Saç Rengi ve Saç Boyama Çikolata kahve de hangi markayı tercih etmeliyim?

_eCeM__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
37
0
86
Konya
Çikolata kahve için hangi markayı tercih etmeliyim? Hepsi birbirinden uzak renkler markalarda eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

şahsen ben çikolata kahve kullanırken Loreal 6,35 i tercih ederdim ama zamanla kızıl yansımaları olunca sıkıldım renkten...
diğer markaları hiç denemedim bu zamana kadar...

şahsen ben çikolata kahve kullanırken Loreal 6,35 i tercih ederdim ama zamanla kızıl yansımaları olunca sıkıldım renkten...
diğer markaları hiç denemedim bu zamana kadar...

Canım ya ben daha önce hıc denemedım forumda actıgım bı baslıkta bu rengın yakısacagında hem fıkır olduk kızıllık da sevmem ben ya :S hıc kızıl tonunda boyamadım korktum ((

Röfle üzerine boyamısın benım saclarım o kdr acık diil acaba nasıl olur ?:uhm:

garnierin reklamını gördüm ben bugün gazetede... garnierde arzum onan ın rengi 5.52 yazıodu... çikolata kahve ve çokda güzel duruyodu zemuszemus

kızlar çikolata kahve siyah gibi oluyor mu.ben koyu kakaoya boyadım simsiyah oldu

palette gibi 4lü numaralardaki çikolata kahveler koyu oluyor.neredeyse siyah gibi duruyor.kolestonun çikolata kahvesi en iyisi.loreal de açık renk çıkar ama o çabuk akıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…