Kontakt Lens Çikolata Kahverengisi Lens arıyorum tavsiyesi olan ?

bnce cok güzel durmus, evergreende ck güzeldi:)
şimdi baktım ama aylık olanını göremedim.. ben kullanırken de ztn 3 aylık ve 6 aylık olanı vardı.. aylık olanı ne kdr ki??

bir sitede 3 aylık olanında 45 tl demiş..ama indirimli haliymiş sanırım..
yıllık olanının da tanesi 44.90 mış..yuvarlak hesap tanesi 45 desen çifti 90 ediyor..bir yıllık lens için ucuz ama kalitesi nasıl acaba ? bu ucuzluk yerli üretim olduğundan mı acaba ?
ben bu kahverengi lense taktım kafayı..er veya geç alıcam bi ara...

resim için teşekkür ederim canım çok doğal görünüyorlar..kendi gözün de kahverengi öyle değil mi ?
peki birşey sormak istiyorum..kendi kahverengi gözün ile kahverengi lens arasında görünüş olarak fark yaratıyor mu ? mutlaka ki yaratıyordur..rengi çok değişmese bile en azından dışında hareler var gördüğüm kadarıyla...
peki sence doğal kahverengi göz mü daha hoş gözüküyor..yoksa üzerine kahve lens takılmış kahve göz mü ? yani ayrı bir güzellik katıp vurguluyor mu yoksa doğal gözü çirkinleştiriyor mu ?

bence gözü irileştiriyor.lensin çapı gözümün renkli kısmından daha büyük.circle lenslerde oldugu gibi uzaylıya benzemiyorsunLnes oldugunu anlamıyorlar.ama yandan portlüyor.ben ilk başlarda beğeniyordum kendimi ama sonradan gözümde düğme varmış gibi göründüğü hissine kapıldım.sana bikaç resim daha koyuyorum fikrin olur.doğal göz rengimide ekliyorum son resimdeki doğal göz rengim..

Eklentiler

• $elegancekahveflaslı.jpg
    $elegancekahveflaslı.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 311
  • $elegancekahve.jpg
    $elegancekahve.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 335
  • $mmm.jpg
    $mmm.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 611
  • $IMG_6493.jpg
    $IMG_6493.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 283
  • $IMG_7548.jpg
    $IMG_7548.jpg
    175,5 KB · Görüntüleme: 316
bir sitede 3 aylık olanında 45 tl demiş..ama indirimli haliymiş sanırım..
yıllık olanının da tanesi 44.90 mış..yuvarlak hesap tanesi 45 desen çifti 90 ediyor..bir yıllık lens için ucuz ama kalitesi nasıl acaba ? bu ucuzluk yerli üretim olduğundan mı acaba ?
ben bu kahverengi lense taktım kafayı..er veya geç alıcam bi ara...

ben 3 aylık numaralı 40 tlye almıştım.kalitesine gelince birtanesi hemen yırtıldı.ve ben tırnak uzatmam.sonra ikinci paketimi aldım.kullandım.içimde kalmadı.hevesimi aldım.şimdi şeffaf kullanıyorum.şeffafın rahatlığı hiç birinde yok.:KK64:

ben 3 aylık numaralı 40 tlye almıştım.kalitesine gelince birtanesi hemen yırtıldı.ve ben tırnak uzatmam.sonra ikinci paketimi aldım.kullandım.içimde kalmadı.hevesimi aldım.şimdi şeffaf kullanıyorum.şeffafın rahatlığı hiç birinde yok.:KK64:

açıklamaların için teşekkür ederim canım..aslında sana çok da yakışmış..kendi göz rengin de çok güzel...lensler senin gözünü tam kahveye çevirememiş..sanırım çok opak bir lens değil...sanırım göz renginden kaynaklı..soloticanın charm ocresine benzemiş renk sonucu :KK31:
demek hemen yırtılıyor öyle mi..hay Allah :KK50:

çok soru sordum biliyorum ama merak ettim :KK17: lensin kapta duruşu tam olarak kahverengi gibimiydi yoksa bal rengimsi grimsi daha açık bir renkmiydi ? :)

çok soru sordum biliyorum ama merak ettim :KK17: lensin kapta duruşu tam olarak kahverengi gibimiydi yoksa bal rengimsi grimsi daha açık bir renkmiydi ? :)

olsun canım ne demek.leopar deseni gibi rengi balrenginden biraz daha koyuydu.üzerindeminik minik siyahımsı benekler vardı.resim ekliyorum.aynen resimdeki gibiydi.resim flaşşı makro yakın çekim

Eklentiler

• $IMG_4028.jpg
    $IMG_4028.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 283
Güneşcim aradığın lensler bu tarzmı
$JB101%20Geo%20Circle%20Lens%20before_after.jpg
$p-geo-angel-brown1.jpg
ben bu lenslere ölesine denk gelmiştim bunlar circle lensler göz renginle kaynaşıyorlar göz rengin içten dışa açılıp dışında bir hare varmış gibi oluyor hemen bulabildiklerim bunlardı netten okadar çok çeşidi varki anlatamam bunlar hare lensi diye satılıyorlar göz rengini değiştirmektense hare verip gözle geçiş sağlıyor yüzlerce çeşidi var

sevdacan bence cok yakışmışlarr:)) yakın planda resimler koyman da cok iyi oldu.. almayı düşünüyorum ben de bi deneyelim bakalım :KK66:

sevdacan bence cok yakışmışlarr:)) yakın planda resimler koyman da cok iyi oldu.. almayı düşünüyorum ben de bi deneyelim bakalım :KK66:

rollancığım ben bunların yıllık olanını almayı düşünüyorum..aylıklar hemen yırtılıyormuş...
sen aylık mı alıcaksın yıllık mı ?

rollancığım ben bunların yıllık olanını almayı düşünüyorum..aylıklar hemen yırtılıyormuş...
sen aylık mı alıcaksın yıllık mı ?
aylık almayı düşünüorum cnm bi deneyelim sonra yıllık alabilirim:)
aylık ve yıllık arasında ton farkı yoktur umarım ben grisini kullanmıstım 3 aylık olanla 6 aylık arasında baya fark vardı biri yeşile daha yakındı..
bu arada evet ocreye bnzio gerçekten de
ben sonra da focus evergreen almayı düşünüorum cnm ona da bi bak istersen begenebilirsn youtubeda da video vardı bi bak derim :KK66:

aylık ve yıllık arasında ton farkı yoktur umarım ben grisini kullanmıstım 3 aylık olanla 6 aylık arasında baya fark vardı biri yeşile daha yakındı..
ben sonra da focus evergreen almayı düşünüorum cnm ona da bi bak istersen begenebilirsn youtubeda da video vardı bi bak derim :KK66:

hmm anladım canım..inşallah dediğin gibi ton farkı yoktur..yıllık lensler bana daha ekonomik geliyor sık kullandığım için..bir de yıllıklar genelde yırtılma konusunda daha dayanıklılar..yıllık olanın fiyatı aylık olanın sadece 2 katı..yani 2 tane aylık lens fiyatına yıllık lens...inşallah hüsrana uğratmaz :KK3:

focus aylık lensti dimi canım..bir de yoğunlaştırıcıydı yalnış hatırlamıyorsam ?
canım bu focusların ortasında pupil boşluğu yoktu sanırım..renkli kısım gözün tümünü kaplıyordu yanlış hatırlamıyorsam..
eğer öyleyse etrafı mavi yada yeşil mi görücez ?

bi de şu freshlookun yoğunlaştırıcı karayip denizi rengi de var aklımın bir ucunda..sea green koyuymuş ve dibine girmeden anlaşılmıyormuş rengi :KK6:

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım pişman olmassın sanırım.içinde kalmasın.ben focus evergreende aldım.onunda resimlerini koyucam.

ben focuz evergreen aldım onunda resimlerini koyucam.şu anda kendi evimde kalmıyorum bu yüzden koyamıyorum evdeler.

hmm anladım canım..inşallah dediğin gibi ton farkı yoktur..yıllık lensler bana daha ekonomik geliyor sık kullandığım için..bir de yıllıklar genelde yırtılma konusunda daha dayanıklılar..yıllık olanın fiyatı aylık olanın sadece 2 katı..yani 2 tane aylık lens fiyatına yıllık lens...inşallah hüsrana uğratmaz :KK3:

focus aylık lensti dimi canım..bir de yoğunlaştırıcıydı yalnış hatırlamıyorsam ?
canım bu focusların ortasında pupil boşluğu yoktu sanırım..renkli kısım gözün tümünü kaplıyordu yanlış hatırlamıyorsam..

bi de şu freshlookun yoğunlaştırıcı karayip denizi rengi de var aklımın bir ucunda..sea green koyuymuş ve dibine girmeden anlaşılmıyormuş rengi :KK6:
bende var etrafı mavi veya yeşil görmüyorsun.normal görüyorsun.

evet cnm ya umarım koyu durmaz.. doğal olsa bile cok koyu olduktan sonra pek anlamı yok bence(bknz:tanita tikaram green:)
bnm lenslerin fotografını da eklicem ben de en kısa zamanda.
aylık dediği sanırım 1-3 ay.. diğeri de 6-12 aylık lens olmalı.
yok canım sevdacan da söylemiş zaten yeşil falan görmüoruz normal görünüo:)

evet cnm ya umarım koyu durmaz.. doğal olsa bile cok koyu olduktan sonra pek anlamı yok bence(bknz:tanita tikaram green:)
bnm lenslerin fotografını da eklicem ben de en kısa zamanda.
aylık dediği sanırım 1-3 ay.. diğeri de 6-12 aylık lens olmalı.
yok canım sevdacan da söylemiş zaten yeşil falan görmüoruz normal görünüo:)

valla bu işler ne zormuş canım..gözümüzü çok açmasın diyoruz o da dibine girmeden gözükmüyor..e hafif açabilir diyoruz o da vur diyince öldürüyor yaldır yaldır yanıyo...
nedense orta tonlu lenslerden nefret ediyorum hani şu ela ve türevleri...giallolar meller hazeller filan...
bence lens dediğin açtımı adam gibi açıcak açık renk yapıcak gözü..yada kahve göze güzellik katan orta tona kadar açıp bulandırmayan birşey olucak...çok şey mi istiyoruz ne :KK17:

Son düzenleme:
bu lens te çok güzel görünüyor..
diamond colors light hazel..valla aynen böyle duracağını bilsem paraya da kıyarım...

$diamond_colors_light_hazel_yuksek.jpg

arkadaşlar gözlerm yeşil ama ben koyu kahve gözleri çok seviyorum denemek istiyorum ama bu konu hakkında hiçbir fikrim yok lensler hakkında.Aaçık gözün üstüne kahve lens kötümü durur belli olur çok lens olduğu:S yardımcı olurmusunuz bide nereden alabilirim lens

X