- 27 Kasım 2014
- 129
- 70
- 53
- 34
- Konu Sahibi isim_misim_yok
-
Seni heycanlandrmk istemem ama ovulasyon testlerini bazi arkdslar eerkn gebelik testi olarakta kullanip hamile olduklarjni anliolar. Ins hamilesindr :)Kızlar bu arada kafam çok karışık şimdi benim çikolata kistim var ve bunun yanında çatlama sorunum olduğu sölendi.Şimdi bu evde ovulasyon testleri var ya idrarla yapılan ben onları yapıorum bazen evde.14,16,17. günlerde poızitif veriodu genelde.(Gerçi o günlerdede hamile kalamadım o ayrıda)Bugün 25. günüm ve yumurta akı gibi akıntı geldi ovulasyon testi yaptım pozitif sonuç verdi adetin 25 günü bu neyin nesi anlamış değilim Ben 25. günde mi yumurtladım yardımcı olabilecek olan var mı?
Buarada cnm dedigim sey eger sen 14 15-16 17. Gunlerde yapip ozmn pozitif aldiysan we 25. Gun de yine pozitif aldiysan durumunda gecerli cnmKızlar bu arada kafam çok karışık şimdi benim çikolata kistim var ve bunun yanında çatlama sorunum olduğu sölendi.Şimdi bu evde ovulasyon testleri var ya idrarla yapılan ben onları yapıorum bazen evde.14,16,17. günlerde poızitif veriodu genelde.(Gerçi o günlerdede hamile kalamadım o ayrıda)Bugün 25. günüm ve yumurta akı gibi akıntı geldi ovulasyon testi yaptım pozitif sonuç verdi adetin 25 günü bu neyin nesi anlamış değilim Ben 25. günde mi yumurtladım yardımcı olabilecek olan var mı?
O günlerde yapmadım cnm testi bi anda 25. gün akıntı gelince tuhaf geldide yaptm ovulasyon testini yani hamile değilimdir keşke olsam keşkeeeee.Ama ilk defa böle oluyo 25. gün ovulasyon için çok geç benim için kafam allak bullak adet olunca ilaca başlayacakmışım sonrada çatlatma iğnesi olcakmışım bakalım ne olacak.Buarada cnm dedigim sey eger sen 14 15-16 17. Gunlerde yapip ozmn pozitif aldiysan we 25. Gun de yine pozitif aldiysan durumunda gecerli cnm
İlaca başla da hayırlı haberler ver bize inşallah.O günlerde yapmadım cnm testi bi anda 25. gün akıntı gelince tuhaf geldide yaptm ovulasyon testini yani hamile değilimdir keşke olsam keşkeeeee.Ama ilk defa böle oluyo 25. gün ovulasyon için çok geç benim için kafam allak bullak adet olunca ilaca başlayacakmışım sonrada çatlatma iğnesi olcakmışım bakalım ne olacak.
2 kere yaptırdık cnm devlettede yapılır biz özelde yaptırdık.Bu arada sendede kist vardı değil miisim_misim_yok,
Canım siz sperm testi yaptırdınız mı?devlet hastaneleri yapıyor mu?bilgin var mı?
Canım ilaca başlamadım henüz adetin 5 .günü gel ilaca başlayacaz dedi adet olunca 5. günü gidecem işte ilaca başlayınca ne zaman çağırırı bilmiorum gidince yazarm buraya senin kaç cm diEwet canım seninle aynı durumdayım.rahim filmi ve sperm testini de tamamlayıp bende çatlatma tedavisine başlamak istiyorum inşaallah.rahim filminden sonra gebelik ihtimali artıyormuş ama yinede filmden sonra beklemek istemiyorum.ilaca başlayınca kaçıncı gün gel dedi dr yumurta takibine?
Ben hemen çocuk istiorum bi dr visanneyle küçülmez dedi küçülse bile gebelik sağlanamayabilir bi profösöre yönlendirdi beni vakit kaybetme dedi.Oyüzden ilaçla küçültmeyi denemeyip çatlatma iğnesi deneyecm olmazsa profösöre gidecem artık o ne derse onu yaparım galiba cnmBen 10 cm lik kistimi aldirdim. Benimkini bile kucultmeyi denediler. Cok buyuk oldugundan kuculmedi. Seninki cok buyuk degil. Bir arkadasinda 4-5 cmlik kisti vardi benimkiyle ayni anda ogrendik. Onunki ilaca kuculdu. Bence dene derim ama hemen cocuk istiyorsan orasini bilemem, Ben bekarim,sadece kistten nasil kurtulurum o konuyu dusunmustum
Allah sifa versin canim. Ben 4. evresindeyim bu hastaligin, bununla yasamak cok zor. Ben 4 senedir menapozdayim, ilaclarla. Bekar olduguum icin evlenene kadar menapoza sokucaz dedi doktor. 3 senedir evlenmek istiyorum karsima dogru duzgun biri cikmiyor, nisanlandim istenmedim, Sen evlisin en azindan hemen cocugun olurda iyilesirsin insallah, bazilarina dogum yapmak iyi geliyormus, Ameliyati oldugumda doktor iki tedavi yontemi var biri cocuk yapmak digeri menapoz dedi bana.Ben hemen çocuk istiorum bi dr visanneyle küçülmez dedi küçülse bile gebelik sağlanamayabilir bi profösöre yönlendirdi beni vakit kaybetme dedi.Oyüzden ilaçla küçültmeyi denemeyip çatlatma iğnesi deneyecm olmazsa profösöre gidecem artık o ne derse onu yaparım galiba cnm
4 Sene çok uzun cnm ya ameliyat olduktan sonra tekrar çıkmasın die mi ilaç kullanıyosun.Ayrıca nasıl öğrendin bekarken ben hiç şikayetim yokkken öğrendim.Allah sifa versin canim. Ben 4. evresindeyim bu hastaligin, bununla yasamak cok zor. Ben 4 senedir menapozdayim, ilaclarla. Bekar olduguum icin evlenene kadar menapoza sokucaz dedi doktor. 3 senedir evlenmek istiyorum karsima dogru duzgun biri cikmiyor, nisanlandim istenmedim, Sen evlisin en azindan hemen cocugun olurda iyilesirsin insallah, bazilarina dogum yapmak iyi geliyormus, Ameliyati oldugumda doktor iki tedavi yontemi var biri cocuk yapmak digeri menapoz dedi bana.
Benimde adetlerim her ay oluyordu, normal diger bayanlar gibi ilk gun agri cekerdim okadar. Ama bir gun bir hafta sonu yataktan kalkamadim, oluyorum zannettim, iki gun kivrandim. ayaklarimi karnima cekip oyle durdum, midendendir gaz sancisidir dediler. kendime gelince doktora gittim ultrason cektiler. 11 cmlik kist. azcik kuculdu uc ayda yarim cm. Ameliyat oldum patlar dedi dktor, kuculmuyor. Ogunden beride menapozdayim bu yasimda4 Sene çok uzun cnm ya ameliyat olduktan sonra tekrar çıkmasın die mi ilaç kullanıyosun.Ayrıca nasıl öğrendin bekarken ben hiç şikayetim yokkken öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?