- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
- Konu Sahibi isim_misim_yok
-
Canım sağol bilgi verdiğin için iki dr a daha gittim biri bursada bi profösöre git die yönlendirdi.Tüp bebek gerekebilir dedi.Başka bi taneside adetin 5. günü gel yumurtalığı uayarıcı ilaç verip çatlatma yapalım dedi.Bu tür yumurtlamayı artırıcı ilaçların bi zararı var mı acaba?Bunu bir yada iki kez deneyip profösöre gideyim diorum olmazsa .Kafam çok karışık.merhaba arkadaşım benim de iki adet çikolata kistim vardı. Sol tarafta. gitmediğim dr kalmamıştı her biri farklı birşey söylüyordu kafam karma karışık olmuştu ve karar vermiştim en basit tedaviyi önerenden başlamaya doğum kontrol hapından tut ta soğan suyuna kadar kullandım. kisilerim küçülmedi daha da büyüdü iki buçuk yılın sonunda ameliyat olmaya karar verdim en garanti olanı açık olduğu için açık ameliyat oldum üzerinden dört yıl geçti çok şükür tekrarlamadı ama sana tavsiyem ilk önce ilacı bir dene altı ay içinde küçülme olmazsa hiç bekleme yakışıklık artıyormuş çünkü durdukça çok konuştum kusura bakma allah yardımcın olsun. Soru sormak istersen sorabilirsin anlatırım.
Canım diger başlıktada seninle yazışmıştık değil mi?Ben çocuk istiyorum o yüzden visanne kullanmayacam.İlaç ve çatlatma iğnesine karar verdim.Olmazsa profösöre gidecem.Bana tüp bebek olabilir dedi bi dr.Merak ettiğim çikolata kisti olup ilaç ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı yoksa kist yüzünden bu tedaviler bi işe yaramaz mıCanım senin le aynı durumdayım.benim de 5 cm lik bi kistim var ve visanne kullanıyorum bir haftadır.bu ilacı çok araştırdım.çok fazla bişey bekleme bu boyuttaki kistler için.bi arkadaş bi buçuk senedir kullanıyor 2 cm e yakın küçülme olmuş ama o dozunu olması gerekenden fazla kullanıyordu.he çocuk düşünmezsen senelerde önemlindeğil yeterki kist küçülsün dersen kullan.çünkü bazı dr ların mantığı bu..ben de bu ilacı bir iki ay kullanıp bırakıcam.sonra eşime sperm testi kendime de hsg çektircem.ve ardından bismillah diyip klomene başlayacağım.gerisi allah kerim.ameliyat olayını da en son ihtimal düşün bence canım. Çünkü o da yumurta rezervini düşürüyormuş dr um istemedi.
canım benim yaa ne güzel şeyler yazmışsın.Ben çok kafama takıyorum ya.Ağlıyorum sürekli.Birde bi kaç ay önce temiz demişlerdi bi anda 5 cm çikolata kisti die duyunca dünyam başıma yıkıldı.Hangi ara olduda bu kadar büyüdü die.Hele birde tüp bebek falan diyen olunca beklemediğim bi anda çok umutsuzluğa kapıldım.Ewet canım konuşmuştuk.hayır çikolata kisti olan bi çok bayan bu şekilde hamile kalmış lütfen böyle umutsuz olma. İnşallah bebişlerimiz olacak inan bana.hemde bu tedaviden sonra ikiz üçüz annesi olanlar bile var.sayılarıda azımsanacak gibi değil.bismillah diyip başlayalım bir an önce yeter ki
inşallah canım Allahın izniyle.Hayır inşalla en kısa zamanda anne olacağız.moralini yüksek tut.rabbimizin ol demesi yetmez mi? En azından sebebini biliyoruz çok şükür ki çözüm yollarımız da var.herkesin imtahanı farklı.bizimkide bu. Sabrımızı göstermeliyiz.bebeğinin olduğunu düşün bundan bir yıl sonra.demezmisin bugünlerin için boşuna kendimi yıpratmışım die.önce sen inan.kimse inanmasa da sen inan bebeğine..Bi gün gelecek meleklerimiz
Canım sağol bilgi verdiğin iç
in iki dr a daha gittim biri bursada bi profösöre git die yönlendirdi.Tüp bebek gerekebilir dedi.Başka bi taneside adetin 5. günü gel yumurtalığı uayarıcı ilaç verip çatlatma yapalım dedi.Bu tür yumurtlamayı artırıcı ilaçların bi zararı var mı acaba?Bunu bir yada iki kez deneyip profösöre gideyim diorum olmazsa .Kafam çok karışık.
Canım rahimde bazen tutunmayı engelleyen bişey olabiliyormuş acaba histeroskopimi yaptırsan ıkıncıyı denemeden önce. Bende tedaviye başladım klomenle yarın ilk hapımı yutucam:) umut dünyasi işte bakalım bide bunu deneyelim olmazsa birkaç aya tüp bebek yolları...Selamuj aleykum canlar 3.5 ve 1.5 cmlik kistlerimle anne olmaya calistim bir yil olmadi o bi yilida zatn stresle burnumdan getrdim oldu mu olmadimi diye. Bi prof gittim ameliyt dedi obur dr ck kucuk sakin olma rezerwe ck zarar werio dedi. Ameliyt Olmadim annede olamadim.tup bebege basladik. Ilk tup bebek denememizin sonucunu aldik gecen persembe negatf elbette yilkilDik esimle ck zor Rabbim ins ikinciye tutunmasini nasip eder. Tup bebekte ilk tedawide genelde tutuyo kixlar ck arastrdim bn. Bnm tutmadi nasip iste. Ins ikinci denemem son olur kawusurum yawruma. Yas genc iken bnce ck oyalanmayin isin ozeti. Cnku bu uyuz kistlerimiz rezerwimizede zarar weriomusAllahim hepimizi meleklerimize kawustrsun
1 yıl boyunca kistlerle hamile kalmaya çalıştım olmadı demişsin cnm.1 yıl hangi tedaviler yapıldıda olmadı.Selamuj aleykum canlar 3.5 ve 1.5 cmlik kistlerimle anne olmaya calistim bir yil olmadi o bi yilida zatn stresle burnumdan getrdim oldu mu olmadimi diye. Bi prof gittim ameliyt dedi obur dr ck kucuk sakin olma rezerwe ck zarar werio dedi. Ameliyt Olmadim annede olamadim.tup bebege basladik. Ilk tup bebek denememizin sonucunu aldik gecen persembe negatf elbette yilkilDik esimle ck zor Rabbim ins ikinciye tutunmasini nasip eder. Tup bebekte ilk tedawide genelde tutuyo kixlar ck arastrdim bn. Bnm tutmadi nasip iste. Ins ikinci denemem son olur kawusurum yawruma. Yas genc iken bnce ck oyalanmayin isin ozeti. Cnku bu uyuz kistlerimiz rezerwimizede zarar weriomusAllahim hepimizi meleklerimize kawustrsun
Evet ya kimseden ses yok...Ne olur bu kistle hamile kalan varsa yazsın buraya umut olsun bize ne olurrrrr.
Hic bi tedawi uygulanmadi cnm1 yıl boyunca kistlerle hamile kalmaya çalıştım olmadı demişsin cnm.1 yıl hangi tedaviler yapıldıda olmadı.
Yumurtlama ilacı ve çatlatma iğnesi denemeyi neden düşünmedin ki cnm?Hic bi tedawi uygulanmadi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?