Ben elegance kahverengi kullandım fena değildi. Resim ekleyebilirsem eklerim.Çok rahat değiller ama gözünde ağırlık varmış hissine kapılıyorsurn
Eki Görüntüle 117655
bunlar benim elegance kahvelerim elegance kullanışı rahat bir marka bence 2 yıldır kullanıyorum.
Eki Görüntüle 117655
bunlar benim elegance kahvelerim elegance kullanışı rahat bir marka bence 2 yıldır kullanıyorum.
ne kadar güzel durmuş..kendi göz rengin açık kahve mi canım? ben de merak ettim elegance lenslerin hangi serisi? yıllık, aylık?
Güneş, ne iyi oldu böyle bir konu açmanız, ben de merak ediyordum kahverengi lens, araştırdığımda da hep bu uzakdoğuluların gözlerini büyütmek için kullandığı circle lenslerdeki kahveler çıkıyordu, adamakıllı bir şey bulamamıştım..
teşekkür ederim inşallah bu konu yeteri kadar ilgi görür...evet o lensler çok garip gözüküyorlar uzaylı gözü gibibugüne kadar (10 senedir) denemediğim renk kalmadı ve en güzel rengin bana en yakışan rengin kendi rengim olduğu kanısına vardım..nc ocreleri böyle durur diye bekledim ancak alakasız sonuç çıktı..ocreyi hep altın rengi yansımalı açık kahve olarak düşünüyordum...ama beklediğim tonu vermedi...freshlookta da istediğim tonda kahverengi var ancak freshlook istemiyorum...hem dokusunu beğenmiyorum hem de aylık olmasını...
Eki Görüntüle 117655
markası farketmez...bana şöyle güzel bi çikolata kahvesi tonunda..veya gözde duruşu öyle olan bir lens biliyorsanız tavsiye edermisiniz ?
amacım göz rengimi açmak değil ancak kendi gözümden de koyu olmasın...gözümün kahvesini vurgulamak istiyorum..
kahverengi lens varmı bildiğiniz ? ben bi freshlookta gördüm ama ?
benim elganans kahverengi lenslerim böyle duruyordu.^aylık olanından kullandım.çok rahat değil.batma yapmıyor ama lens oldugunu hissediyorsun.
güneş ocre senin beklentilerini karsılamamıs herhalde :)
charm ocre yeni seri bence tam istedign renk.Eski seri ve nc alman seni tatmin etmmeiş bence
kahve gözde kalın hare ve büyk göz çok muhteşem oluyor :)
üzüldüm şimdi güneş , niye beğenmedin nc ocre almıştın bi heves... bence yakışmıştı resmi de aradım ama bulamadım konuyu mu sildin? şimdi ben de charme ocre sipariş ettim,5 martta, acaba yeni seri mi eski seri mi gelecek benimki, farklı bişey mi oluyo yeni-eski ne fark var bilen varsa söylesin lütfen off !!!
Güneş süpersin ya ne diyim sana:)) anladımki bizim arayışımız aynı.. ben de göz rengim biraz açılsın ya da dediğin gibi kendi göz rengimi belirgenştirsin istiyorum.. açıkcası hareliler gözü oldugundan büyük gösteriyo, hoşuma gidiyo benim.. kahverengi hareli bi lens almak ki sevdacanın eleganceları çok hoşuma gitti.. focus soft colors evergreende var kafamın bi köşesindee.. elegance kahve alsak mı ki? cok heveslendim bak :))
benim elganans kahverengi lenslerim böyle duruyordu.^aylık olanından kullandım.çok rahat değil.batma yapmıyor ama lens oldugunu hissediyorsun.