

Bende sol overde yumurtalık kistiydi kitle olmuştu sağda çikolata kistiydi doktorlar her ikisine çikolata kisti demişti doktor ameliyatta şok oldu patoloji sonucum temiz çıktı açık ameliyat ama estetik yaptılar bilgi için Teşekkürler 🙏kafam karışık bu durumdan🤔
Evt bnmde estetik yaptım dedi doktor dikiş fln alınmayacakmış. MR çekmediler mi bnm orada netleşti

Ben çikolata kisti için ameliyat oldum, fakat kist yumurtalıklarıma yapıştığı için sadece içini boşaltmışlar almamışlar. 1 yıla yaklaşıyor henüz hamilelik yok. 2 tane de başarısız aşılamam var :( Allah isteyen herkese nasip etsin.

Arkadaslar C life internet arastirin bende bugun siparis verdim cikolata kistini kucultup hamilelegi kolaylastiriyormus.bitkisel urun denemekten bisey kaybetmeyiz:KK15:

ben clife bir kutu kullandım birşey değişmedi devamını getirmedim. 3 ay kullanımda belki de etkili olurdu. Belki yine alır denerim.

Arkadaşlar Merhaba
Temmuz ayinda cikolata kisti acik ameliyat oldum .5 cm kist alindi.Doktorum 4 ay icinde hamile kalmazsan tüp bebek tedavisine gececegimizi soyledi.Tüplerim acik yumurtaligim iyi ve herhangi bir gebeligi etkileyecek bir durumum olmadigina soyledi.Sorum su benim gibi olup ta hamile kalabilen varmi acaba?Ayrintili bilgi verebilirmisiniZ🥺
Merhaba
öncelikle Allah şifa versin. Bende 7 yıl önce açık ameliyat oldum tekrarladı 2 yıl öncede tekrarladı ikisindede bekardım. ama son ameliyatımdan sonra 9 ay geçici menopoz tedavi oldum zoladex iğne ve visanne hapla 7 ay sonra evlendim haziran 2019 temmuz 2019 hamile olduğumu öğrendim şuan 5 aylık hamiliyim. Allahım isteyen herkese versin

Merhaba
öncelikle Allah şifa versin. Bende 7 yıl önce açık ameliyat oldum tekrarladı 2 yıl öncede tekrarladı ikisindede bekardım. ama son ameliyatımdan sonra 9 ay geçici menopoz tedavi oldum zoladex iğne ve visanne hapla 7 ay sonra evlendim haziran 2019 temmuz 2019 hamile olduğumu öğrendim şuan 5 aylık hamiliyim. Allahım isteyen herkese versin
Tesekkur ederim Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏

Ben de gectigimiz nisan ayinda cikolata kisti laparoskopi ameliyati oldum 6 ay sonra tekrarladi we hemen tup bebege basladik sonuc olarak hamileyim🙏🤗

Back