- Konu Sahibi vegateryan
kızlar bi kere saçlarmzı açtırdıktan sonra ikinci kez açtırmak için ne kadar beklemek gerekir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off tam benlik bu başlık saçlarımı iki ay kadar önce kızıla boyatmıştım ondan önceki rengi de tarçın bakır tonarıydı
kızıl malum hemencecik akıyor aktıkca rengı acıldı tekrar sogan kabuguna benze bişey oldu tabi kızıl işleminden önce oriall de uygulanmştı
dipler çıkınca kızıl da bakımı zor oldugundan kendi rengim olan kahve tonlarına dönmek ıstedım
acık tonlar kapamaz diye çikolata kahveyi uygun gördük kuaförmle
gel gelelim çok koyu oldu nerdeyse bitter çikolata gibi siyaha dönük bir kahve
beyaz tenliyim çok aşırı koyu kaldı tenime göre geçiş çok sert üstelk oldgumdan büyük gösterdi bana göre
açıkcası içime sinmedi hiç koyu tonlarına da alışık değilim kendi orjınal rengım acıga yakın orta kumraldı bu çok ağır geldi bana
akar diyorlar bir aya açılır falan filan
ama ben böyle kalmak istemiyorm ya napmam lazım nasıl kurtulabılırım orialle de actıramam yakın zamanda o işlem de yapıldıgından
ne kadar sürer dogal yoldan kurtulmam acaba var mı bir önerisi olan?
cnm birden actırmasan olmazmı..zamanla her boyada1 2 ton acıgını boyasan belki istediğin kahve tonunu bulabilirsin..birden actırmaktan cok daha saglıklı bence..hem sacıda alıştırıyosun bi anlamda..çünkü sacın zaten cok işlem görmüş..belki actırarak hemen istediğin tonu tutturabilirsin ama saçların çalı süpergesi görünümlü olur..cok zarar görür benceCADIARZU
arkadaslar mrb ben saclarımı daha önceden siyaha boyadm 1 1.5 aydır da siyh boyayı kestim bgn kolestonun acık kumral rengini alıp boyadım fakat söyle bir durum var dipleri turuncuya dönük oldu ama geri kalanı siyah sizce napabilirim kuaförede gitmek istemiyorum ama saclarımı acık kumral yabmak istiyorum cok acill yardım ederseniz sevinirimböyle gezmek hiç de hoş deil
cnm boya boyayı açmaz dıyolar ama benım saçım koyu kahve nerdeyse sıyahken açık kahveye donmuştu boyayla. böyle böyle yavaş yavaş kendın evde açabılırsın. bırde beyaz sabun kullan dıyorlar koyu rengı akıtmak için. benım önerım şu mesela 8 tonları sana çok açık gelebılır ama açık çıkmıyor bu yuzden açmadı denıyor. sen 8 yada daha açık tonlar al 9 a doğru mesela her ay aldığın boyanın daha açık tonunu al açıldığını göreceksın
kaydirigubbakcemile2
ve ben loreal onermıyorum o açmıyor palette onerıyorum kolestonda çok koyu çıkarıyor. :enbuyukkk:
mrb benm saçlarım çikolata kahvesi ve rengini açmak istiyorum..tam sarı değil de sarıya dönük bi renk istiyorum..kuaförde boyatmayı düşünmüyorum çünkü boyaları hem cok cabuk akıyo hemde daha önce istediğim gibi yapmadıkları için güvenemiyorum..boya boyayı acmazmış ama acaba ne derece rengi açılır ve saçım yıpranırmı sizce:çok üzgünüm: