Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaÇikolata kahve de hangi markayı tercih etmeliyim?
Çikolata kahve için hangi markayı tercih etmeliyim? Hepsi birbirinden uzak renkler markalarda eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
şahsen ben çikolata kahve kullanırken Loreal 6,35 i tercih ederdim ama zamanla kızıl yansımaları olunca sıkıldım renkten...
diğer markaları hiç denemedim bu zamana kadar...
şahsen ben çikolata kahve kullanırken Loreal 6,35 i tercih ederdim ama zamanla kızıl yansımaları olunca sıkıldım renkten...
diğer markaları hiç denemedim bu zamana kadar...
Canım ya ben daha önce hıc denemedım forumda actıgım bı baslıkta bu rengın yakısacagında hem fıkır olduk kızıllık da sevmem ben ya :S hıc kızıl tonunda boyamadım korktum ((
palette gibi 4lü numaralardaki çikolata kahveler koyu oluyor.neredeyse siyah gibi duruyor.kolestonun çikolata kahvesi en iyisi.loreal de açık renk çıkar ama o çabuk akıyor.