• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahve ve bal köpüğü karıştırıp boyayan varmı acaba?

everytime_night

Güzel günler bizi bekler
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
1.549
457
323
arkadaşlar koleston çikolata kahve aldım ama çok koyu olduğunu söylediler yani kolestonun boyaları koyu çıkıyormuş fişide kaybettim değiştiremıyorum ewdede bi tüp bal köpüğüm var acaba diyorum karıştırsam en azından koyuluk biraz kırılırmı yoksa abidik gubidik bi renkmi çıkar anlayan arkadaşlar yardım edebilirmi

valla canım bende sarı saçlarımı eşimin isteği üzerine koyulaştırdım loreal yoğun kestane ile boyadım ilk önce çok koyu tuttu ama 2 yıkamada süper bi kahverengi oldu renge bayıldım ama bide ilaveten bi dahaki boyamada boyarım diye palette sıcak çikolata almıştım yorumları okuyunca tırstım resmen çünkü saçı siyah yapıyormuş kolestonun koyu tonları içinde aynı şeyi diyorlar açıkçası ben boya ziyan olmasın diye diğer boyamamda 1 tüp 9.0 numarayla yarım tüp sıcak çikolatayı karıştırarak boyamaya karar verdim çünkü koyu renk baskın olduğu için yarım tüp kullanıcam saçlarımın siyah olmasını istemiyorum açıkçası sende yarım tüp çikolata kahveyle 1 tüp bal köpüğünü karıştırıp deneyebilirsin sanırım daha iyi bi sonuç çıkar ortaya en azından siyah olmazsın:31:

cok koyu olmaz bence fakat dıkkat et boyayı cok iyi karıstır dalgalanma olmasın sacında bı 5 dk karıstır eger sacların ılk kez boyanıorsa yada dıplerı cıktıysa uclardan boyamaya basla dıpler cabuk tuttugu ıcın 1 2 ton acık kalıo:) sonucu merak edıorum

Back