• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahvee

gzd_b

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
5
0
36
Eskişehir
merhabalar herkese şöyle başlamak istiyorum.saçalarımın rengi bir yıldır patlıcan moru çok sıkıldım ve akınca çok kötü bi görüntü ortaya çıkıyor. son 2 aydır boyamıyorum aktı rengi de.şimdi çikolata kahve yapmak istiyorum ama sordugum kişiler saçımın şimdiki rengini kapatmayacağını sölediler.esmerim bu arada.bu konuda yorumlarınıza ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ederim..

patlıcan moru çok akıyor.şu anda saçın mor değil kızıldır herhalde.
boyarsan kızıllık içeren bir çikolata kahve olur.bence güzel olur.

çikolata kahve zaten kızıllık içerir senin saçında boyadıktan sonra 2 3 yıkamaya biraz fazla kızıl kahve gibi durabilir ama bir kaç boyamaya oturur diye düşünüyorum

teşekkür ederim. kesinlikle şu an mor değil utnmasa bakır bile olacak:)denicez bakalım bugun kuaföre de sordum açmamız lazım dedi onuda ben istemiorum artık kapattığı kadar yapıcak bişi yok sanırım..

kesinlikle yaa eksradan masraf ve boya zaten yıpratıyor yeterınce bide loreal casting serisinde cikolata browni die bi renk gördüm daha koyu kullanan oldumu o da cok güzel bir renk..

bence biraz akmasını bekle. cikolata kahve boyarsan kızılımsı bi renk olur.

çikolata kahve olarak lorealın castıng serısındekı rengı begendım ama forumlarda castıng serısının cok cabuk aktıgı ve sadece ısıktı werıp rengı hıcbır sekılde deıştırmedıgı soylenıyor.beyazlarım yok ama renk değşimi yapmıyorsa fenaymış.tecrübe edenler warmı bu seriyi..bende tecrübelerinizden faydalanmak isterim:))

Back