Selam kızlar. 6 ay önce reglımın ilk günü şiddetli ağrı ile (bu ağrıyı anlatmak istiyorum. Bir anda bıçak saplaması anüse doğru bir baskı ve sanki rahim düşüyor gibi) dedim ben hamilemiydim cocuk mu düşürüyorum. çığlıklar Titremeye başladım soğuk soğuk terliyorum dik duramıyorum hemen taksi çağırdık ben üstüme bir şey alamadan acile gittik. Dediler gaz sıkışmasıdır ağrı kesici iğne serum bir şekilde geçti. 2. Ay reglimda da aynısı oldu.Gaz dediler. 6 ayda bir kontrollere giden birisiydim daha yeni kadın doğuma gitmiştim ama 2 reglda da sancı olunca tekrar gittim. Dediler ki merhaba 5cm cikolata kistiniz var sağ overda.Hiç bilmiyorum böyle bir şey tamam dedim ne yapayım glutensiz mi besleneyjm gaz mı yapıyor bu dedi ağrı kesici ya da dogum kontrol hapı.4 yıllık evliyiz cocuk olsun ya dogum kontrol kullanmayalım dedim.Neyse ağrı kesici icicem regl dönemi hergün geçer diye düşünürken 3.4.5.6.ay her reglimda hastanede yattım.crp 130lara çıktı. Artık her ay hem ağrı geliyor hastaneye koşuyorum hem crp yükseliyor antibiyotik veriyorlar hemde artık ilaçlara alerji gösteriyorum. Geçen ay ağrı kesiciler yüzünden alerji oldum 6 saat geciremediler adrenalin vurdular adrenaline direnç gösterdim. Nabzım 25 e kadar düştü kardiyoloji geldi makineye bağladılar hersey düzelene kadar çıkarmadılar 9 gün yattım. Bu ayda yine yattım yine alerji gösterdim. Bana tüp bebek dediler çünkü amh değerim 0.2 olmuş. Dedim tamam başlayalım. Pazartesi kurul toplantisi olacakmış. Korkuyorum kızlar. Hem ağrıdan hem alerjiden hem amh yüzünden cocuk olmamasından hem tuvalete gitmeye yürümeye banyoya girmeye tek başıma ağrıya yakalanmaya çok korkuyorum. Bana ne önerirsiniz. Crp mi nasil düşünebilirim antibiyotik alsam bile yükseliyor. Her regl donemi benzer şeyler olan var mı. Ya da tüp bebek tedavisinde ağrım daha mı çok artacak bilgisi olan var mı. Ben ne yapayım. Yoga deniyorum stresle baş nasıl edebilirim bir yöntem arıyorum. Her türlü deneyim bilgi oneri rahatlatıcı bi söze ihtiyacım var.cok uzun oldu okuduysaniz Teşekkür ederim.